ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Читател: За пореден път чупят уредите на фитнеса на открито до бул. "Свобода"
Автор: Екип Plovdiv24.bg 08:40 / 06.10.2013Коментари (25)8828
© Plovdiv24.bg
"Пак счупиха единия от уредите на новоизградения фитнес на открито до бул."Свобода" и то само 10 дни след откриването му", възмущава се в редакцията на Plovdiv24.bg наш читател, жител на района.

Той пояснява, че в понеделник вечерта, 30.09, около 19:10 две деца на видима възраст около 14-15 години са счупили единият от уредите на фитнеса, намиращ се до спортната площадка на бул. "Свобода".

"След като го счупиха, се опитаха да го разфасоват. Приближавайки се към тях, те се изплашиха и побягнаха. Това е четвъртия път в който се прави ремонт на фитнеса, като три от тях са преди откриването", разказа още пловдивчанинът.

Коментарът е излишен!







Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Децата са били чистокръвни българчета ,но това не е от голямо значение... Замислям се защо люлките и пързалките,на които аз преди 25 г.съм си играла, са все още цели и никой не ги е развалил? Нямат ли гаранция тези фитнес уреди? Защо не поеме отговорност за счупването фирмата ,която ги е сложила? Монетата има две страни ,нали така? Вчера доста обсотйно разгледах въпросните уреди и недоумявам как с голи ръце ,някакви тийнеджъри са успели да счупят уреда!!!Освен ако не е бил от пластмаса или пресован картон...
+3
 
 
За тези фитнеси на открито единствено се харчат пари напразно. Чупят се супер бързо, ползата е никаква. По- добре да се направят повече площадки, по подобен начин, както едно време, и ще имат трайност 30-40 г. Огледайте се около блоковете си и вижте състоянието на катерушките от комунистическо време. Поддръжката е почти никаква, а са издържали 30-40 г вече. Това си е поредната далавера от близка до общината фирма.
0
 
 
може да са от някоя зала на близо .....иска се дебнене и чакане
0
 
 
А в парк"филипово"кога?И,да са много,че сме мн. народ.
+1
 
 
Не е важно да ти е хубаво като отидеш да тренираш, важното е този след теб да няма на какво да тренира :)
+1
 
 
не сме за нищо просто не пазим за съжаление
+3
 
 
Много точно казано по-надолу - Още сме си ганьовци.И към приятеля който се възмущава, че го слагат под общ знаменател - Приятелю аз също не съм такъв, сигурен съм, че всички които пишем тук не сме такива ганьовци щом се интересуваме и възмущаваме от случките в града ни.Истината е, че има много хора на които не им пука за нищо!Например прочети новината за смръдливия улица в центъра от вчера.Хората масово не пазят и чакат все някой друг да свърши работата вместо тях!Ако всеки допринесе поне малко например за чистотата в града ни смятам, че ще е по-хубаво за всички.
на 06.10.2013 г.
+6
 
 
Счупили са ги понеже са могли да ги счупят! Децата са деца,нашите деца не са по лоши от другите деца по света или ако са по-лоши виновни не са те а ние! Но пак по темата. Не се ядосвайте някои хора са превъртели едни пари за тези дрънкулки които са всичко друго но не и фитнес и сега на драго сърце ще ги подменят и пак ще превъртят едни пари. През комунистическо защо никой не чупеше пързалките,земните кълба,тенисмасите,моторниците и люлките? Нима ние сме били по-добри деца? Не не и не просто онези неща се правеха от стомана,винкел,релса а патенцата които се полюшваха бяха монтирани върху пружина от окачването на автомобил! Пробвахме като деца да счупим едно такова пате.Мой приятел дърпаше назад а аз бутах напред,успяхме доста да го наклоним,но прожината ни победи и когато приятеля ми изпусна патето то се заби с такава сила в хълбока ми,че и сега незная защо не получих разкъсване на бедрен мускул и счупване на костта. Така бе тогава. Нямаше на кой да се оплачеш че настилката не била гумирана или че след превъртане на люлката на 360 градуса ти е избила предните зъби! Никой нищо неможе да постигне на подобен фитнес,като този. Който иска да прави нещо полезно за малки и големи да отиде в една казарма,да види преди 20 години на какво са тренирали войницине и да го построи на площадките. Трябва успоредка,трябва лост за набирания,шведска стена,висящо въже,кон с гривни и халки и вкичко това от стомана + един пенсионер на 300 лева който да възпира наркоманите да драскат по уредите и да разпиляват игли и спринцовки.
0
 
 
Дали читателя ще бъде така добър да съобщи етническата принадлежност на дечурлигата след като ги е видял?
-3
 
 
Аман от обобщения! Да не би чужденци да са сложили фитнес уредите и да красят градската среда!?!?
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Акция на ДАНС и КПКОНПИ, обискираха дома и офиса на шефа на Митниците
Великден 2024 г.
Дублиращ отбор на ПФК Ботев
Тенис от Пловдив и региона
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: