ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (27) | Вчера (21)
Всички погледи са насочени към Ереван
Автор: Екип Plovdiv24.bg 10:23 / 11.10.2013Коментари (24)7015
© Bulphoto
Футболна лудост ще обземе България с края на работния ден в последния от дните на деловата седмица. Точно в 18 ч. националният отбор по футбол излиза срещу Армения в Ереван в първата от последните две решителни квалификации за участие в баражите за Мондиал 2014. Обикновено в последните 10 години двубоите на националите по това време на годината и особено в края на квалификационния цикъл не предизвикваха големи емоции, но сега ситуацията е променена.

Шансовете да стигнем до голям форум за първи път от Евро 2004 не само, че не са пропиляни, а са повече от реални, но за целта е нужна задължителна победа довечера.

"Дошли сме за трите точки", така треньорът Любослав Пенев право в очите на арменците очерта целите пред отбора ни на стадион "Храздан".

Допълнителна мотивация за момчетата на Любо Пенев е скандалното посрещане на делегацията ни на летището в Ереван. Припомняме Ви, че вчера "лъвовете" бяха обижадни от 40-тина фена с думите "цигани".

В битката за второто място в нашата група най-реални изглеждат шансовете на Дания, която разпиля арменците при гостуването си в Ереван. Датчаните приемат Италия, която вече се е класирала. Въпреки заклинанията на Чезаре Прандели, че "скуадрата" ще гони победа заради рейтинга на ФИФА, по-вероятно е да очакваме успех и три точки за Дания, която в последния си мач приема аутсайдера Малта. Нашата програма е доста по-сложна на пръв поглед, тъй като приемаме състава на Чехия.

Спечелим ли довечера, а след това на 15-и и срещу Чехия, си осигуряваме до голяма степен участие в баражите при определено благоприятно развитие на нещата в останалите девет групи. Това е така, тъй като в момента "лъвовете" са най-слабия втори отбор, който автоматично отпада от плейофите.

Вероятни състави:

Армения: Березовски, Ованесян, Мкоян, Арзуманян, Айрапетян, Мкърчян, Маноян, Йозбили, Мхитатарян, Казарян, Мовсисян.

България: Михайлов, В. Минев, Ив. Иванов, Бодуров, Й. Минев, Гаджев, Дяков, Попов, Г. Миланов, Тонев, Гъргоров.

Временно класиране в група В
1. Италия - 20 т.
2. България - 13
3. Дания - 12
4. Чехия - 9
5. Армения - 9
6. Малта - 3

Още по темата: общо новини по темата: 114
09.05.2014
09.05.2014
05.05.2014
28.04.2014
15.04.2014
08.04.2014
предишна страница [ 1/19 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-1
 
 
какво стана? ако не бяха двата груби фала от безпомощност резултата щеше да е поне 4 гола . дерзайте има други квалификаций. СЪС 80 % ЧУЖДЕНЦИ В НАшИТЕ ОТБОРИ НАЦИОНАЛЕН ФУТБОЛ НЯМА.
Защо нямате тема за избора на генерален секретар на ООН?
на 11.10.2013 г.
+2
 
 
какво стана бе, разбирачи? тия половината не стават за национала. пенев да отива при чичо си!
0
 
 
Наистина Гаджев нищо не играе в Левски, но на този етап няма алтернатива на поста си и Любо е принуден да започва с него, като титуляр. За Тонев съм съгласен, че е резерва във Вила, но там е по-различно, иначе има много потенциал в това момче и ще е хубаво да е отдясно на атаката. По-скоро трябва да бъдем притеснени за вратарският пост, че малката перука има един изигран мач във Верона, не знам защо Любо не налага вече Владислав Стоянов, видя се че Михайлов не става за важните мачове. Но все се надявам, че имаме силите и колектива да ги бием тея арменски цигани, УСПЕХ НА БЪЛГАРИЯ. АЙДЕ НАШТЕ, МАЧКАЙ ТЕ !!!
0
 
 
Удряме арменците с 3-ка! Успех на момчетата!
0
 
 
Кво сте недоволни от Владимир Гаджев не мога да разбера. В говедата не играе на ниво, но в националния е много важен, заедно със Светослав Дяков. За Владислав Стоянов съм съгласен, че трябва да пази, но това вече си е решение на треньора, не е само формата, а и това как Михайлов се разбира със защитата пред себе си и как го прави Влади Стоянов. В нападение нямаме голяма алтернатива и трябва да ги върти и Тонев, и Гъргоров и Ивелин Попов и Димитър Рангелов. Вече зависи от схемата на отбора и от противника, с който играем. Бъдете сигурно, че Любо Пенев е разучил съперника и вади най доброто за да спечелим мача, а дали ще го направим, вече Божа работа.
+1
 
 
Супата е пълен кретен и некадърник! Какво правят Михайлов,Гаджев,Тонев и Гъргоров в отбора? Владо Стоянов няма допуснат гол в Лига Европа, а Михайлов е резерва в слабака Верона.Гаджев е трагедия в Левски-левскарите го освиркват.Пак ще се провалим, лошото е че този наглец ще вика "продължаваме напред" и след мача...
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
След 1:8 от Септември, юношите на Ботев паднаха и от Славия
Легендарен отбор от Бундеслигата следи играч на Локо! От "Лаута" искат 3 млн. евро
Пловдивски тенисист игра срещу бивш №24 в света на четвъртфинал в Испания
Наш национал: Локо (Пд) играе най-стойностния футбол в България
Платек изненада, договорът на Керкез не е сигурен! Решението ще бъде взето следващия месец
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: