ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Ботев загуби с 2:3 от Локо Сф, отменят два гола на "канарчетата"
Автор: Екип Plovdiv24.bg 17:56 / 20.10.2013Коментари (360)27872
© Bulphoto
Ботев направи грешна стъпка при преследването на двукратния шампион Лудогорец и загуби с 2:3 при гостуването на Локомотив София. 

Двубоят от 13-ия кръг на "А" група, игран в "Надежда", започна лошо за "канарчетата", които допуснаха гол още в 6-ата минута. В автор на попадението се превърна Марко Ранджелович.

"Канарчетата" обаче изравниха още преди почивката с попадение на Луис Педро, разписал се след асистенция на Валери Домовчийски.

Реферът Александър Костадинов не засече гол на Ромарио Кортзорг в 31-ата минута, тъй като прецени, че е имало нарушение срещу вратаря на домакините Галев.

След почивката "железничарите" отново поведоха след автогол на капитана на "жълто-черните" Веселин Минев.

В 70-та минута реферът Александър Костадинов отмени втори гол на Ботев. Борис Галчев центрира от фаул и Бобан Грънчаров забоде топката с глава в мрежата на домакините, но съдията не призна попадението. Най-вероятната причина за това е, че Костадинов не е дал сигнал за изпълнение на нарушението.

Само две минути по-късно Локомотив поведе с 3:1. Маркиньос излезе очи в очи с Адам Стаховяк, преодоля го и на празна врата не сгреши.

В края на мача Ботев намали на 2:3 след попадение на Вандер Виейра от пряк свободен удар.

След загубата "канарчетата" заемат 5-о място с 24 точки, докато "железничарите" са на 8-о място с 16 точки.


Ботев загуби с 2:3 гостуването си на Локомотив София в мач от 13-ия кръг на "А" група. Головете за "железничарите" вкараха Ранджелович, Маркиньос и автогол на Веселин Минев. За "жълто-черните" се разписаха Луис Педро и Вандер Виейра.
Още по темата: общо новини по темата: 28
10.12.2013
06.12.2013
05.12.2013
16.11.2013
29.10.2013
21.10.2013
предишна страница [ 1/5 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+7
 
 
Кой каквото ще да говори, но унижението е голямо! Допускаме детински грешки в защита, така паднахме и от Любимец, и от Берое. Яд ме е, защото отборът не е бил толкова добре финансово никога, досега Мъри се радваше на безрезервна подкрепа, но той се подиграва с нас! Дано да му е за урок, защото още една-две такива загуби ще прелеят чашата на търпението. Подкрепям отбора, но не съм глупак и виждам какво става на терена! Продажбата на Неделев е един от най-големите гафове в историята на Ботев. Тепърва ще си берем плодовете от тази недомислица.
+14
 
 
Щом не може да биете тези отбори, намалете цените на билетите!
+6
 
 
Айде стига вече комплекси и обиди.Всяко чудо за три дни!Децата ни показаха как трябва да се държим!Локо си победиха,ние загубихме,очаквано или не,сме след тях в класирането,имат право да се радват!Ние си взимаме изводите и си търсим проблемите,локо също си имат техните проблеми.След дербито не сме се плюли толкова,колкото след този кръг,няма смисъл.
+8
 
 
В момента единственото,което изпитвам е СРАМ!Срам ме е,че сме от най-богатите клубове,на които им е оситурено всичко необходимо за развитие и спечелване на шампионата,купата и т.н и въпреки това сме на незавидна позиция,макар че 4 т. разлика са нищо,не виждам как ще станем шампиони с такива издънки със слабаци от групата.Не знам дали и на Мъри, Кривия и някои от футболистите не трябва да ги е СРАМ!
-7
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
-8
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
+5
 
 
бонев прасето обиколи цялата софия за да се свърже с Ц.Василев,и да му се моли да не ни става спонсор преди 3 год.,така че ни ми говорете за тоя нещастен плужек с болни коленца!!колкото за мършите от кюстендил,мога само да им кажа да отиват при жоро умрелото,и да му се молят да възкръстне!!ЖОРО В ГРОБА,ЕДО В АНГОЛА!!!
+7
 
 
Оправдания от сорта: лош терен, слаба форма на нападателите, много контузени, казани 2 дни преди мача за какво говорят. Говорят за "СТРАХ". А със страхливци на война не се ходи. За всеки мач намира оправдание. Прочетете му изявленията преди и след мачовете. Не виждате ли това драги ми канари. Аз ли му избирах играчите,аз ли съм виновен че не са във форма, в мен ли е вината че държа Тошко в един безсмислен мач до края, или за това че не може да мотивира играчите. Аз ли съм виновен, че разби сателита Раковски като изгони всички стари играчи от които нашите юноши можеха да се учат. И какво направи, бият ги като тъпани навсякъде. Как ще придобият манталитет на победители, нали това е важното за всеки футболист. Свикнат ли да падат, пиши ги бегали. За лицето Александров/ кривия/ няма какво да казвам аз. Снощи в едно интервю го каза Хр. Бонев/колкото и да го мразя/ ,който го е гледал сам да си направи изводите. Тези хора са вредни за Ботев и колкото по рано си тръгнат,толкова по добре за отбора.
-8
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
+10
 
 
Интересно ми е какви щяха да са коментарите на плюещите тук, ако ни бяха признали двата гола и да ни свирят дузпата. Резултата щеше да е в наша полза и тогава някои от тези, които плюят щяха да викат браво. Другата част щяха да си скубят косите от яд защото те са си буфери под прикритие. Повечето коментират без да са гледали мача. Да не говорим, че истински фен на Ботев да вика оставка на ръководството е смешно. Ние истинските фенове на Ботев обиколихме България дори и във В група. Да, не трябва да търсим оправдания за загубата, но хайде малко по-сериозно с изказванията. Буферите ви сипват и вие се хващате. След 2-3 години няма да имаме чужденец в отбора. Надявам се тогава децата да се раздават докрай. Открихме супер база на ДЮШ, почна се стадиона. Някой представял ли си го е това преди години? Истинските фенове си личат в трудните моменти. Знаете ли колко кръга има до края на първенството? Много! Съвет към буферчетата - гледайте си отбора. От много плюене по Ботев Пд, няма време да идете на стадиона. Гледам вчера пак е бил празен стадиона.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Националите се завърнаха в Ботев, обявиха дали Секулич и Мертенс ще играят
Феновете на Ботев обявиха събраните средства за глобата на Попето
Двама от Ботев титуляри за Литва при две загуби
Черно море идва в Пловдив със свито сърце! "Моряците" мачкат във Варна, но какво се случва при гостуванията?
Лудогорец към Неделев: Не се предавай!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: