ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Станимир Стоилов дръпна 75 минути конско
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:17 / 22.10.2013Коментари (63)6490
© Plovdiv24.bg
Треньорът на Ботев (Пд) Станимир Стоилов направи 75-минутен разбор на загубата от Локо (Сф) при гостуването в последния кръг на "А" група. Футболистите се събраха в базата в Коматево в 15 ч., а след час и четвърт излязоха от помещението за възстановителна тренировка на отбора. От стаята единствен с усмивка излезе бразилецът Вандер Виейра. Той влезе като резерва срещу Локомотив и дори успя да вкара гол за крайното 2:3. 

В събота на Ботев (Пд) предстои тежко гостуване на Левски в София и Стоилов е сериозно притеснен от формата на нападателите си. Теренът на "Георги Аспарухов" му е добре познат и докато беше треньор на Левски той не е имал оплаквания от него. Така обичайните оправдания на Мъри с терена няма да му послужат при евентуална загуба от сините, които са в криза от началото на сезона.
Още по темата: общо новини по темата: 31
28.10.2013
26.10.2013
26.10.2013
26.10.2013
26.10.2013
26.10.2013
предишна страница [ 1/6 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Колкото повече опознавам хората ,толкова повече заобичвам животните. ♥ !
на 23.10.2013 г.
0
 
 
Толкова ли му е богат речника или е повтарял като папагал заучени фрази ?
+1
 
 
Канари, Мъри не е виновен че се прави селекция без пари. Оставете го да работи и се да се подготвим за още загуби - това е в реда на нещата. Мъри също прави грешки и той е човек. Промени ли стила на отбора - факт. Дори мачовете които загубихме създавадохме ли от 4-5 чисти голови положения - факт. Незаменими хора няма но ще намерим ли безгрешен треньор - не. Единствен който може да замени Мъри е Херо, но той не иска да дойде при нас. Кривия да се вземе в ръце и да следи дали наистина има комарджии в отбора, а не само да дава интервюта, защото Ромарио и Педро са трагедия. Не бързайте да съдите Сърмов и Домо. С изключение на Вуйчо Ваньо имаме ли нападател който играе с едно докосване - нямаме освен Сърмата и Домо. Взехме ги без пари е без подготовка. Ако станат ОК, ако пътя... А още повече е нужно време за да се сработят. Защо не говорите за нашите родни сърцати бекове и по колко грешки правят на мач ?
-7
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (3)
ВСЕ ОЩЕ МЕЧТАЯ!
0
 
 
75 МИНУТИ...ТОЗИ НЕ МОЖЕ И ЕДИН ЦЯЛ МАЧ ДА ИЗКАРА!!!ОБИЧАМ ЛЮБИМИЯ СИ "БОТЕВ",НО ВЕЧЕ СИ ИСКАМ ИСТИНСКИТЕ И БЕЗАПЕЛАЦИОННИ ПОБЕДИ!!!НУЖНО ЛИ Е ДА СЕ УНИЖАВАМЕ С ОТБОРИ ПОД СЕДМИЦАТА???!!!ИЗМИНАЛИЯ КРЪГ БЕШЕ е*ати ФИЛМА МАЙНА!ХА ХА ХА ...
+7
 
 
Видях доста от нашите тъй наречени "фенове" след като се прибрах от "Надежда" да плюят срещу Мъри! Престанете с тези идиотщини. Само по форумите сте силни,а на един мач не сте отишли. Този сезон ни изпревариха и чорбарите по посещаемост,а техния стадион е с капацитет 7 000 зрителя. Нашата работа е не да сменяме треньорите, а да подкрепяме отбора, ако ще и десет поредни загуби да запишем. Като плюете по Мъри и Кривия не се ли усещата,че плюете и по Цветан Василев, който ги е назначил и който не им дава пари за селекция, а строи база и стадион. Нищо фатално не е станало, на 4 т. сме от първото място. Да играта е притеснителна, но без Тошко и Цветков ще е така, не можаха да се намерят достойни заместници и затова е така. Вандер защо не играел! Големи треньори и разбирачи станахте. Винаги феновете на Ботев Пловдив сме били грандомани, но покритието какво е? Колко пъти сме били шампиони? Какво да кажат Левски-вижте ги в какво положение са от тази грандоманщина и с тези чести смени на треньори,ръководители и футболист. Оставете отбора на спокойствие, никой не е застрахован от грешки, с две победи си на първо място, с две загуби си на седмо.Подкрепяйте отбора, успехите ще дойдат по начина по който се работи в клуба! Сега всички в София, не за да бием, а за да подкрепим Ботев Пловдив.
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
+6
 
 
ако сменят мъри, край, третото място ще го гледаме от далече, да на 5-то място сме, но на 4 точки от първото място, плюс това с новата схема на шампионата абсолютно нищо не се знае, твърдо против съм смяна на треньори преди края на първенството
0
 
 
Оставете Мъри да работи! Трябва да си ходят многото криви директори и куците коне които доведе - Сърмов, Домовчийски, Педро ... Стоилов вече е изградил стил на игра, само му трябват 3-4 попълнения и спокойствие. Вие какво очаквахте? Да станете шампиони без проблеми ли ? Ако тръгнете да сменяте треньори на два месеца ще ви се случи същото ,което се случва в момента на отборчето от Подуене. Пари и директори има, ама треньори няма ! И кой ще сложите на мястото на Мъри ? Аз се сещам само за един който може да свърши по-добра работа от него, но в момента има договор с националния отбор !
+1
 
 
Стига глупости, кауня не може да легне на левски без играчи да са в схемата. Пък и ще е най големия глупак точно сега да смени Ботев с говедата. Задължителна победа в софия, да ги отнесете като куцо пиле домат.
-11
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (2)
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Вижте как Ботев я прегърна! Огромна "жълто-черна" радост, фенове нахлуха на терена
Зингаревич: Керкез остава със сигурност! Надявам се да печелим още трофеи!
Душан Керкез: Страдахме, но знаехме, че ще дойде нашият момент
Ботев прегърна Купата! "Канарчетата" подчиниха Лудогорец в спиращ дъха спектакъл
Жълто-черно "море" заля улиците на София
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: