ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Разтревожени майки от Пловдив: Защо бавят детските добавки?
Автор: Екип Plovdiv24.bg 11:58 / 22.10.2013Коментари (43)12034
© Plovdiv24.bg
"Здравейте, пиша Ви по повод забавянето на детските добавки. От миналата седмица следя повечето сайтове, в които майките пишат за тях. Някои градове са получили парите си още в четвъртък, някои изобщо не знаят кога ще си ги получат. Безобразие е, още повече има родители, които разчитат на тези пари! Да не говорим, че социалните работници се изказват не много любезно в повечето случаи на запитване кога ще има пари по сметките. Неприятно е да няма определена дата, като например пенсиите, майчинските и т.н.

Редно ли е да няма определена дата и майките да ходят от 15-и по десет пъти да проверяват картите си до банкоматите. На въпросите социалните отговарят до края на месеца има много време. Направо безобразно отношение на институциите към децата ни", попита разтревожена пловдивчанка.

Репортер на Plovdiv24.bg се свърза с шефката на "Социално подпомагане" Надя Танева, която увери, че по принцип парите се изплащат през последната седмица на месеца, макар понякога това да се е случвало и по-рано. От думите й стана ясно, че потвърждение на сумите ще се получи всеки момент и до дни хората ще си получат парите.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
-2
 
 
Чета коментарите и си мисля, че ето това е жив пример за това колко е вредна и безполезна социалната политика на БСП и всички тия увеличения на пари, майчинство по 2 години. обезщетение за раждане на първо дете, обезщетение за раждане на 13-то дете, обезщетение за не знам си какво на детете и т.н. Не мога да си представя, че има толкова хора, склонни да седят да мрънкат по цял ден, да се разхождат с количките си Сток, Мима т.н за по над 1000-2000 лв и да мрънакт, че за им забавени детските или майчинството. Няма друга държава, в която да се насърчава кибиченето на млади хора по градинки и кафете в продължение на 2 години. Нормалните хора работят и си гледат децата, а не реват, че са им забавили с 5 дни помощите.
-1
 
 
Много сте ми забавни - като вдигнаха детските, оревахте света, че това било само за циганите, сега пък ревете, що ги бавели. Пуснаха ги вече и за цигани, и за българи. А вие се замислете, като критикувате и плюете нещо, дали другия път няма да ви е нужно ....
+5
 
 
Обещаха на майки те пари и това не спазиха тези боклуци !!! Вън червените боклуци !!!
+1
 
 
Редовия социален работник не е виновен. Той е като всички нас. Била съм и съм пяла " Парите не са приведени, ние сме предали ведомостите ". Гражданите тръгват по веригата. Бушоните са соц. раб. Върху тях се излива помията.
+4
 
 
Какви са тия глупости за последната седмица на месеца? Досега винаги са ги давали до 20-о число най-късно, много рядко с два-три дни забавяне. Отговарят както им изнася. Ама това е то - администрация!
+2
 
 
Надето я вълнува колко ухажори има и в кой магазин за бельо има чашки D...
0
 
 
така де до края на месеца има време.нищо ново не са казали
+8
 
 
Бавят парите, защото ги държат в банките за лихви. Това е истината!!!!! И да си оправят заплатите и премиите за Нова година. Те са в подло съдружие с банките - и Общината много добре е замесена във всичко, хич да не се правят на ненормални, че не знаят!!!!!Това не е първи забавяне, това е с години, и просто им е кеф хората да ходят като просяци пред банкоматите, които и такси вземат. Обирджийство, на много голяма степен!така е направена системата, че днес ще ти спрат тока, и после ще ти дадат парите и ще си го платиш с глобата! Най-обирджийската държава се казва България! На г-жа Танева и дреме на сливата , тя нали ще си вземе премиите и заплатата навреме! Хората чакат на тези пари, има болни деца....няма милост в тази страна! Срамтота и безобразие, човек да го срам да каже,че е българин!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Бум на коклюш в България
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Политическо противоборство в САЩ
Облагородяват Градската градина
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: