ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Тотев: Нелогично е твърдението, че саботираме проект за 30 млн.лв.
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:45 / 23.10.2013Коментари (14)4872
© Plovdiv24.bg
"Няма съмнение, че това е моят глас. Но това какво е извадено, какъв е целият контекст можем да си говорим много дълго време. Когато си в тесен кръг се чувстваш спокоен да говориш свободно", каза в "Здравей, България" по Нова Тв кметът на Пловдив Иван Тотев за записите, които станаха обществено достояние.

"Когато си на партийно събрание, трябва да дадеш мотивация и сигурност на хората. Трябва ли да живеем в страх? Не можем да се подслушваме така. Това е абсурдно", добави още той.

По думите му неговите назначения нямат нищо общо с това, което хората четат по вестниците. 

"Нямаме 120 души от ГЕРБ, назначени в общината", категоричен беше Тотев. 

Той заяви още, че благодарение на хората от ГЕРБ и тяхната квалификация управлението на община Пловдив е толкова добро. "В Пловдив няма скандали с назначени хора от ГЕРБ", каза той.

"В последните 4 години сме реализирали много кадри. Естествено, че има хора, които са от ГЕРБ. Много подготвени хора имаме, които са на много позиции", обясни Тотев относно репликите от записите, касаещи назначенията в община Пловдив.

"През последните три месеца имаме тотална чистка на ръководни кадри", допълни той и заяви, че политиката на ГЕРБ не е такава. 

Той отрече информацията да са назначавани хора в общинската болни
АНКЕТА:
Кой подкрепяте в скандала с излезлите записи на кмета Тотев?

Тотев, опозицията иска да го очерни с фалшиви компромати
Искащите оставката на кмета
Колебая се

ца "Св. Пантелеймон".

По повод репликата "Ние много добре го изиграхме и никой не разбра" по адрес на областния управител Венцислав Каймаканов, Тотев обясни, че са го изиграли с това, че успяхме да популяризираме една тайна, а именно, че той е назначение на ДПС".

Кметът на Пловдив каза още, че е нелогично твърдението, че проект за 30 млн. лв. е подаден от общината незаконосъобразно абсолютно умишлено. Проектът бил прекалено важен за Пловдив, за да бъде саботиран по този начин.

"В случая имаме нерегламентирано подслушване", заяви Тотев и добави, че няма да се наема да посочва "къртицата", а ще изчака резултатите от разследването.


Още по темата: общо новини по темата: 15
18.03.2014 »
18.12.2013 »
17.12.2013 »
08.11.2013 »
08.11.2013 »
06.11.2013 »
предишна страница [ 1/3 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
В политиката единствената логика е в трупането на пари.
0
 
 
Не намирам за логично обоснован изводът, който се прави опит да бъде изведен, че кметът умишлено е упражнявал влияние върху общинския съвет да взима незаконосъобразни решения, за да може по този начин отговорността да бъде прехвърлена върху него. Нека не забравяме, че обласният управител няма решаващи функции по отношение актовете на общинските съвети. Той може само временно да спира тяхното действие и при съмнение за наличие на пороци в тях, да ги отнася към съответния административен съд, който вече преценява законосъобразността на самото решение. Повече от ясно е, че ако съдът го отмени, няма как вина за това да се прехвърля на областния управител, само защото е упражнил свое законно право. Така че цялата тази конструкция е доста несъстоятелна, точно толкова, колкото и останалите обвинения в последните дни. Намирам за по-правилно оценка да се дава по делата, добри или лоши, а не по думите...
-2
 
 
Тотев е най-добрия кмет и най-доброто нещо случвало се за нашия град през тези години. Градът се промени и всеки гражданин го забелязва, а това, че има някои които само завиждат и желаят да седнат на неговия стол може да си помечтаят дълго и да останат с пръст в устата. ГЕРБ Пловдив подкрепя изцяло кмета и неговата работа!
+5
 
 
90% от скандалите, които излизат по медиите в България са напълно измислени от "справедливата" ни журналистика. Не трябва да забравяте, че областния е от ДПС, а медийната групировка на Делян Пеевски е доста мощна в измислянето на компромати и скандали. Сетете се за някой скандал от преди месеци и вижте до какво е довел: нищоооо ! Единствено се цели да бъде преместено вниманието на народа от истински важните проблеми към подобни нагодени скандалчета.
+3
 
 
Комунистическата сган отново започва с мръсните игри - Пловдив не трябва да се подава на компромати, за да не тръгне пак надолу, както беше при Славчо Атанасов, марионетката на комуниста Гергов! Никой в Пловдив не иска турчин за областен управител, никога не е имало такава наглост, слава Богу, че поне кметът ни е свестен и работи за града! Червената мафия да се измита, тя е вредна за България!
+8
 
 
Пак добре познатите номера на червените кхмери. Как пък не измислиха един път нещо ново. Само разработки и слухтене...
+7
 
 
Поне се вижда, че прави нещо за града. И да не си подава оставката, онея нахалници в парламента да не би да си я подават. Тотев, с теб сме!
-4
 
 
Мамин Ваньо - по-добре да замълчиш, и без това си се осрал до ушите...
+5
 
 
Ясно е, че всички са правили неща, с които не се гордеят особено. В крайна сметка обаче трябва да вършат работа, а не да се плюят взаимно.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Григор Димитров в турнири през 2024 година
Парламентарни избори 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Стрелба в Москва
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: