ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Рашков плаши Катуница с прокурор
Автор: Екип Plovdiv24.bg 08:43 / 24.10.2013Коментари (10)5636
© Impact Press Group
Цяла папка с документи по случая "Катуница" ще внесе в понеделник Кирил Рашков в пловдивската прокуратура. Това обяви самият той вчера от дома си в Пловдив, където беше открит от журналисти. Той и жена му Костадинка трябваше уж да бъдат на втори меден месец някъде в чужбина, от който щяха да "долетят" със самолет в четвъртък вечерта. Версията обаче се оказа невярна. Съседи на Рашкови в Пловдив потвърдиха пред екипа ни, че от миналия петък, когато Рашков излезе от затвора, до вчера са го виждали всеки ден край жилището му на ул. "Славянска".

Вчера преди обяд Кирил Рашков излезе в двора на къщата си със същия костюм, с който беше пуснат на свобода в края на миналата седмица. След като се наметна със сакото, той се приближи до ратаи, наети да оплевят мястото край кооперацията. С назидателен тон Рашков им нареди как да отрежат част от смокинята, като по този начин претвори в реалност наученото в затвора, където работел като градинар. 

"Режем я, за да можем да минаваме", каза Кирил Рашков, като малко преди това избухна: "Коя е тая и какво иска?" Ядът му бързо отшумя, след което започна да прави уговорки да не бъде публикувано, че се намира в Пловдив, а не някъде в странство. 

"В понеделник ще подам документите в прокуратурата. Искам да се преразгледа моят случай от 2011 г. и да се разбере кой е наредил ние да бъдем арестувани и да лежим по затворите", заяви той.

Междувременно стана ясно, че ден по-рано Кирил Рашков е вдигнал на крак полицията в Пловдив и в Садово заради стария си враг от Катуница Веселин Христов. Във вторник преди обяд Христов имал работа в Пловдив и по случайност минал с колата си край къщата на Рашкови на ул. "Славянска". Автомобилът му обаче бил забелязан и минути по-късно Рашков се обадил на 112. От там веднага пратили 5-6 полицаи на мотори край кооперацията на "Славянска", а друг патрул от Садово отишъл в къщата на Веселин Христов в Катуница. Кирил Рашков не се ограничил само със спешния телефон, а се обадил и в дома на Веселин в селото. 

"Говорил с майка ми и я питал защо съм минавал през тяхната улица в Пловдив. Казал й, че имал уговорка с полицията и с кметството в Катуница да не се мяркам по "Славянска". След обаждането на Кирил Рашков цялата полиция беше вдигната на бойна нога, включително и от Садово. Дойдоха униформени у дома в Катуница, като преди това се бяха обадили и на кмета на селото", разказа вчера Веселин Христов.

В първия момент той не се сетил за какво го предупреждават, но после полицаите му обяснили, че Кирил Рашков е звънял на 112 да се оплаква, че бил нападнат. 

"Никого не съм нападал, дори не съм спирал на ул. "Славянска". Само минах оттам. Самият аз имам жилище в Пловдив и съм кореняк пловдивчанин. И да не съм пловдивчанин, то улиците са обществени. Всичките ми роднини живеят в Пловдив. Рашкови имат имоти из целия град. Мога ли аз да се съобразявам с това в кой момент къде ще бъдат те, за да не се засечем?", попита вчера Веселин Христов.


Източник: в. "Монитор"


Още по темата: общо новини по темата: 504
13.03.2023 »
12.11.2022 »
23.09.2022 »
03.04.2021 »
02.04.2021 »
02.04.2021 »
предишна страница [ 1/84 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+4
 
 
По-добре че държавата не го осъди да може народа да се разправя с него,това ще се случи в наи-скоро време ,СМЪРТ ЗА ВСИЧКИ ЦИГАНИ,МАНГАЛИ,
+5
 
 
Ботев Пловдив не спете-тая мангуста е на няма и 200 метра от стадиона Ви!
Слънчево е - какво по-хубаво от това :)
на 24.10.2013 г.
+7
 
 
Определено сме на път да станем циганска държава - не ми се мисли направо... Набор 2000 г. вече родила дете, 99, 98 също - че те са прокурор бе - не ми се мисли след 10 години какво ще е, а за след 20 - вие му мислете - ще са повече от белите ...
Колкото повече опознавам хората ,толкова повече заобичвам животните. ♥ !
на 24.10.2013 г.
+3
 
 
Ей, дърт меринджей, ти с теуевизор ли ще пуашиш бе, уейй !
+5
 
 
Бесилото за тоя нагал мангал.
+6
 
 
Манго, много мъка причини на това семейство и на много други!Ще ти отмъстят със сигурност тези хора!
+9
 
 
Еййй на г-н Христов ако са му съставили протокол за полицейско предупреждение или има свидетели, че полицай устно го е предупредил - да осъди държавата за дискриминация в Страсбург! Никой не може да му забрани да минава по който и да е "път отворен за общо ползване" и да спира където и да е! това е Дискриминация!
+16
 
 
БСП дойде на власт и мангала отново взе да си развява байрака ! Щял да сезира прокуратурата :) И всички жители на Катуница ли ше осъди ??? Прокуъратурата има по-важни дела за разглеждане в момента. Ако разгледат иска на тоя циганин с приоритет, значи няма смисъл да плащам данъци на тази държава !
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Мигрантски натиск към България
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Локо в Първа лига, сезон 2023/2024
ВиК-Пловдив пред фалит
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: