ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Мъри: Когато големите отбори са наранени, са много по-опасни
Автор: Екип Plovdiv24.bg 11:10 / 25.10.2013Коментари (57)8382
© Plovdiv24.bg
"Големите отбори когато са наранени реагират доста остро, отговорно и по-опасно така че предстоящия двубой на "Герена" ще бъде изключителен тежък", коментира старши-треньора на Ботев Станимир Стоилов ден преди гостуването на Левски, предаде репортер на Plovdiv24.bg.

"Търсим оптимални решения в състава с който ще излезем срещу Левски. В последния мач имахме доста ситуации, които не можахме да реализираме, но там според мен имаше и друга причина, но да не се връщаме на нея. Така че до последно ще избистрим максимално състава с който мислим да играем. Ботев има изграден титулярен състав, който според мен в отговорни мачове не е подвеждал никой от нас", продължи още той.

"Вече съм гостувал на Герена като треньор на противников отбор. За мен винаги е приятно да се завърна на "Георги Аспарухов", където са ми минали най-добрите години като футболист и треньор. Винаги е било удоволствие да се завърна там, няма нищо ненормално в това", заяви Мъри.

"Не очаквам доста промени в състава на Левски след загубата от ЦСКА. Ако трябва да бъда честен очаквам състава, който завърши срещата във вечното дерби да започне, но това го решават треньорите на "сините". Ние се готвим за нашия стил и игра, така че
Ботев трябва да мисли за своето представяне", коментира наставникът на "канарчетата".

"Нормално е като има загуба да има негативно настроение в съблекалнята, но аз искам да вида реакцията след негативния резултат на отбора", обобщи специалистът.

"Иван Цветков полага доста усилия, за да навлезе в оптимална форма, но е далеч още да започне като титуляр. Няма да бързаме с неговото завръщане в игра да не получим нов шамар. За момента трябва да го възстановим и да го вкараме в максимална спортна форма", коментира Стоилов относно състоянито на капитана на "жълто-черните".

На въпрос нормално ли е в България да се играе на 16 декември, Мъри отговори: "Ако терените са добри и перфектни е нормално да се играе и на 20. Аз, затова апелирам постоянно да направим добри терени, за да може да играем добър футбол и да имаме по дълъг период. В България 50% от терените от днешната дата може да се играе чак април месец нормален футбол, когато дойде пролетта и се разцъфнат тревите".

Ботев гостува на Черно море на 16 декември, понеделник, а както е известно стадион "Тича" не е от най-добрите българските стадиони в България и треньора не пропусна да го отбележи това. 
 
Още по темата: общо новини по темата: 31
28.10.2013
26.10.2013
26.10.2013
26.10.2013
26.10.2013
26.10.2013
предишна страница [ 1/6 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+2
 
 
Мъри, една от песните които пее агитката е-По-велик от Ботев-няма на света! Аре моля спри д авеличаеш вече подуенските говеда,че са наранени,опасни и т.н.Любимец и те ли бяха наранени или терена ни бе виновен? Локо сф някакво страшилище ли са или на всички е ясно ,че мача бе суперсъмнителен?Сега какво-гащите ли си вързваш,та после да кажеш-ми аз нали ви казах,те уевски така и така.Ей, ако имаш такова мислене-по-добре отивай при Наско да те събличат!Имаме най-моделната база,строим стадион,пари има,спонсор има-какво си тръгнал да се оправдаваш? С тоя бюджет освен за първо място-няма какво да мислиш за друго!
+3
 
 
Тук тъпанарите пак са се изтропали. Не говоря за дежурните комплексати в черно и бяло, говоря за глупаците, които са уж от Ботев Пловдив. Абе идиоти не разбрахте ли, че от треньора не зависи всичко в един отбор. Какъв треньор е Стойчо Стоилов, че Лудогорец да са с 3 победи в Лига Европа и то без отбелязан гол? Той ли селектира футболистите в зелено или дойде при готов отбор. Мъри прави каквото може с наличните футболисти, няма му двата разиграващи халфа- Огнянов и Неделев, няма го и централния нападател. Няма и класни попълнения, всичко е свободни агенти. Разберете го Ботев Пловдив не е някакво страшилище, което да гази наред. От нас се изка да подкрепяме отбора и треньора, дори да направим 5 поредни загуби.Разберете, че толкова са ни възможностите на този етап. Парите се влагат в база и нов стадион.Когато го открием, Цветан Василев ще развърже кесията и за 2-3 класни футболиста, а и от школата може да излезе нов Тодор Неделев. Дотогава подкрепяйте отбора и утре всички в София.
-2
 
 
Мърлявият некадърник се застрахова, защото знае, че ще продаде мача в София!
-10
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
-10
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
-11
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
-7
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
+2
 
 
Оставям настрана злобливите изцепки на няколкото лайнутари дето сънуват трибуна и милион, но искам да се спра на не малкото негативни коментари на наши хора. Абе колеги, кво скачате на Стоилов и най-вече защо? Да и аз в началото бях негативно настроен при неговото идване не заради качестватата му, а защото е говедо (левскар). Обаче, отбора ни не може да отречете оттогава, че израстна и то много. Спомнете си пролетта, спомнете си лятото майка му стара. И тези успехи не са толкова на доведените от него пет- шест нови нали? В общи линии Адам, Веско, Спрокел, Анисе и Ромарио са добри играчи, но класата на отбора не се вдигна нито заради тях, нито заради Педро, Галчев, Марлон Перейра, Сърмов или Валери. Мислите ли, че Ферарио и Кривия нямаше да докарат и те няколко още зимата и то може би и по-добри? Да ама къде бяхме зимата къде отидохме пролетта и лятото и не е случайно това, че ни липсваха именно т.нар. "стари" играчи - Мариян, Тошко, Бай Иван, Вандер. Само че точно те вдигнаха и своята и класата на отбора, а това е заслуга на Стоилов нека не го забравяме, както не бива да забравяме и Ферарио. А че е казал една истина - че Левски въпреки психологическия срив като еденици е същия отбор, който лани достигна второ място и въпреки провала в Европа ни би в София и че е много вероятно да ни се хвърлят като за последно /щото е такова положението при тях/ и че вероятно ще имат и съдийско рамо какво не е истина ли? Значи ли това, че казва нещата реално, че се е предал? И защо да слизаме до нивото точно на говедата не разбирам, да искаме едва ли не звездите сами да капнат и плюем след всеки неуспех само щото на нас много ни се иска, ама то не всеки път може да стане? Какво толкова лошо ли игра отбора срещу буферите от София? Или забравяте двата ни отменени гола? Ми да викнем тогава и срещу Веско и Стаховяк а? Всеки прави грешки, не е застрахован от тях и Стоилов, но нека отчетем и отдадем и заслуженото, а то е най-малкото уважение което той си заслужи досега.
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Платек изненада, договорът на Керкез не е сигурен! Решението ще бъде взето следващия месец
Ботев отпусна 1900 билета за феновете на ЦСКА-София
Феновете на Ботев питат Платек за селекцията и нов договор на Керкез
Локо (София) пусна билетите за Ботев, призова феновете за подкрепа
Ботев насочва поглед към "Коматево"
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: