ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Автобус парализира движението в "Кючука" в час пик
Автор: Екип Plovdiv24.bg 16:27 / 25.10.2013Коментари (17)12093
© Plovdiv24.bg
"Изключително нагъл автобусен шофьор парализира едно от най-натоварените кръстовища в "Кючук Париж", изплака на редакционната поща на Plovdiv24.bg наш читател.

"Тази сутрин, като по традиция, се отправих към едно по принцип малко, но много натоварено кръстовище в квартала ми, това на улиците "Стефан Стамболов" и "Славееви гори". Почти цялото протежение на "Славееви гори" бе заето от автобуси, които затрудняваха неимоверно много движението, но истински шокиран бях, когато стигнах до кръстовището.

Там по начин, видим от снимката, а в същото време безкрайно нагъл и безумен, бе паркиран друг автобус, който буквално парализира движението в района. Налагаше се автомобилите, за да преминат, да се качват на тротоара.

И това в комбинация, че имаше паркирани автобуси и по протежението на "Стефан Стамболов", можете да си представите какво бе движението в района. И всичко това се случва малко след 8:00 сутринта, когато е възможно най-натоварено", обясни нашият читател.



Още по темата: общо новини по темата: 2366
25.03.2024 »
25.03.2024 »
24.03.2024 »
19.03.2024 »
19.03.2024 »
17.03.2024 »
предишна страница [ 1/395 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Преди години има се подигравахме на шопите как карат,какви са льохми и нетолерантни вода4и. Уви сега те са много по добре от нас. Движението в града е отвратително. всеки кара както си иска паркира където си поиска. Много по зле сме от тях в момента. Да не говорим за предимство на пешеходна пътека :Д. Не знам дали това се дължи на нарасналия брой коли с регистрация Х ,К и СМ /хасково и кърджали и смолян/ но за мен решението е камери на всяко светофар4е ина4е няма оправия. 4удесен пример за тази практика е Варна!
-1
 
 
100% йаната на този които е написал коментара е спал с автобусен 6офиор.хахахаха
+5
 
 
Абе някой пита ли го защо е спрял там и така? Като гледам вратата отворена, шофера го няма...
-2
 
 
батка знаеш че карм маика до билата на бетоня мост! всяка сътрин колкото и ми да се спи карам на зиг заг! особено като минавам през закъските пази тишина! ако имах частен паяк до сега да бях станал милионер! и докато стигна до работата вече сам изнервен!
+3
 
 
описаната ситуация изобщо не е вярна.първо действието не се развива малко след 8 часа,а малко преди 9 ч.второ-това кръстовище винаги е трудно за преминаване,но не заради автобуси,а заради безразборно паркирани автомобили,които обикновено са много повече отколкото са на снимката (визирам колата вляво) и дори отсреща пред магазина,където е таксито,напук на забраната за спиране.и не на последно място-днес децата имаха спортен празник и трябваше да бъдат превозени от близкото училище.другата седмица няма да има автобуси,да видим какво ще пречи.
+28
 
 
Много бързате да плюете по-хората! Този автобус, беше един от няколко то такива, които трябваше да се доберат до училище "Димитър Талев" за да качат ученици отиващи на екскурзия. Но тъй- като, въпросната улица е изключително тясна, а и има достатъчно на брой НАГЛЕДЦИ с ЛЕКИ коли, които са паркирали където им падне (и то започвайки от самото кръстовище) и други, които не дадоха път на водача на автобуса за да се изнесе безопасно и да успее да вземе завоят, резултатът естествено беше неизбежен. Научете се на толерантност към машините с по- големи габарити, иначе това нито ще е първото задръстване от това естество - нито последното!
+18
 
 
Много правилно,автобусите бяха доста, но причината е ,че учениците от близкото училище имаха спортен празник и ги извозваха. Така ,че за уважаемия читател ,"ИЗКЛЮЧИТЕЛНО НАГЛИЯ " ШОФЬОР ПРОСТО СИ ВЪРШЕШЕ РАБОТАТА .
-1
 
 
...човешката простотия и вселената са безгранични...макар за второто да не е много сигурно :)
+11
 
 
За този автобус не знам защо е спрял така , но за многото автобуси ако се замислиш там се намира Училището "Димитър Талев " и бях забелязал няколко автобуса които се движеха с деца по Никола Вапцаров и предполагам , че учениците са отивали някъде а не са стояли за нарочно задръстване там автобусите .
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Григор Димитров в турнири през 2024 година
Парламентарни избори 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Стрелба в Москва
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: