ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Ботев загуби с 0:1 от Левски, два червени картона белязаха дербито
Автор: Екип Plovdiv24.bg 17:12 / 26.10.2013Коментари (316)28351
Ботев загуби с 0:1 като гост от Левски в мач от 14-ия кръг на "А" група. Единственото попадение на "Герена" реализира Гари Родригес 5 минути преди края. Двата тима завършиха срещата с 10 човека след червени картони на Веселин Минев и Боби Цонев.

"Сини" и "жълто-черни" направиха доста скучно първо полувреме за разлика от втората част, която започна с доста агресия и хъс от страна на двата тима. Това веднага и даде резултат в 50-ата минута, когато Цветан Генков изведе сам срещу стража на пловдивчани Гари Родригес, който се отчете с уникален пропуск. 

В 53-ата Ботев също отговори с мощен изстрел на национала Йордан Христов, но Блажевич изби удара на бранителя в "жълто-черно". 

В ответната атака Гари Родригес се отчете с нов пропуск. Холандецът бе изведен от Антони Вутов сам срещу Адам Стаховяк, но вместо да шутира крилото тръгна да лъже полския вратар, който му отне топката.

В 60-ата минута Левски пропиля нова златна възможност за гол. Гари Родригес напредна отдясно и центрира по земя в наказателното поле, където Цветан Генков пропусна топката за Миро Иванов, който сам срещу Стаховях прати коженото кълбо над напречната греда.

Двата тима доиграха последните 20 минути на мача с 10 души на терена след червени картони на Веселин Минев и Боби Цонев. Двамата се спречкаха на тъчлинията и последва удар с топка от страна на капитана на "канарчетата", а рефера не пропусна това и вдигна директен червен картон на национала, след което даде и втори жълт картон на младока на "сините".

Четвърт час преди края гредата спаси "канарчетата". Върнатия в първия тим Дъсти Мюлдер стреля с левия крак от ъгъла на наказателното поле, но ударът му срещна напречната греда и излезе в аут.

Ботев не можа да издържи на натиска на Левски и пет минути преди края отбраната в "жълто-черно" се пропука. Димитър Макриев получи топката в наказателното поле и хитро я върна към връхлитащия на скорост Гари Родригес, който я прати в мрежата на Стаховяк за крайното 1:0.

Левски - Ботев 1:0

Левски: 1. Блажевич, 2. Мюлдер, 4. Ангелов (к), 25. Д. Димов, 28. Пинто, 45. Гаджев, 6. Старокин (Макриев), 18. Б. Цонев, 10. Вутов (Иванов), 11. Родригес, 9. Генков (Пл. Димов);

Ботев: 1. Стаховяк, 11. Христов, 83. Спрокел, 5. Грънчаров, 14. В. Минев (к), 16. Иршак, 71. Галчев (Домовчийски), 88. Сърмов, 22. Ромарио (Вандер), 9. Педро (Енрике), 17. Анисе;

Още по темата: общо новини по темата: 31
28.10.2013
26.10.2013
26.10.2013
26.10.2013
26.10.2013
26.10.2013
предишна страница [ 1/6 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+3
 
 
Не знам кой е виновен, но от 8мия кръг насам нищо не играем. Тва не е 1-2 маза, а са 6-7! И мани тия загуби, мен не ми пука да паднем, но поне да покажем някво желание! Не може 85 минути да имаш 1 удар към вратата на противника и то от защитника Й. Христов. И после като ти вкарат да тръгнеш да гониш дивото... Играем без грам желание и себераздаване - това е основния проблем.
+4
 
 
Къде са адвокатите на Мъри Стоилов и компания които твърдяха че нищо страшно не е станало , че сме "само на 4 точки от първия"и т.н?Тези хора обвиняваха всеки който изрази съмнение в качествата на Стоилов и сие че не е никакъв Ботевист!И още нещо- обърнете внимание на изявите на "капитана"на отбора В.Минев в последните 2 мача/то е много показателно/.Собственика на "Ботев" и великолепната публика на "канарите"не заслужават това!Иоще нещо след лошото време и лошите терени сега и футболистите станаха лоши за г-н Стоилов!Да се готви ръководството,то ще бъде "виновно"че не му е осигурило многомилионна селекция!
+6
 
 
когато говорех.че заради страха на треньора отпаднахме от щутгарт,някой хора ми се смееха,преди това с Цска си пазеше титулярите заради дербито,сега и с левски...аз по страхлив човек не съм виждал.това не е Ботев...ние никога не сме играли защитно,да си заминава на герена
+3
 
 
СРАМ! СРАМ! СРАМ! Не от загубата боли, а от принудителното навеждане, дошло по заповед от спонсора. Жалко за надеждите!
0
 
 
Ами да,нормално,но се почна със създаването на напрежение!В софииски сайт,излезна странна декларация,с още по странен автор:"Най-голямата фракция на феновете на Ботев-Бултрас".Аз ли се бъркам,или подобна фракция нямаме???Та дайте да си защитим отбора,ако не Мъри,то поне отбора и собственика!
0
 
 
Таквова е положението!Формата на отборите се мени рязко,получават се странни резултати,заради които все по-често се говори за черно тото.Ботев направи много грешки,треньорски,индивидуални,липса на мотивация,концентрация.Но кой отбор не ги направи???Промени трябва да има!Те ще дойдат когато каже човека,имащ право на това.Дали ще са нови попълнения или нов треньор,ще почакаме,ще видим.Но в случай,че тези дни г-н Василев, не предприеме подобни действия,нека не се противопоставяме на мнението му.Недоволните просто да не посещават мачовете,или поне да не създават напрежение!Локо са пред нас и то заслужено,но бихте ли заменили спонсора или собственика,базата,инвестицията.....Приемете,че се работи и забравете думи като "нулева година"!Никой не я е обещавал тази титла,освен ако медиите и няколко "специалиста",не са част от Ботев Пловдив!
+8
 
 
Само у мен ли останаха съмненията за навеждане? Аз съм си го написал на аватара , какъв съм, но съм гледал много , много мачове.Весо, Домо, Сърмата и накрая Мъри с помощниците . Левскарите бяха жалки и уплашени , а какво показахме ние - показахме си задника. Това е срам за Ботевизма ! Ей , ако това излезе верно , жална ви майка, левскарска!
+6
 
 
Собственикът постави цел - до 2 години половината отбор да е от местни момчета. Къде са тези момчета сега? Колко от тях г-н Правилния е почнал поне леко да налага? Нула. Той бил "дал път" на Тошко....То остана и него да го беше разкарал. И ЦСКА и Литекс и двата Локомотива и Черно Море направиха прилични селекции от свободни агенти, ама за месец - два се сработиха и дръпнаха напред. Ние с подготовки, бюджет като слънце и плащания по часовник дърпаме яко назад. Това никой ли не го смущава в така нареченото "ръководство"?
+6
 
 
Ясно е че Мъри е пътник. И в негов интерес е да си тръгне по-скоро, преди да ни е коствало прекалено скъпо. При тази нагласа на феновете, "странните" мачове и провалената селекция, това ще е най-правилния му ход. След толкова години "селски мъки" хората си искат "онзи" Ботев. С магьосници в средата, бързи крила и таран в центъра, които да правят празник на терена. Този човек си има негови идеи, да си уреди "неговите момчета", да си играе "правилен" футбол с по 9 защитника и да вади 0:0. После ще ни баламосва с три или не знам колко си годишни планове, само и само да върви далаверата. Кой друг отбор има толкова помощници и дублиращ отбор? Колкото и да ви е неприятен така наречения Зум, в едно е прав. Ами в клуба наистина не са останали ботевисти. Дори и за цвят няма. Всичко се разкара, за да може Правилният да си прави, каквото иска. Промяна трябва да има веднага. Служител, който не дава резултати, просто си тръгва. Какво толкова се драматизира тука. Този ли е единствения и незаменим треньор. Г-н Директора - Кривият миналата година каза, че ако трябва и 20 треньора ще сменим. Е ми, дойде време за следващия.
+3
 
 
Само преди месец черно-белите плюеха Станков и искаха да го гонят, а вижте ги сега къде са.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Гол в последната минута спаси дубъла на Ботев от загуба в Съединение
Добра новина за Ботев! Най-опасният играч на ЦСКА пропуска реванша за Купата
Душан Керкез след мача със Славия: Всички говорят за ЦСКА!
Преди мача на сезона: Ботев загуби от Славия на "Колежа"
Много специален мач за капитана на Ботев днес
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: