ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Локо повали ЦСКА с фамозен гол от съблекалнята
Автор: Екип Plovdiv24.bg 19:54 / 26.10.2013Коментари (182)27563
Фамозното изпълнение с диагонален фалцов удар на Крис Гади изстреля Локомотив на 3-ата позиция. "Смърфовете" се изравниха по точки с Литекс и Лудогорец, които са на първа и втора позиция с 28 точки, но и мач по-малко.
Локомотив постигна важна победа над ЦСКА с 1:0 на Лаута в мач от 14-ия кръг на "А" група.

Успехът на "смърфовете" бе донесен от Крис Гади, който вкара феноменален гол след страхотен диагонален фалцов удар с десния крак в първото полувреме.

Пловдивчани изиграха страхотен мач със себераздаване на всеки играч в "черно-бяло" от първата до последната минута и напълно заслужено стигнаха до победата.

С успеха Локомотив се изравни по точки с Литекс и Лудогорец, които са на първа и втора позиция с 28 точки, но и с мач по-малко.

Срещата на стадион "Локомотив" започна перфектно за домакините. Още в 26 секунда Крис Гади вдигна на крака препълнения стадион на Лаута. Станислав Маламов свали топката към французина, който без забавяне след страхотен диагонален фалцов удар с десния крак препарира Черни.

В 34-ата минута "армейците" пропуснаха отлична възможност да изравнят. Емил Гъргоров центрира отляво, Йордан Господинов изби топката, която попадна на главата на Милисавлевич, но сърбинът не уцели празната врата.

Три минути по-късно Локомотив пропусна да нокаутира "червените" с второ попадение. Черни сгреши при центриране и подари топката в краката на Крис Гади, но шутът на крилото бе блокиран от бранителите на гостите.

Втората част започна с ново положение пред вратата на ЦСКА. Един от най дейните на терена Дани Кики пробва силен шут от дистанция, но коженото кълбо мина покрай десния страничен стълб на Черни.

В 77-ата минута с малко повече късмет Диего Фераресо можеше да сложи спор на мача. Бразилецът с много технично изпълнение потърси горния ляв ъгъл на Черни, но кълбото прелетя точно над гредата.

До края на мача ЦСКА се опита да достигне до изравняване, но нямаше шанс за гол след удари на Милисавлевич и Гъргоров. Така Локомотив записа много важна победа и започна да мечтае за титла.

Локо - ЦСКА 1:0
1:0 Крис Гади 1'

Локо: Господинов, Й. Тодоров, Тунчев, Белаид, Фераресо, Гади (А. Георгиев), Н'Дайе, Илиадис, Кики (Лазаров), Маламов (В. Георгиев), Камбуров

ЦСКА: Черни, Попов, В. Илиев, Менди, Фо-Поре (Карачанаков), Янчев, Чочев (Кировски), Милисавлевич, Марсиньо, Гъргоров, Сидибе (Морейра)
Още по темата: общо новини по темата: 24
28.10.2013
28.10.2013
28.10.2013
28.10.2013
26.10.2013
26.10.2013
предишна страница [ 1/4 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+3
 
 
Привърженик съм на Ботев, но съм също така и Пловдивчанин, така че не мога да не поздравя отбора на Локомотив и всички негови фенове с победата! Дано и занапред да показвате такава сърцата игра и раздаване на терена. От това трябва да вземат пример и нашите футболисти. Честито!
+7
 
 
А СЕГА ДА СЕ РАДВАМЕ ЛИ НА НАКАЗАНИЕТО КОЕТО ЩЕ НИ ДАДЕ ГОВЕЖДОТО БФС , ЗАРАДИ НЯКОЙ КОЙТО ОТИВАТ НА МАЧА НЕ ЗА ДА ГЛЕДАТ А ДА ИЗБИВАТ КОМПЛЕКСИ ,АКО ТОЛКОВА ИСКАТ ДА СЕ БИЯТ ДА Е ИЗВЪН СТАДИОНА , ВСИЧКИ СТРАДАМЕ СЕГА ЗАРАДИ ШЕПА КОПЛЕКСАРИ ,БЯХ НА МАЧА В БУРГАС С НАФТАТА И ЗАРАДИ КОЙТО НА НАКАЗАХА С ЛОКО-СФ. И ПАК ЗАРАДИ ЕДИН КОМПЛЕКСАР НИ НАКАЗАХА . НЕ РАЗБИРАМЕ ЛИ ЧЕ ШОПИТЕ САМО ТОВА ЧАКАТ ЗА ДА НИ ЗАБИЯТ НОЖ . ДАЙТЕ ДА СИ ПОДКРЕПЯМЕ ЛЮБИМИЯТ ОТБОР А НЕ ДА ПРЕЧИМ ?
+14
 
 
Фен съм на Ботев, и с голяма радост Ви честитя победата над свинете!
+13
 
 
Браво момчета смачкахте Цеца.Идва ред и на говедата.САМО ЛОКО ПД.
+13
 
 
Дани кики И Диего са най-сърцатите играчи на Локо без да подценявам и другите нo при тези си личи от километри .Само ЛОКО
+11
 
 
Нетърпеливо очаквам какво ще измъдрува перуканското БфС.
+14
 
 
На фона на хубавата победа, ме е яд, че Ботев не можаха да ударят Уевски. Стисках палци и за 2та майна-отбора, но уви...
+22
 
 
Нека в четвъртък всички да идем на Лаута да подкрепим момчетата срещу Левски,нека никой не мисли за класиране в европа,титла,купа или квото и да е нека всеки иди с нагласата да победим Левски.НИЕ СМЕ ЛОКО ПЛОВДИВ И ИСКАМЕ ПОБЕДИ А НЕ КУПИ И МЕСТА
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Легендарен отбор от Бундеслигата следи играч на Локо! От "Лаута" искат 3 млн. евро
Наш национал: Локо (Пд) играе най-стойностния футбол в България
Изборът е направен! В Локо решиха къде ще проведат лятната подготовка
Фенклубът на Локо с емоционални кадри на фона на "Радост и тъга"
17-годишен талант тренира с представителния отбор на Локомотив
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: