ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Бултрасите към футболистите: Играйте сърцато за името свято!
Автор: Екип Plovdiv24.bg 23:05 / 27.10.2013Коментари (55)4966
© Bulphoto
Феновете на Ботев излязоха с призив към футболистите, чрез фенския си сайт bultras.com:

Не е толкова страшно, че Ботев Пловдив загуби вчера в София от Левски, защото това е част от футбола. Страшното е начинът, по който "жълто-черните" позволиха това да се случи (и то не само в тази среща). Футболистите ни не излезнаха мотивирани за победа и не показаха нищо от онова, което знаем, че притежават като потенциал. В този мач те не защитиха честа на столетника.

Жалкото е, че оставиха на терена да присъства само един отбор, който прави най-трагичния си сезон от години насам. Отбор, който трябваше да бъде унижен насред София и да лази под нас, както му се е случвало през различни етапи от съществуването си.

За огромно съжаление, на хилядите врящи "жълто-черни" сърца, трите думи КРАСОТА - ВЯРА - БОРА не са част от този отбор, след края на Евротурнирите. Това трябва да е веруюто на футболистите, така е било, така и ще бъде.

Ние не сме говеда, че да правим трагедии от загубата на 2 мача, но е хубаво целият ни клуб да се огледа и да вземе необходимите мерки, да стегне отбора на Пловдив, така че той да се върне на правилния път.

Ясно е, че силен, мачкащ тим не се гради за няколко месеца или година, но когато липсва себераздаването на терена, тогава всички други фактори остават на заден план.

Бъдете професионалисти и покажете, че искате и можете да играете за Ботев Пловдив, независимо дали го правете срещу Щутгарт, Левски или Пирин. Имате зад себе си вярна публика, която ви кара да се чувствате, като пълни домакини, на който и да е стадион в България и Европа. Не ни предавайте!







Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Вината е на нас привържениците,че при това положение ходим на мачовете.Трябваше отдавна да се спре, защото галенето с перце стана твърде много за всички
-4
 
 
И ако г-н Василев, реши да остави Мъри на поста си,какво ще стане?Ще скочите ли на решението на собственика?Не ни разбирайте погрешно,не сме изкукали пенсионери,защитаващи Мъри,както вече ни набедиха.Единственото което искам е феновете да подкрепяте,както знаете девиза ни е красота,вяра,борба!Но не борба със собственика и клуба,а срещу враговете!Аз ще съм първия който ще пожелае успех на новия треньор,който и да е той,и на новите футболисти,независимо от къде идват.Така са ме учили и баща ми,и дядо ми!За мен Мъри не е нищо друго,освен добър,доказал се специалист,какъвто е и Херо,Любо,Феро,Петров.....Въпрос на време е Мъри,както всеки друг треньор,да напусне клуба,но трябва ли да е по този начин. Просто понякога идват времена за мъже,а мрънкалата стават излишни!Предпочитам пак да сме 5-7000 ,както в Б и В група,но да сме единни и да подкрепяме отбора.В четвъртък ще има среща със собственика и ръководството,не случайно ще се случи след следващия ни мач.Дайте да не се плюем и изнервяме излишно.Не надхвърляйте правомощията си.
+6
 
 
вината е на всички,и трябва да си понесат наказанието!!
+5
 
 
Уважаеми Ботев12, малко по - долу Нако ти е изредил 10 причини за незабавното напускане на твоя идол Мъри. Никъде не видях причината за това да са последните 2 мача. Колкото до Европа, тези казахи и босняци, половината А група си ги отстранява без поблем. Германците играеха все едно се виждат за първи път, но нашата мишка реши че и равния е достойно представяне. После дори им пожела да спечелят Купата, а те взеха че веднага паднаха от хърватско отборче. Оставането на Правилния ще е само до следващата загуба или не дай си Боже дербито. Ако това ни коства оставането в седмицата, помни как си го защитавал сега.
+5
 
 
Говедата в отбора нямат сърца,затова да се махат!
+2
 
 
Под БОТЕВЪ12 най-вероятно се крие Мъри или някой от екипа му. Така яростно и жената на Мъри няма да го защитава. Не се връзвайте на сладките приказки на този мазник. Мъри, Кривия и компания ВЪН ОТ БОТЕВ ПД!!!
-2
 
 
Срам ме е от някой фенове, които бяха дошли на мача да псуват Мъри и футболистите, и друго ми направи лошо впечатление уж бяхме 2000, а пяхме не повече от 300 човека, това ли ви е подкрепата .......?
Защо нямате тема за избора на генерален секретар на ООН?
на 28.10.2013 г.
+3
 
 
мангалите от селата да си хващат пътя с каруците за там и да изчезват от темите за гранда!
-8
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
+2
 
 
Имаме си база скоро ще имаме нов стадион а вие сте банда чикиджии.Даваите минусите.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Локомотив взе дербито с Ботев! "Канарчетата" с червен картон, Пепи Андреев с два гола
Ботев "намигна" на Етър след трите победи и им честити празника
Томаш и Керкез отсвириха дербито Локо - Ботев в Трета лига
Ботев с призив преди Славия: Чакаме те на "Колежа"!
Ботев гледа към Разград, чака евентуален съперник за финала
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: