ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Александър Станков: Мач на неутрален терен ще е минус за нас
Автор: Екип Plovdiv24.bg 11:54 / 28.10.2013Коментари (32)7414
© Plovdiv24.bg
Треньорът на Локомотив (Пловдив) Александър Станков сериозно е притеснен, че "смърфовете" ще бъдат лишени от домакинство за предстоящия в четвъртък мач с "Левски". Plovdiv24.bg съобщи днес, че "черно-белите" са заплашени със сериозно наказание заради поведението на своите привърженици в мача срещу ЦСКА (1:0). Може да се наложи пловдивчани да изиграят срещата с Левски от междинния кръг на неутрален терен или да домакинстват на празни трибуни.

Дисциплинарната комисия към БФС ще реши на днешното си заседание какви наказания да наложи след двубоя между Локомотив и ЦСКА. Заседанието на ДК е днес от 17 часа. След него ще стане ясно решението на БФС относно неприятния казус.

"Очаквам да има наказание за нашия отбор, което не е никак приятно. Страда най-вече отборът. Вместо да играем пред своите привърженици, пред хората, които действително обичат и искат Локомотив, ние може би ще трябва да ходим на чужд терен. Дай Боже, да не се случи, но очаквам в крайна сметка точно това. Мач на неутрален терен ще е страшен минус за нас", коментира Станков.

Още по темата: общо новини по темата: 31
05.11.2013
02.11.2013
31.10.2013
31.10.2013
31.10.2013
31.10.2013
предишна страница [ 1/6 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+3
 
 
Ей , малки пе**лчета изчезвайте от стадиона.Предлагам на ръководството да разгледа полицейските записи и да не ги пуска до живот на стадиона.
+3
 
 
Доста глупаво решение на мафиотския изпълком.Вместо да играем в Стара загора с публика те на закрити врати от това само губят всички,ако паднем от говедата не ми пука,но ако бием.....
+5
 
 
Ако играят така както с цецка мача е ваш Успех.
+2
 
 
да им сера и на лапетиите прости ,и разбоиниците , и нацистите и боклуците ... кои ги пуска изобщо на мач... ??? Аз искам да си гледам и подкрепям любимия отбор ...които не иска да не идва изобщо . не ни трябват такива палячовци ... тоя не харесвали , оня не харесвали ... те харесват ли се изобщо ...смешна работа , отбора върви , ние живеем заради този отбор и неговите мачове ...ама смешковците СА ОТНОВО НА СТАДИОНА ....!!!
+3
 
 
Предлагам 20 лв билет и дано малките пичлемета да не могат да си го купят!!!Аз искам Локо в битка като в събота и дори пред малко публика то тя да е със сърце хвърлено на Лаута не при МАГАРЕШКИ!!
+1
 
 
8000 лв глоба и без публика за мача с Левски
+4
 
 
За едно надпяване с тъпите свине няма да гледаме мача ,защо те и Лудогорец не се надпяват с никой но не правят глупостите на ""фенчетата""повече не ни трябвате искам 100000 минуса само да знам че са от фракции ще заспя спокойно!!!
+11
 
 
Е писна ми от вас келеши прости!Фракции и глупости на търкалета.Можехте да убиете човек като едното нищо.Как да си доведа детето на Лаута?Сигурен съм,че се знаят тия тъпанари.Колко пъти вредят на отбора.Голяма глоба,непродадени хиляди билети и лишаване от домакинство!За какво ни са враговете,като си имаме Лаута Хуулс и Наполетани.Бесен съм!
+7
 
 
Предлагам решение на проблема,ако ни накажат само с голяма парична глоба.Билете от мача да с вдигнат с 1-2 лева,за да може клуба да си избие глобата.Попринцип обикновенните хора,които отидохме да гледаме мач нямаме нищо общо и не сме виновни за нищо,че да даваме пари,но мисля,че това е добра идея,а пък няма как да само тези дето хвърляха камъни и бяха на оградата да плащат повече.Само и единствено ние сме си виновни,не ми излизайте с оправданието,че чорбарите започнали,да така е те започнаха всички го видяхме,но това оправдава ли ни?Трябва ли да ли да падаме на тяхното ниво и заради тях да го ядем ние,и толква ли не се сетихте,че ще играем с Левски и БФС само тва чакаше.В агитката на ЦСКА съм сигурен,че е имало платени провокатори,такива на които им се плаща за да има безредици по стадионите,защото само в мачове с Левски и ЦСКА стават такива неща,а пък ако се бъркам то тогава измежду хората им трябва да има адски глупави индивиди,които не мислят,че от тези неща с камъните и бомбите някои може да умре,и тогава кво правим? "Ама аз не исках'' ще е отговора на този,които направи нещо.Супер смешна история,жалко е,какво е това мъжество да се целите с камъни от 40 метра и между 100 полицая,до какво довежда това? Само и единствено до деградация.
+7
 
 
Айде, честито! Някой "фенове" се върнаха на Лаута и постигнаха това което искаха! Официално: Локомотив Пловдив - Левски на Лаута, пред празни трибуни.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Легенда на Черно море: Мачовете срещу двата отбора под тепетата са решаващи!
Отлична новина за стадионите на Локомотив и Ботев
ПФК Локомотив с призив към феновете за дербито срещу Лудогорец
Дубълът на Локо се мести на стадион "Пловдив"
9 победи и 6 равенства! Няма друг наш отбор, който да играе толкова успешно срещу Лудогорец
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: