ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Ботев стъпи накриво в Гоце Делчев в мач с две пропуснати дузпи
Автор: Екип Plovdiv24.bg 15:54 / 30.10.2013Коментари (314)27792
© Plovdiv24.bg
Ботев не успя да победи запътилия се към "Б" група тим на Пирин (Гоце Делчев). "Канарчетата" стигнаха само до равенство 1:1 като гост срещу невропкочани в откриването на 15-ия кръг на "А" група. 

Срещата не започна добре за "жълто-черните", които допуснаха гол още в 12-ата минута. Васил Панайотов даде преднина на домакините със страхотен удар от дистанция.

Пловдивчани пропуснаха да се върнат в мача в 36-ата минута, когато Валери Домовчийски пропусна дузпа, отсъдена за игра с ръка на Атанас Фиданин.

Ботев вдигна оборотите в края на първата част и логично стигна до гол чрез Ромарио Кортзорг. Холандецът се възползва от грешка в отбраната на Пирин, преодоля съперник и с удар под плонжа на Абдиков възстанови равенството.

След почивката възпитаниците на Станимир Стоилов заиграха доста по-активно. Първата добра възможност бе създадена чак в 64-ата минута, когато Станислав Костов проби отдясно, но центрирането му бе блокирано. Малко след това удар с глава на Ромарио не намери целта, а след него и Вандер Виейра не бе точен.

В 80-ата минута Луис Педро пропиля най-чистото положение за пловдивчани през втората част. Нападателят се озова на чиста позиция и стреля, но Абди Абдиков спаси. 

В края на мача Пирин можеше да спечели и втората си победа от началото на сезона, но Петър Лазаров пропусна да се разпише от дузпа, отсъдена за игра с ръка на Джинич.

Така слабата серия на "канарчетата" продължава да тегне пред отбора при гостуванията. Пловдивчани имат една победа от началото на сезона при визитите си и тя е срещу тима на Черноморец през месец август.

Пирин - Ботев 1:1
1:0 Панайотов
1:1 Ромарио

Пирин: Абдиков, Пиргов, Фиданин, Лазаров, Газиев (Хазуров), Панайотов, Киров, Марчев, Близнаков (Стоянов), Ибраим, Башов (Коцев)

Ботев: Стаховяк, Христов, Джинич, Грънчаров, Дяков (Вандер), Енрике, Иршак, Галчев, Ромарио, Домовчийски (Педро), Цветков (Костов)


Още по темата: общо новини по темата: 13
31.10.2013
30.10.2013
30.10.2013
30.10.2013
30.10.2013
30.10.2013
предишна страница [ 1/3 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-3
 
 
Ботев бил балон!?!?!?Да се чуди човек,що за хора пишат в тези теми.Та да пипитам, колко са отборите в България, за които няма как да се говори за балони и пукане.Не са ли отборите със сериозни собственици, изградили,школа,изградили стадион,финансово стабилни?Това са корените на един отбор,всичко друго е променлива величина,и футболисти и треньори,ръководители.Във всеки отбор ще има спадове и то много.Формата винаги ще се мени,но класата на големите си остава!Ако г-н Василев беше инвестирал 1/10 от парите за базата,в селекция,сега щяхме да сме на 10 точки пред първия.Рано или късно и това ще стане,просто трябва той да каже кога.А ние като фенове трябва да покажем,че го заслужаваме и оценяваме!
+5
 
 
Ние, че сме в криза - в криза сме. Само обаче да напомня на някои от злорадите буфери, че въпреки балона, им напомпихме дисагите с два гола само с 10 човека на терена. Да им напомня също, че и те искаха да гонят Станков след няколко поредни слаби мача, и че геройската победа над ЦСКА си е наистина "геройска" - късметлийски ранен гол и после "опълченците на Шипка". Поздравявам ги за сърцатата игра, но във футбола се иска и майсторство, с което отборът ви засега не се отличава. Тъй че не бързайте да ни погребвате, първенството е дълго, а третото ви място може да се окаже 7-8-мо! Успех срещу говедата, защото сте съграждани! И по-спокойно с подигравките,защото не се знае утре какво ви чака вас.
+5
 
 
Ако Мъри наистина иска да гради нещо с БОТЕВ,нека си признае че се е предоверил на протежетата си и да се освободи от тях!!!!С тяхното безумно налагане само вреди на отбора!Но ако иска да бъде освободен за да отиде в Левски ще продължи да ни влече надолу докато го изгонят!!!Така Левски няма да ни плати нищо Мъри ще си вземе неустойката а и ще е съсипан пряк конкурент за Уефа на Левски!!!!Така че да се разбере Мъри работи ли за или срещу БОТЕВ!!!!Допреди няколко кръга определено беше ЗА.....
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
-9
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
+2
 
 
Една пропусната дузпа се преглъща ама две... в повечко идват. Да се надяваме, че ще има стягане на редиците и Ботев ще покажат играта, която играеха преди. САМО БОТЕВ Пд але
0
 
 
Преди месец-два като взехте Сърмов ви написах "напълнихте се с говеда" ми цъкахте минусите. Сега и вие прогледнахте, ама вече е късно, изостанахте доста в класирането. И за Кривия ви писах, че е Кривак, пак минуси, ама нейсе, вие си знаете.
-7
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (2)
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Ботев отвори нова ложа на "Колежа"! Билетите - по 120 лева
Ботев с последна тренировка преди Славия
Добри новини за Стамен Белчев преди дербитата с Левски и Ботев
Ботев урежда с документи зимно попълнение
Емблематичен футболист на Ботев: Пожелавам на Спартак да спечели първенството
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: