ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Бултрасите: Драма няма, но искаме резултати!
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:10 / 31.10.2013Коментари (167)11744
© Plovdiv24.bg
Над 100 бултраси влезнаха в разговор с ръководството, футболистите и треньорите на Ботев Пловдив след равния резултат с Пирин. Пред официалния вход на "Колежа" феновете на най-стария отбор в страната се опитаха да разберат дали има проблеми в отбора и на какво се дължи моментния спад в играта и неубедителното представяне в края на първата част на първенството и началото на втория полусезон.

Около час представители на повечето фракции на "BULTRAS" дискутираха открито със Станимир Стоилов и отбора това, което ги вълнува, като разговаряха поотделно с всички футболисти. Повечето "жълто-черни" фенове са на мнение, че драми не трябва да се правят, а по-бързо да се излезе от кризата, в която е изпаднал отбора. Треньорското ръководство и УС на Ботев трябва да вземат час по скоро съответните мерки, които да вкарат Ботев Пловдив отново в правилния път.

Всички, които ги вълнува състоянието на пловдивския отбор, и които бяха на импровизирата среща тази вечер, се обединиха, че до оставки и кардинални проблеми не трябва да се стига. Доверието към клуба, спортно-техническото ръководство и футболистите стои на дневен ред, но е важно да се действа структурирано и всички,и живеещи с "жълто-черната" идея, да гледат в една посока!

Нужни са резултати, които да върнат доверието на хората, а с тях и подкрепата, такава каквато бе през изминалото лято.

Източник: bultras.com
Още по темата: общо новини по темата: 13
30.10.2013
30.10.2013
30.10.2013
30.10.2013
30.10.2013
30.10.2013
предишна страница [ 1/3 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+2
 
 
Просто някои от новите попълнения не оправдаха доверието. Цветков и Огнянов са ни нужни 100% възстановени и във форма, трябва ни и класен замесник на Тошко, плюс още 1 - 2 за да има варианти в защита и в средата на терена. Незнам колко от тези трансфери могат да се направят през зимата, но съм сигурен че Мъри и Сашо не са слепи и много добре зная какво трябва да се направи.
0
 
 
Бултраси,отново гавра мача ще се играе на празни трибуни !
+2
 
 
Хайде сега и наказание със Литекс без публика заради шепа дрогирани помияри със бомбички.Не знам тия изродчета във гъзовете ли си ги навират тия бомби та ги вкарват на стадиона.
+1
 
 
Сега е момента,ние,феновете да сме там където трябва да сме - на Колежа!! Не мисля за мърита,ромариовци,сърми и тем подобни,важен е Ботев Пловдив !!
+8
 
 
Всички ще сме на стадиона...сега се иска голяма подкрепа! "Заедно дори във Ада , ние ще го следваме!!!"
+4
 
 
Аз подкрепям отбора на Ботев, не харесвам Мъри, не харесвам и неговите така наречени протежета, по простата причина че нямат качества също нямат и сърца за да играят в нашият отбор. Искам в Ботев да се налагат наши, млади момчета и да се играе атакуващ футбол, което за съжаление без нападатели не става.
+9
 
 
ЕТО ЗА ТОВА ОБИчАМ ТОЗИ ОТБОР И ТЕЗИ ФЕНОВЕ,ЗАщОТО СА УМНИ И ИМАТ ОГРОМНИ СЪРЦА. НАЙ ЛЕСНО Е ДА ИЗГОНИш ТРНЬОРА. И ПОСЛЕ КАКВО? БРАВО.
+8
 
 
Призовавам всички обичащи отбора събота мощно на колежа да подкрепим отбора !!!
+9
 
 
ЕЙй браво бе момчета, важното е че се разбрахме. Добре, доволен съм, така правят интелигентините хора и фенове, обичащи отборите си. Сега си промених мнението за Андон, Джонита и др. Защото както се бяхме захапали нищо хубаво нямаше да излезе, той даже и Джако по едно време, колко то и да се опитваше не може да вземе думата с гадните си подмятания. Айде успех на големия Ботев и победа над Литекс.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Ботев каза кога пуска билетите за реванша с ЦСКА-София
Легенда на Ботев с 353 мача празнува днес
Георги Николов стиска палци за Ботев в Барселона
Дубълът на Ботев обърна Сливен в Трета лига
Балтанов благодари на "жълто-черните" фенове
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: