ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Локомотив загуби с 10 души от Левски с 2:3
Автор: Екип Plovdiv24.bg 17:55 / 31.10.2013Коментари (173)20028
Отборът на Локомотив загуби с 2:3 домакинството си на Левски в мач от 15-ия кръг на "А" група. "Смърфовете" играха цяло второ полувреме с човек по малко, след като Валери Георгиев получи втори жълт картон в 45-ата минута. 

Днешният двубой се игра пред празните трибуни на стадион "Локомотив". Причината за тишината на стадиона в парка Лаута бе наложено наказание на домакините за инцидент с публиката по време на шампионатната победа над ЦСКА с 1:0 през изминалия кръг.

С гол на Владимир Гаджев от фаул"сините" поведоха в Пловдив още в 8-ата минута. Капитанът прехвърли излезлия да чака центриране Йордан Господинов и прати топката в мрежата.

Радостта на гостите обаче бе кратка, тъй като само 5 минути по-късно Дани Кики възстанови статуквото - 1:1. Халфът с много красив удар от границата на наказателно поле разстреля с левия крак Горан Блажевич. Това бе първия гол за Кики от началото на сезона с екипа на "смърфовете".

Малко след това Дани Кики беше много близо до втория си гол в срещата, но този път Блажевич спаси. 

В последната минута на продължението рефера отсъди дузпа за Левски за игра с ръка на Валери Георгиев пред голлинията и даде червен картон на резервата, който бе заменил Александър Тунчев в средата първата част. Зад топката застана Гари Родригес, който прати топката в долния ляв ъгъл на Господинов.

Въпреки, че останаха с човек по-малко пловдивчани не се предадоха и тръгнаха след почивката да търсят гол във вратата на Левски. 

Това и даде резултат четвърт час преди края, когато екзекутора на ЦСКА Крис Гади напредна отляво и центрира успоредно на голлинията, а там връхлитащия от втора позиция Стелиос Илиадис отправи удар, който първо бе спасен от Пинто, но при добавката гръцкия халф не сгреши и опъна мрежата за 2:2. 

В последните минути на двубоя гостите се хвърлиха в предни позиции и в 85-ата минута успяха да достигнат до победното попадение, когато Цветан Генков бе изведен от Влади Гаджев сам срещу Господинов и с хубав удар го преодоля за крайното 2:3.

С успеха Левски се изравни по точки с Ботев, като двата отбора имат по 25. "Сините" са на 6-о място, а "канарчетата" са позиция напред. Локо е 3-и с 28 пункта.

Локо - Левски 2:3
0:1 Гаджев 8'
1:1 Кики 13'
1:2 Родригес 45'-д.
2:2 Илиадис 74'
2:3 Генков 85'

Локо: Господинов, Тодоров, Георгиев, Тунчев (В. Георгиев), Белаид, Кики (Якимов), Н'Дайе, Илиадис, Маламов (Лазаров), Камбуров, Гади

Левски: Блажевич, Мюлдер, Старокин (Макриев), Пинто, Милиев, Пл. Димов (М. Иванов), Милиев, Д. Димов, Гаджев, Вутов (Ангелов), Генков, Родригес

Още по темата: общо новини по темата: 31
05.11.2013
02.11.2013
31.10.2013
31.10.2013
31.10.2013
31.10.2013
предишна страница [ 1/6 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Какво стана със вашти сини приятели, нанесоха ви двоен удар със празните трибуни и съдийската бригада,станахте им конкурент за евро местата и почнаха да ви пускат по пързалката
+5
 
 
Всички в Зара и т'ва е. САМО ЛОКО ДО ГРОБ !
+5
 
 
Поздравления за добрата игра на отбора.Говедата проста си бяха дошли с съдията.Не съм сигурен дори да имаше ръка съдията даде дузпа но защо и червен картон като защштншкиа не бе последен -Имаше и играч на голлинията.
Нищо не пишете - днес в Пловдив, в спортната зала има волейболен мач за суперкупата на България.
на 01.11.2013 г.
+6
 
 
Мръсни говеда! Батков, накратко агент Тара, се е сетил, че като няма пари и отбора не върви - по-евтино ще му излезе да купува съдии, отколкото да купува играчи. За жалост - така ще е до края на шампионата с тия дантели - да се намърдат в тройката! А при 2:2 можехте да отбележите..
+9
 
 
Много болезнена загуба! Болезнена е обаче само заради самата загуба и заради нищо друго! Загубихме заради това, че нямаше публика, заради липсата на Диего и ранната контузия на Тунчев.....! Свириха ни и дузпа, преди която обаче имаше и такава за нас при 1-1! Положителното обаче е , че Локомотив Пловдив игра повече от добре, а именно това искаме ние феновете на този отбор! Загуби винаги ще има, но важното е отбора да показва игра, а нашето любимо Локо определено го прави в последните няколко мача!.....Гадни обаче са такива загуби като вчерашната, в които дни преди това се знаеше, че ще ни режат отвсякъде.....! За нас не е важно класирането и сме повече от наясно, че с този бюджет и с това лоби, което "имаме" в момента, дори да можем, няма кой да ни пусне до челните места, но факта, че отбора играе все по-добре е достатъчно радващ за нас феновете му с оглед на реалността в момента! В неделя мощно в Стара Загора, пък дано там си върнем победния ход, както правим по традиция! Ако не, дано отново да покажем добра игра, а имаме ли такава, добрите моменти за Локото със сигурност предстоят! САМО ЛОКО!
+5
 
 
Абе ся да идем в Стара Загора пък квото стане
+6
 
 
Тоя същия съдия закопа нашите с Локо Сф. Два отменени гола + не отсъдена чиста дузпа срещу Анисе. Този сигурно е изпълнителя на мокрите поръчки на БФС. Тънкото подпиране на шопите продължава. Все пак Ботев и Локомотив не са Барса и Реал за да не се влияят от съдийските тесли.
+11
 
 
ВСИЧКИ МОЩНО В СТАРА ЗАГОРА. ЕДНА ПОБЕДА ТАМ, НИ ВРЪЩА ОТНОВО В БОРБАТА ЗА ТИТЛАТА
+12
 
 
Всички пишман ултраси заради който наказват отборите трябва да се вкарат във затвора или със доживотни забрани да посещават мачове.мача се игра на 100 процента.Вината е във пишман феновете ,че заради тях оставихме отбора без подкрепа.Въпроса е дали не го направиха нарочно?
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Отдавна не беше се случвало! Без глоби за Локо и Ботев след мачовете от 30-ия кръг
Локо отвори две трибуни за дербито с Ботев в Трета лига
Бивш играч на Локомотив пое претендент за Първа лига
Императора: Бараж Локо - Ботев ще е черешката на тортата, "канарите" са на финал за Купата
Подарък мляко за феновете на Черно море - Локо
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: