ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
БФС не подмина и Ботев, "канарчетата" посрещат Литекс пред празни трибуни
Автор: Екип Plovdiv24.bg 18:10 / 31.10.2013Коментари (70)13432
© Plovdiv24.bg
Ботев (Пловдив) бе наказан от Дисциплинарната комисия към БФС с един мач без публика. Санкцията ще бъде обявена официално в петък (01.11), след като приключат всички мачове от кръга в "А" група, информира официалния сайт на "канарите".

Наказанието е наложено заради хвърлени предмети с последствия, причинили нараняване на служебно лице от страна на "жълто-черната" публика непосредствено след двубоя срещу Левски от 14-ия кръг в елита.

Така срещата между Ботев и Литекс в събота ще се играе пред празните трибуни на стадион "Христо Ботев".

Още по темата: общо новини по темата: 9
04.11.2013
02.11.2013
02.11.2013
02.11.2013
02.11.2013
02.11.2013
предишна страница [ 1/2 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
на 01.11.2013 г.
+1
 
 
Огромна подкрепа за отбора в много тежък момент. Малоумниците от Ботев и Локо трябва да бъдат изхвърлени от стадионите защото само пречат . От край време се казва с димки и бомби не става и резултата е налице всички заради шепа малоумници сега сме вън от стадиона. Тези скодоумия трябва да бъдат прекъснати. Който му се бие да се записва за ММА битки и там да се доказва. На който му се хвърля да се запише лека атлетика и да хвърля копие диск и каквото му харесва . На който му се палят димки да стане пожарникар да се надиша на пушек. Футбола е за феновете но истинските. Винаги давам за пример публиката на Борусия Дортмунд нима без димки бомби и вандализъм имат по слаби хореографии. Принизихме се до манталитета на чорбари и говеда . Много жалко като се има предвид и БФС-то само това чака а както знаете наказанията за нас Пловдивчани са по строги от говеда и чорбари. Нима в Бургас отбора не срещна подобаваща подкрепа.
+1
 
 
тука чета само мнения какво било БФС и какво ли не, ВИНОВНИ са феновете които са хвърлили бомбите и полицията, която не си е свършила работата
+4
 
 
В сряда и в събота привържениците на най футболния град не могат да подкрепят отборите си заради нелигитимното БФС. Това сигурно го няма и в Африка. Перуката, Сливенския осъден циганин и компания са вредни за футбола.
+4
 
 
От фенклуба да се задействат и да създадат организация, че да няма такива своеволия! Как на мачовете в Европа не запалихме 1 факла, а иначе си показваме магариите ...
+1
 
 
Тия 'миниумки' не бяхме ли ги забравили отдавна? Кой си позволява пак да ги хвърля? За факли, димки и пиратки съм ЗА, но тези бомби нямат място на стадиона! Абсолютно заслужено наказание!
+6
 
 
Освен наказанието ще пратят и 12 играч,както пратиха на Левски за мача с Локомотив. Ботев и Локомотив имат ли лоби в БФС то нямаат. Така ще бъде Хем ще играем при закрити врати хем ще пращаме с глобите.заплатите на перуката и сие.
+2
 
 
Ново порно в полза на Софето ще се състои на този мач.
+3
 
 
Момчета и момичета, двайте да ходим на Стадиона ида влизаме, хич да не ни пука. Какви са тия БФС бе, цяла Европа разбра, че са нелегитимни. Българският Върховен ксационен съд реши, че са нелгитимни, това е най - висшата съдебна инстанция в БГ. Те нагли крадци ли ще ни кажат. Съда също реши, че решениеята на БФС са нелегитимни и нямат никаква правна сила. ТОва означава, че от както Перуката е на власт, БФС може да бъде съдено за всичките глоби, които са прибрали от всички отбори защото не са имали това право. Това е било рекет. Аз ако съм на шефовете на отборите ще им спретна един колективен иск за милиони и 100% ще го спечеля, сега е времето ръководствата на Ботев и Локо да се обединят, нали Зума е бесен, хайде да направи нещо. Няма таква държава и такива нагли изруди, никъде няма, Върховния съд да реши и да не му се изпълянва решението, само от това на всеки човек по света ще му стане ясно колко нагло и долно е българското БФС. ДАВАЙТЕ ДА ХОДИМ НА МАЧА ДИРЕКТНО ДА НАХЛУВАМЕ НА СТАДИОНА, РЕШЕНИЕЯТА НА ТЕЗИ СА НЕЛЕГИТИМНИ.
+5
 
 
Нали обявиха,че БФС е нелегитимно? Защо трябва да им уважаваме нелегитимните решения? Всички на мача.
+8
 
 
БФС, МАФИЯТА,....духайте ГООООО...!!!!!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Ботев каза кога пуска билетите за реванша с ЦСКА-София
Легенда на Ботев с 353 мача празнува днес
Георги Николов стиска палци за Ботев в Барселона
Дубълът на Ботев обърна Сливен в Трета лига
Балтанов благодари на "жълто-черните" фенове
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: