ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Турски студенти замесени в екшъна, при който пострада пловдивчанин
Автор: Екип Plovdiv24.bg 12:26 / 01.11.2013Коментари (50)12770
© Plovdiv24.bg
Турски граждани, най-вероятно студенти, са замесени в екшъна, за който по-рано Plovdiv24.bg писа. Това потвърдиха пред репортер на сайта от пловдивската полиция. Инцидентът се е случил на булевард "Руски" близо до Търговската гимназия. 

Припомняме, че около 17.30 часа вчера на кръстовището на бул. "Руски" и ул. "Гладстон" в Пловдив 32-годишният пловдивчанин Д.П. е бил нападнат и удрян от наглеците, тъй като ритнал бронята на колата им - син "Мини Купър", защото возилото за малко да мине през него на зелен пешеходен светофар.

"Водачът е бил с още 4 негови приятели и са турци. Гонили са пешеходеца и само случаен униформен полицай го е спасил от по-сериозни последици. Студенти във ВМИ, возят се в един син "Мини Купър" с ХХ-номер", написа пък читател на Plovdiv24.bg в коментар под новината.

Шофьорът на миникупъра - А.К., турски гражданин, е задържан в ареста за 24 часа и по случая е образувано бързо производство.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
сините мини купъра с номер ХХ са два в Пловдив
0
 
 
Това със предимството на пешеходците е под всякаква критика в Пловдив!Не само чужденците си позволяват волности!По никакъв начин не искам коментарът ми да излезе че ги оправдавам за селянията им,просто казвам че от това не бива да става етническа бомба а да се замислят всички шофьори и шофьорки!
0
 
 
Щото са страхливи всички за това само са гледали и няма да си признаят, а гордоста си славят,що за култура имаме и така ли сме свикнали, има полиция но тя по какво се различава от нас обикновените граждани, турцицигани и каквито и да са се водят малцинство и с това се оправдават. Кой спазва гражданските права на човека, ако е българин от турски произход наприМЕР той трябва да спазва закона а полицая да го прилага. Но къде е полицията, в германия никой не се кара а чакат полицията.
+10
 
 
всички стояха и гледаха сейр,българска работа,никой не се намеси .
+12
 
 
еййй тая мърша с купара на няколко пъти ми се изплъзва ама ще го гепа като е сам и ще му счупа рязаната физиономия.МАНГАЛ АКО ЧЕТЕШ ЗНАЙ ЧЕ ЩЕ СЕ ВИДИМ И ТИ НЯМА ДА СИ С ДРУГАРЧЕТАТА ТИ И ПОВЯРВАЙ МИ ЩЕ ТЕ ЗАБОЛИ МНОГОИ ЩЕ СЕ НАУЧИШ ДА УВАЖАВАШ БЪЛГАРИТЕ.тези глупаци със сините номера май много си повярваха
+13
 
 
Аз като отида в чужда държава,се съобразявам и се отнасям с уважение към местните.Поне културата го изисква!Никога не бих си позволил да наруша закона,да не говорим за нападение върху някого!Защо тези господа си позволяват това в България-визирам и турци и гърци и африканци и всякакви подобни?! Ако нещо не им понася-да си ходят вкъщи,тези поне са наблизо.Сами си просят лошото ни отношение и въобще не отчитат,че "чашата ни" отдавна е на ръба и много малко трябва,за да прелее.....
+19
 
 
СПОКО БРАТЛЕТА ВЕЧЕ ЗНАЕМ КОЙ СА И С КАКВО СЕ ДВИЖАТ АЗ СЪМ ГИ ВИЖДАЛ НА КРАЯ НА ГРЕБНАТА ТАМ ЧИТАЦИТЕ СЕ ПРАВЯТ ПИКНИК И МНОГО НАГЛО ГЛЕДАХА ЖЕНА МИ ТАКА ЧЕ НЕ ГИ ВИЖДАМ РЕЗНЯЦИТЕ ЩЕ ИМ НАПРАВИМ ЖИВОТА АД .
+14
 
 
КАДЕ Е ТОЯ ФЕС БЕ ,ДАВАЙТЕ ГО КЪМ ПАНДЕЛАТА,ЩЕ МУ ПРЪСНАТ Г...А!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Великден 2024 г.
Кауза Колежа
Изготвят стратегия за развитие на Летище Пловдив
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: