ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Локо падна с 0:3 в Разград
Автор: Екип Plovdiv24.bg 19:52 / 23.11.2013Коментари (102)12678
Локомотив загуби с 0:3 от Лудогорец в Разград в мач от 18-ия кръг на "А" група. Върджил Мисиджан се разписа в 24-ата минута, а Михаил Александров удвои в 42-ата. Роман Безяк фиксира крайния резултат през втората част.

Двукратният шампион на България взе инициативата в срещата още след първия съдийски сигнал на рефера Станислав Ставров и гола не закъсня. Това се случи в средата на първата част, когато след центриране от корнер Йордан Господинов не са намеси добре и топката мина през куп играчи, за да стигне до Мисиджан, който от границата на наказателното поле прати топката във вратата.

Михаил Александров удвои в края на полувремето. Юношата на ЦСКА с красив удар от движение в наказателното поле мушна коженото кълбо за втори път във вратата на Господинов.

Резервата Роман Безяк оформи крайното 3:0. Марселиньо изведе по дясното крило Кайсара, който без да се бави намери Безяк. Нападатателят бе заел добра позиция в наказателното поле и от няколко метра не остави шанс на Господинов.

Загубата, позволи Левски да измести "смърфовете" от 3-ата позиция и те вече са 4-и с 31 точки, толкова имат и "сините". Лудогорец избяга вече с 6 точки пред 2-ия Литекс, който загуби като гост с 1:4 от Левски.

Лудогорец - Локомотив 3:0
1:0 Върджил Мисиджан 24'
2:0 Михаил Александров 42'
3:0 Роман Безяк 77'

Лудогорец: 21. Стоянов (к), 80. Кайсара, 25. Минев, 5. Барт, 27. Моци, 8. Ешпиньо, 23. Златински, 84. Марселиньо, 7. Александров (Абало), 11. Кишада (Безяк), 93. Мисиджан (Ив. Стоянов);

Локомотив: 12. Господинов, 7. Тодоров, 3. В. Георгиев, 11. Камбуров (Кики), 33. Тунчев (А. Георгиев), 22. Н'Дайе, 28. Илиадис (Казнаферис), 75. А. Белаид, 87. Диего, 77. Лазаров (к), 91. Гади;

Още по темата: общо новини по темата: 16
25.11.2013
25.11.2013
23.11.2013
23.11.2013
23.11.2013
23.11.2013
предишна страница [ 1/3 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
ТОЗИ АНОНИМНИК СТАНКОВ ДА СИ ТРЬГВА ВЕДНАГА !! ТОЗИ ЗА НИЩО НЕ СТАВА ХУБЧЕВ ГО БИ С ЛЕКОТА ХАСКОВКИЯ КАУН С 10 ЧОВЕКА !!! НАЙ САКАТИЯ ЛЕВСКИ МУ ШИБНА 3 ГОЛА !!!
+1
 
 
С пенсионери толкова.Дали са много но в момента не са във форма и пречат яко на отбора.(Камбуров,Лазаров,Тодоров)много слаби и ако са мъжкари ще искат да седнат малко на пейката ама ме съмнява.
+6
 
 
Всички цървули които вчера разкарваха казвам разкарваха фланелката,те дори не се изпотиха,трябва да им се търси сметка.Не е проблем да паднем ок паднали сме,но играйте.Може ли да идат до там да ядът и пият и да отбият номера.Ок постигнаха супер резултати за отбор събран 10 дена преди пътвенстово но не може да разкарваш така фланелката смешно е просто смешно!!!РЕСПЕСТ ЗА ВСИЧКИ ОТИШЛИ ДО РЯЗАНГРАД!!!
+1
 
 
Само ЛОКО але с цялото си сърцеееее аз ОБИчАМ ТЕЕЕЕЕЕ-не се карайте ЛОКОМОТИВ Е ОТБОРЪТ НА Пловдив!
+4
 
 
Какво мрънкате,не е до възможност нито е липса на късмет,просто в момента Лудогорец са класи над другите отбори,и е нормално да се загуби срещу тях,и нашето равенство беше с голяма доза късмет,въпреки че точно тогава бяхме в супер форма,а пък ако продължаваме да играем така трагично,и нас пак ще ни бият в Пловдив,но този път без съдийска подкрепа.
+8
 
 
Слаб мач, но възможностите са ни такива в момента... Към еничерите - боклуци, Доган е вашият баща, срам за селата около Пловдив сте вие! Към истинските ботевисти - успех днес с/у четата на Херо! Към локомотивците - Помислете преди да напишете нещо, не е нужно да даваме хляб на пумиярите, те си имат достатъчно мърша при тях, оставете ги да се удавят в нея. Само Локо!
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
+1
 
 
не е хубаво да плюем Станков защото не той играеше и като се говори за състав някой може ли да нареди друг с тези налични 18 футболисти.Кого трябваше да махне и разбира се имаше ли заместник.Да с тези футболисти толкова можем и показахме ,че нямаме място за ЛЕ.САМО ЛОКО ПД
+8
 
 
бе и аз очаквах малко да скочат нашите ама ... жива мъка, като мача с жълтите, същата работа ..
Veni, vidi, vici--Botev forever. Не е нужно да работиш в аптека, за да бъдеш заобиколен от капути!
на 24.11.2013 г.
+1
 
 
Чудно играха момчетата,и белот със Станков да играеш ,се иска знание нека се радват ,че поне с 3 гола паднаха , съжалиха ги Лудогорци
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Императора: Бараж Локо - Ботев ще е черешката на тортата, "канарите" са на финал за Купата
Подарък мляко за феновете на Черно море - Локо
Крушарски осъществи поредна мисия: Локомотив Пловдив отвъд всякакви граници!
Шотландски гранд също се нареди на опашка за новата звезда на Локо
Акрапович е готов да спасява Левски! Агенти го предлагат на Сираков
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: