ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Сашо Станков: Бяхме много страхливи, това не отива на Локомотив
Автор: Екип Plovdiv24.bg 20:12 / 23.11.2013Коментари (33)3838
© Plovdiv24.bg
Наставникът на Локомотив Александър Станков отдаде загубата с 0:3 от Лудогорец на страхливото поведение на неговите играчи.

"Играхме страхливо в този мач. Указанията ми не са били да играем толкова дефанзивно. При тази игра неминуемо щеше да падне гол и това ми беше ясно", заяви Станков.

"През второто полувреме дадох указания да се играе офанзивно. Винаги карам нашите футболисти да играят смело. Поведението им днес беше страхливо, което не отива на отбор като Локомотив. Заслужена победа на Лудогорец", каза още Станков.

Още по темата: общо новини по темата: 16
25.11.2013
25.11.2013
23.11.2013
23.11.2013
23.11.2013
23.11.2013
предишна страница [ 1/3 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-1
 
 
Трябва да се разкара koko тотото ,а не Станков, а със себе си трябва да вземе и продажниците Лазаров и Тъча, и параходите Найден и Тунчев!
0
 
 
Напълно съм съгласен с "Ицо66". Ако Коко Динев наистина има някакви амбиции за да постигне нещо, той трябва веднага да махне от състава Здр.Лазаров, В.Георгиев, Й.Тодоров и М.Камбуров. Имаме доста млади и талантливи футболисти, които не играят заради изброените Кокови протежета. Към тази група ще добавя и Сашо Станков. Ако Едо поеме сега отбора, на пролет ще играем в Лига Европа.
+1
 
 
Много-разбирачи и анализатори на играта виждам. Половината от вас ако се регистрирате за изпита за треньори в ДЮШ на Локо ще ги покриете без проблем. С такова желание и енергия ще може да помогнете много на любимия отбор. Прави сте не може Локомотив да има 2 лица. Едно за вкъщи, а друго за на вън. ДОРИ И ДА ПАДАМЕ ИЗКАМЕ БОРБА НА ТЕРЕНА ЗА ВСИчКИ 90 мин. без значение с/у кого играем.
+2
 
 
Като видя, че Здр. Лазаров и В. Георгиев са в състава и мача ми е ясен още преди да е започнал. Те са подлогите на Коко Динев и контролират развитието на мача за точен резултат. Единия непрекъснато си вади картони, ако трябва червен, а другия симулира че игре, аз затова му и викам Здравко Паднилазаров, но не е дори и за цирка. При всяко единоборство с противник се хвърля с предно, странично или задно салто. А тези които трябва да играят са на скамейката, естествено че ще им падне формата в която се намират.
+3
 
 
НАЙ-ГОЛЯМОТО БРАВО НА МОМчЕТАТА , КОИТО БЯХА В РАЗГРАД.Нищо не се е случило машини,тайно се надявах на хикс,но уви,полезно беше че добихме реална представа какво представлява отборът ни в момента.Трябва да се разкарат бездушниците, които въртят схемите на коко,всички си ги знаем кои са,а на останалите мога да им кажа че са ДЛЪЖНИ ДА ИЗОРАТ ТЕРЕНА срещу неградксите,не го ли направят,ЛОКОМОТИВ ще губи занапред, защото ще играе без НАЙ-ВАЖНИЯ компонент от черно-бялата идея-ПУБЛИКАТА!САМО ЛОКО И САМО НАГОРЕ!
-1
 
 
Станков не е виновен,така му казват.Който дава парите той поръчва музиката.Сигурен съм,че ако той си реди състава няма да излезат поне четирима от тия дето ходеха по терена.Мойте уважения към Камбура и Здравко ,дали са много но в момента заемат място на хора които са в по-добра форма от тях.Те нямат въздух и за 15 минути,но никой не може да ги извади.Затова не очаквам и много победи ,ние играем с 9 души .Но за жалост такава е политиката.Не са виновни треньорите ,който не слуша си тръгва .За това някой и не идват ,защото не искат да са слуги.
+5
 
 
Станков как ще играе отбора зависи от теб. Състава ти вчера го беше подредил така че колкото се може с по малко голове да паднем. Плахлифтреньор си ти плахлиф
+5
 
 
Момчета няма за какво да се самозалъгваме . Спечелихме много точки с голяма доза късмет и други фактори. Лудогорец са две класи над всички отбори в България . Какво очаквахте - да бием ли ? Естествено можеше да се вложим повече и да не ставаме за смях , защото добре че рязаните спряха да играят второто полувреме , иначе не ми се мисли какво щеше да стане . Помните миналата година с нашия български отбор , ни биха в 90 мин . , но тогава нашите се бориха като лъвове и само малшанса ни попречи да ги спрем за титлата . Гледаме напред и дано да се радваме на още победи !!!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Черно море се надъхва за мача с Локо
Синът на Кривия отново тренира с мъжете на Локо, отлична новина за Евандро
Фенклубът на Локо към Хоркаш: Ела на стадиона, за да получиш изпращането, което заслужаваш!
Зума разказа за оферта от 3 млн. долара от Юве и за гол от 40 метра срещу вратар №1 в света
Крушарски с интересен коментар за раздялата с Динко Хоркаш
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: