ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Кокала с остра атака за играта на Локомотив
Автор: Екип Plovdiv24.bg 16:53 / 25.11.2013Коментари (9)7332
© Plovdiv24.bg
Бившият треньор на Локомотив Пловдив Емил Велев нападна настоящата формация на "смърфовете", че играе прекалено страхлив футбол.

"От сега не може да се каже кои седем отбора през пролетта ще се борят за местата, даващи право на участие в европейските турнири. Единственото сигурно нещо е, че надбягването за първото място е само с... един кон. Поне за момента Лудогорец няма алтернатива. Не вярвам, че тимът от Разград ще има някакви сериозни проблеми и в плейофната фаза от първата седмица. Знаем, че всичко може да се случи, но поне за момента Лудогорец е може би най-добрият отбор в България", анализира Кокала пред "7 дни спорт".

"В мача срещу Локомотив Пд шампионът на България за пореден път защити реномето си. Честно казано, изненадан съм от играта, която пловдивският тим демонстрира по време на двубоя в Разград. Футболистите на Локомотив Пд може би играха с много голям страх. За мен това е необяснимо, но не знам какви са били указанията на треньора. Прекалено много се бяха затворили в собствената си половина, а показателно за това е, че за всичките 90 минути те успяха да стигнат само до един корнер", каза още бившия наставник на "смърфовете".

Още по темата: общо новини по темата: 16
25.11.2013
23.11.2013
23.11.2013
23.11.2013
23.11.2013
23.11.2013
предишна страница [ 1/3 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-12
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
+1
 
 
Не си въобразявай, че ще допуснем пак алкохолната ти говежда наглост на Лаута! Гнусен мизерник ! Коко ще си забие автогол, ако те лансира ! Едуард е класа, която не можем да си позволим! Дано дойде собственик с нормален бюджет, а не да връзваме разходите на Коко като му правим анонимните футболисти звезди, за да ги препродава на сезона !
-5
 
 
Бандата продажници от Бургас искат отново да се съберат на Лаута.
+7
 
 
Не мога да разбера защо нашето ръководство не влиза във връзка с Ераносян!Той завърши първенството в Ангола като шампион и сега може да се върне на Лаута. С треньори като Кокала и Станков винаги ще кретаме в "А" група. А в момента имаме доста стабилен отбор с много млади и талантливи момчета. Едо умее да мотивира своите футболисти и да ги надъхва за важните мачове. Другата алтернатива е да се намери сносен треньор от чужбина. Може да струва малко по-скъпо, но ще класира отбора за Лига Европа и по този начин Коко ще си избие дадените пари и то в пъти.
+15
 
 
Каква агресия с Здравко Лазаров и Мартин Камбуров. Та те играят само когато нападаме тоест вьв фаза атака. На практика пресиране в предни позиции няма и играем с 9 човека. Сьщия мач беше с Ботев. Те играеха ние гледахме.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Бивш играч на Локомотив пое претендент за Първа лига
Императора: Бараж Локо - Ботев ще е черешката на тортата, "канарите" са на финал за Купата
Подарък мляко за феновете на Черно море - Локо
Крушарски осъществи поредна мисия: Локомотив Пловдив отвъд всякакви граници!
Шотландски гранд също се нареди на опашка за новата звезда на Локо
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: