ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спартак завърши полусезона с категорична победа, предстои честване на шампионската титла
Автор: Екип Plovdiv24.bg 12:48 / 01.12.2013Коментари (4)4690
©
Спартак завърши по категоричен начин полусезона в Югоизточната "В" група. В мач от последния 17-и кръг, игран на ст. "Тодор Диев", "гладиаторите" разгромиха Миньор (Раднево) с 4:0.

Срещата започна с тотален натиск на Спартак, като той даде резултат още в 15-ата минута след гол на Читаков. Прострелна топка бе отбита от вратаря на гостите и Читаков я оплете в мрежата. В 25-ата минута падна и втория гол за спартаклии. Дани Колев бе фаулиран в наказателното поле и отсъдената дузпа бе реализирана от Читаков. До края на полувремето не паднаха повече попадения на тежкия терен.

Второто полувреме започна малко по-спокойно за Спартак, като от своя страна гостите от Раднево въпреки негативния резултат не се затваряха в глуха защита, а играеха открит футбол. В 60-ата минута голмайсторът Читаков бе заменен принудително от Юруков след груб фаул. В 70-ата минута втори жълт картон и последващ червен получи играч на Миньор. В минутите до края Спартак отново засили темпото и можеше да вкара поне още 5-6 гола, но играчите реализираха само две от създадените положения. В 75-ата минута Юсеинов направи резултата класически, а в 78-ата минута А.Андреев сложи точка на спора с четвъртия гол за "гладиаторите".

Състав: Витанов (к), Парнаров, Куртов, Йотов (К.Атанасов-75), Кумбаров, Колев (Кордов-80), Ст.Димитров, Ем.Иванов, Юсеинов, Андреев и Читаков (Юруков-60)

След края на полусезона отборът на Спартак ще разреди тренировките, за да могат играчите да поддържат кондиция, а преди Коледа ще бъдат пуснати в заслужена почивка. Датата на първата тренировка през 2014-а ще стане ясна допълнително, след като от БФС оповестят кога ще започне пролетния полусезон.

Спартак ще чества 50 г. от спечелването на шампионската титла на тима през далечната 1963 г. с коктейл. Празненството ще бъде от 18 ч. на 4 декември в хотел "Санкт Петербург". Поканени са много известни футболни личности, но повече информация от ръководството ще обявят в оставащите дни чрез официалния сайт на клуба.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
+5
 
 
Дай боже след някоя друга година още една титла - като за начало ;)
+7
 
 
Честито. Е ,ако бяхте се представили по достойно и срещу Созопол??
+12
 
 
Честито на Спартак, за шампионската титла през 1963г. Да са живи и здрави Спартаклии. Весели Коледни и Ново годишни празници.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
ПФК Спартак: Напред към Втора лига!
Браво, гладиатори! Спартак с решителна крачка към Втора лига
Представят книгата "Из младостта на пловдивския футбол"
Важен ден за пловдивския Спартак
Най-добрият български съдия свири решаващ мач на Спартак
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: