ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (24)
Христо Бонев: С парите на Ботев щяхме да сме и пред Лудогорец
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:58 / 07.12.2013Коментари (91)10038
© Plovdiv24.bg
Легендата Христо Бонев се съгласи да отговори на въпро­сите на "Тема Спорт" преди дербито Локо Пд - Ботев Пд. Ето какво каза почетният президент на черно-белите:

Г-н Бонев, готов ли е Локо Пловдив да вземе реванш от Ботев за загубата през септември на "Колежа"?

- Със сигурност излизаме за победа и да зарадваме многобройната ни публика. За Пловдив обаче по-важно е, че и двата отбора са в челото на класирането, което говори, че градът възвръща славата си на футболна столица. Що се отнася до самия мач, от това, което виждам като на­строение и работа през сед­мицата от нашите футболи­сти, ще стане битка. Дано да имаме късмет победителите да сме ние.

Успехът в първия мач на­кланя ли леко везните в пол­за на Ботев?

- Тогава те наистина бяха по-добрият тим и заслужено спечелиха. Докато ние тъкмо се бяхме събрали и започнали да заприличваме на отбор. Взехме футболисти в послед­ния момент. Бяхме в положе­ние, в което не знаехме какво ще се случи. Но постепенно всичко тръгна в правилния път и в неделя се надявам да вземем реванш на нашия стадион.

Как приемате факта, че дори с далеч по-малък бю­джет и организиран в по­следния момент Локомотив е с равни точки с Ботев, а понякога бе и пред него в класирането?

- Ние сме много благодарни на Константин Динев. Защо­то сега можеше да сме в А окръжна група. Въпреки че в Пловдив има много хора, кои­то разполагат с доста пари, никой не се съгласяваше да вземе клуба. Динев показа, че наистина обича Локомотив, за разлика от пловдивските милионери. Помогна в много труден момент, за да избег­нем това, което стана преди време с Ботев - толкова годи­ни поред да изчезнем от сце­ната. Любовта му към отбо­ра се пренася и на футболи­стите, които се раздават във всеки мач. Иначе, ако Ло­комотив имаше тези финан­сови възможности, с които Ботев разполага, мисля, че щяхме да бъдем по-добри и от Лудогорец. Разполагаме с добър треньор и класни играчи.

Какво е мнението ви за Станимир Стоилов?
- Не мога да кажа нищо ло­шо срещу който и да е тре­ньор, защото няма да е ко­ректно. Който се занимава с треньорска дейност, заслужа­ва уважение. Особено в родна­та футболна действител­ност.

След загубата с 0:2 на "Ко­лежа" в интернет простран­ството се появи клип, в който сте в ролята на Адолф Хитлер и крещите към слу­жителите в клуба. Как го приехте?

- Нито съм гледал, нито съм чел нещо такова. Само мога да кажа, че бури и силни ве­трове брулят най-високите върхове.

Със Сашо Александров имахте словесно спречкване наскоро и разменихте остри реплики...

- Аз искрено съжалявам, че споменах името му. С кого да имам спречкване, не го позна­вам.

Може ли Локомотив да по­стигне нещо повече от кла­сиране в първата седмица?

- Апетитът идва с ядене­то. На всички вече е ясно, че със седмицата няма да имаме проблем. Но защо да не погле­днат и към тройката наши­те момчета. За купата също имаме шанс. Дано да вземем този трофей.

Кой и какво ще реши дер­бито в неделя?

- Тези сблъсъци се решават от футболистите със сърца.

Фактът, че Неделев и Огнянов се върнаха в редици­те на Ботев, притеснява ли ви?

- Това е най-хубавото нещо, защото за мен Неделев е футболист номер едно на България.

Кой според вас трябва да спечели анкетата "Футбо­лист на годината", Иван Иванов и Ивелин Попов са фаворити?

- Аз нямам нищо против момчетата, които играят в чужбина, но те са футболи­сти на Базел, на Кубан Краснодар... Докато Неделев играе в България и за мен той трябва да е номер едно.

Още по темата: общо новини по темата: 35
10.12.2013
10.12.2013
09.12.2013
09.12.2013
09.12.2013
08.12.2013
предишна страница [ 1/6 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+2
 
 
Няма и никога не е правена по-точна характеристика на този човек ,от КЛИПА. Там се казва всичко!
+3
 
 
бонбонев да бяха ви се отворили всички пътища с оня застреляния илиев ама някой от вас трябваше да го накара да осъзнае че това е обществено полезна дейност да инвестираш в школи и отбори - и щеше да пееш песента че и при вас има голем човек който го може
+2
 
 
Няма по-добре инвестирани пари, от тези които се наляха в Ботев!Никой,никой не е правил толкова много за пловдивските деца!Огромни благодарности към този щедър човек!Дори представителния отбор да не е кой знае каква класа,всеки трябва да мълчи пред подобни хора!На глупака и милиони да му дадеш,пак няма да направи нищо стойностно.
+6
 
 
Човека с наколенките заработва 5 бона заплата точно за такива интервюта.Зулуме с твоята заплата досега да съм вдигнал Бесика.За едни галоши отиде в локото и на галош стана.В едно интервю преди много години каза че имате 8000 фена в Пловдив,а сега че сте многобройни.Случайно да си гледал класацията по посещаемост.Там ще видиш че Ботев е с двойно по-голяма но никой от нашето ръководство не го изтъква.Зулум си и всеки го знае господин Никой.Албанката да ти бере грижата с деменцията ти,но малко се спри с излагациите.Колкото пъти проговориш толкова пъти се излагаш.
+9
 
 
С парите на Ботев щяхте да купувате съдии, да хващате противникови играчи и да си плащате на БФС-то. Така щяхте да сте преди Лудогорец. Тази песен я пяхте преди 10 години. 1 лев не дадохте за база и школа. Резултата - порутен и празен стадион, без школа и млади ваши надежди. Ндае, Гади, Белаид... Сега някой разпален буфер ще ми опонира с Педто, Анисе и Вандер, но аз говоря за основа, която не са поставили. А нашата школа след няколко години ще изкарва Неделевци и Христовци с талант и жълти сърца! Тогава ще жънем плодовете на нашите пари, а вие ще плащате дълговете, натрупани от любимия ви шопар.
-8
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
-8
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
+10
 
 
Христо Бонев: С парите на Ботев щяхме да сме и пред Лудогорец ...кои щяхте да сте - ти и узуна ли ?
+5
 
 
Еми като имате добър тренер и класни футбалери що не сте пред Лудогорец бе цървул?
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Среднощен екшън на стадион "Христо Ботев"! Спряха незаконни строителни дейности, разказ от първо лице за сцените
Ботев обяви раздяла с легендарен футболист! Изкара по-малко от девет месеца при "канарчетата"
Премина от Локо в АЕЛ, но сега го очаква още по-силен трансфер
Ангел Кодинов с шесто място във финал от олимпийските квалификации в Сегед
Нов кошмар за "жълто-черните" юноши! Локомотив нанесе тежка загуба на Ботев при 16-годишните
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: