ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (8) | Вчера (24)
Зума: Не знам какво му е попречило на Мъри, играли сме и на по-големи ниви
Автор: Екип Plovdiv24.bg 17:32 / 08.12.2013Коментари (45)6879
© Plovdiv24.bg
Почетният президент на Локомотив Христо Бонев коментира нулевото равенство в 94-ото пловдивско дерби. Ето какво заяви той:

"По принцип пловдивското дерби се провежда на трибуните и феновете могат да се гордеят, че местните отбори са с много добро класиране. Виждате, че в Пловдив стават истински празници и затова мисля, че трябва да поздравим привържениците. Що се отнася до самия мач - двата отбора искаха да не загубят, но желанието за победа бе по-малко."

"Не знам какво му е попречило на Станимир Стоилов, но ние сме играли и на по-големи ниви. Мисля, че теренът бе еднакъв за всички, и за останалите места, където той ходи и говори, че са лоши. Нямаме толкова пари, за да направим база като тяхната. Ботев трябва да е благодарен на техния собственик, за това, което прави за тях. Ние с единия крак бяхме в зоните, но сме много благодарни на нашия собственик, защото не позволи това да се случи, а ние и футболистите правим каквото можем и затова сме на това добро класиране."


Още по темата: общо новини по темата: 35
10.12.2013
10.12.2013
09.12.2013
09.12.2013
09.12.2013
08.12.2013
предишна страница [ 1/6 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-3
 
 
Зума легендо изпика им се в човките на папагалите и най вече на това говедо Мъдю .Този човек или говедо няма моралното право да говори с теб.Тази мърша никога няма да постигне това което ти съгради за Бг футбола и треньор в чужбина.
-3
 
 
Папагалите от ма4а с локо сф все терена им е виновен.И се 4удя защо? Порсто мъри/като стройчо с директивите/ извърта вниманието от това че жалката му селекция не може да поакзва футбол. просто нямат идея как. Ако не е белоземския да им направи някое двойно се вижда какво могат турските богаташи от коматево. мъри като падаше в национала и в литекс пак ли терените му бха виновни или тогва не? като паднахте от дините на строежа пак ли терене беше виновен???
+2
 
 
...а когато оня бандит ви беше собственик и ви купи титлата .....що не направи нещо за развитие в бъдеще на клуба !!!...а сега парите на Ботев1912 са ти трън в очите .....свинар мазен !!!! Много поздрави от бат ви Нако ...снощи пил бира от купата в чест за равния с Ботев ... ха ха ха
+5
 
 
Зулуме,футбола е просто спорт на които милиони се радват.На терена трябва да има спектакъл,а не мазни борби.И понеже албанката ти е взела акъла ще ти напомня че в Ботев първо се направи терена удобен за футбол,а при вас Тото първо направи кенефите европейски.Вие те срам за града ни.И започвайте от сега да поливате терена за следващият мач.Идиоти в Пловдив не е валяло от 1 седмица,а футболистите на Ботев два пъти пускат екипите за пране.
+14
 
 
-Бате Зуме, днес пак не бихме -Е защо бе, поляхте ли картофите? -Поляхме ги!!! -Изорахте ли? -Изорахме!!! -Камбуров игра ли? -Бобан и Спрокел го разпиляха! -Е наритахте ли ги? -Наритахме ги бе бате Зуме, и с бутилки публиката ги целеше и пак не стана -Ей за нищо не ставате бездарници, и вятър бях поръчал да им издуха жълтото на тия жълтури и пак сме след тях!!!
на 08.12.2013 г.
+4
 
 
Чакайте бе , защо ги окайвате мангустите ? "Нямали били средства" ... не можели да си оправят терена !? Брех ,вие Коко хазартния цар за толкова беден ли го смятате ? Коко Динев - с милионите от черното тото , не може да извади неколкостотин хиляди за едно нормално зачимяване на Лаута ? Не говорим за луксове - отопления , поливни системи и т.н /като на Колежа/ Това е несериозно. Циганите имат всички възможности да си оправят терена /не и трибуните, вижда се че и тия са им много.../ но не го правят ! Извод - да им се отнеме лиценза за "А" група !!! И да ходят да ритат на нормален стадион . Само не виждам кой ще ги приеме. Навсякъде из БГ са запознати с прозвището им - ЦИ-ГА-НИ . Никой не иска цигани да му стъпват у дома.
+12
 
 
Прав си Зуме, няма фен или човек от ръководството който да не е благодарен на Цветан Василев, прав си и затова, че нямате възможност да го оправите терена, но защо го наводнихте предварително е въпроса?
-9
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
-13
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (3)
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Спартак с важен тест срещу дубъла на Ботев, обявиха мястото на мача
След гол в 94 минута и дузпи: Георги Онов изведе Академик на финал
Започна сезона в Ботев, а сега е на крачка от Левски
Юношите на Локо повеждаха на два пъти, но не успяха да спечелят в Плевен
Съдийската комисия към БФС скочи на Вили Вуцов
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: