ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (21)
Пловдивското дерби през обектива на Plovdiv24.bg
Автор: Екип Plovdiv24.bg 15:22 / 09.12.2013Коментари (54)11690
Локомотив и Ботев завършиха наравно 0:0 в дербито на българския футбол. 

В двубоя от 21-ия кръг на "А" група преобладаваше повече напрежението от спортното майсторство. 

Така след 90 минути мъжка битка и борба, пловдивските грандове не излъчиха победител и оставиха битката за 3-ото място да се реши в по късен етап на шампионата.

След срещата на Лаута, Ботев заема 3-то място с актив от 38 точки. Толкова има и Локомотив, но в преките двубои "канарчетата" са с предимство и затова са в топ 3. 

Зад грандовете от Пловдив дишат софийските ЦСКА и Левски. "Армейците" са също с 38 пункта, докато "сините" са с 37.
Още по темата: общо новини по темата: 35
10.12.2013
10.12.2013
09.12.2013
09.12.2013
08.12.2013
08.12.2013
предишна страница [ 1/6 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-1
 
 
Дразня се най-много от това, че КРИВИЯ е човек, който няма нищо общо с Ботев. Да нарeче футболистите на Локомотив, че са селски отбор... вие знаете от кога съществува това дерби. Никой до сега не си е позволил с такова пренебрежение и омраза да говори за това дерби. Дори преди моето поколение, никои не го е говорил това. Сашо ли, Кривия ли е или там както вие го наричате, той е в Ботев само заради заплатата си. Единственият там със сърце е Коце Костадинов. Няма да позволя на никой да говори за Локомотив така, селски отбор, те ако имат 20 милиона бюджет, в Локо е 20 пъти по малко. Много трябва да са благодарни на техния собственик, който прави много за спорта. Ако мога ще му благодаря за това и ще говоря да направи нашия терен, другия път Мъри да е доволен. Мъри да не е играл в Хасково на килими?
-2
 
 
Ханибъл Лектър с главата надолу против главобол ли го разпънахте хахахахахаха
+3
 
 
Унищожихте имиджа на Пловдивското дерби,налят терен, много празни места във домакинската трибуна и в резултат,шопските журналя ни се смеят. ЗАщо поне не си напълнихте трибуната?
-2
 
 
1912 kлаксони на ДПС: 1. Кога ви напазаруваха отбор, за да не играете по селата - Кога взехте за терените, вятъра, топката и космоса да ревете !? 2. Нямате 1 /една/ собствена НЕ-копирана песен - попитайте старите канари-каруцари. Вашето е един селски Ди-джей микс на фона на некъв мангалски тъпан, който думка МААНЕ ! Това съм го чувал само в Ловеч, където Гриша Ганчев има щатни мангали оркестър за цял мач! 3. Когато има игра с ръка за дузпа и червен картон или Минев прави 5 поредни нарушения и не го санкционират - НЯМА проблем със съдиите, нали !? 4. за 15 милиона с ДПС бюджет сте най-каталясалият отбор в Галактиката и го знаете! 5. Такива доказани селяци като Кривия и Мърлю са ви лика прилика - 10 години да ви правят ШАМПИОНИ ! 6. Знамето с жълт образ на Анибал Лектър, което типично по дебилски бяхте обърнали с главата надолу е диагноза на вашите фИенувие - много напън и мерак - и в крайна сметка - селска карикатура ! 7. Дюдюк Бюреков май е поспрял да плаща на 1912 бултраси - къде бяха бутиковите плакати против Б.Борисов този мач !
http://youtu.be/z9srXPL8yP4Сподели какво правиш сега, къде се намираш или как се чувстваш!
на 10.12.2013 г.
-4
 
 
хаха голяма хореография имахте селски.Жълти мисирки винаги сме пред вас.
0
 
 
Мангали, защо не си напълнихте кочината? С тези темпове "Бесика" ще стане следващото хилядолетие. Другият път пуснете повече вода ( ама пък трябва да я плащате - а вие не обичате- голяма мъка). Кажете колко години продължава приказката, нищо друго няма значение.
+7
 
 
мача мина,никой не победи никой ,не падна айде до пролетта изчистете малко форумите, че вече изпростяхте
+2
 
 
Браво и на фен-клуба ви от Египет снимка 38.
-5
 
 
На тая сган все някой и е виновен, когато не побеждава, не само в дербитата! Преди бяха съдиите и всевишния, но тогава долните селяни имаха най-ужасяващия терен в България и именно той ги спаси от разгроми в дербитата.....! От година жълтите провинциалисти играят на хубав терен и много бързо станаха "краставичари", че и "краставици започнаха да продават"?! От 20 години комунистическия, а сега про-турски клуб тънеше в мизерия и стигна дотам, че им спряха тока и водата! Сега откакто се наведоха на турската подлога Караибрахим Василев, който съвсем целенасочено и с лека ръка харчи прани пари от трафик на оръжие и усвоени държавни поръчки, жителите на селата и жалкия им изкуствен клуб, започнаха да дават акъл за разни неща във футбола без грам да се замислят за ужасно близкото им минало!? Ето, затова винаги жълтата паплач е била и ще бъде най-големия вредител на обществото, не само в града ни!..... Мача на Барековите подлоги във Варна е само след броени дни и ако дай боже "моряците" с Гонзо ги накажат, съм убеден, че отново терена ще е виновен! Ако обаче вземат нещо от Варна, за лошия терен и дума няма да се чуе! Никой от прехваления турски клуб в жълто обаче не спомена за ужасяващата и безлична игра на кандидатите за 10 000 лева, която беше факт! Та нали и черно-белите играха на същия терен, но на тях само шанса им попречи да реализират поне едно от минимум 10 голови положения, а тези в жълто бяха едва едно или в най-оптимистичния вариант едно и половина!? Нищо, той "Видьов ден " идва често в жълтата кочина и много скоро отново ще дойде, въпреки големите пари, въпреки оправданията, въпреки клакьорските публикации на платените им медии! "На кривия..... вълната му пречи", но това ще е до едно време, а от умните хора истината от провала няма как да бъде скрита! Добре, че ги има Любимец и Гоце Делчев иначе селяците в жълто наистина щяха да повярват, че лошите терени им пречат на успехите! Любимец ги биха първия път насред техния прекрасен терен.....! Тогава пак ли терена беше виновен?????.....Радвайте се на жалките оправдания на мЪритУ и новоизгрялата ви "легенда" "кривия", който обаче е най-големия ви проблем и много скоро ще го осъзнаете, но ще е късно!
на 09.12.2013 г.
-1
 
 
Ревльовците,как е???Само влизам да ви се посмея!Сега гледах едно велико английско интервю на Камата в Южна Африка и се сетих за вашия бивш директор-ония пълничкия,цветнокожия,как се казваше ,че ми стана смешно???Само Локо и само напред и нагоре!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Кметът прие ботевистите и им благодари за емоцията, фонтанът пред общината бликна в жълто
Гонзо и Стоичков един срещу друг в звезден турнир в Тайланд
С плакат "Густо майна" започна шествието на феновете на Ботев, Попето и Балтанов са начело
Наказаха Керкез и двама от героите във финала, общата глоба за Ботев е 13 250 лв.
Ако ЦСКА-София има нов треньор, той ще е Александър Томаш
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: