ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (26)
Зума: Кривия е амеба от вратните жили нагоре
Автор: Екип Plovdiv24.bg 12:51 / 09.12.2013Коментари (147)11111
© Plovdiv24.bg
Почетният президент на Локомотив (Пд) Христо Бонев остана много огорчен от изказването на спортния директор на Ботев (Пд) Александър Александров, който нарече черно-белите "типичен селски отбор" заради лошото състояние на терена на Лаута.

"Повече не искам да се занимавам с тип, който от вратните жили нагоре е амеба. Тъй като до четвърто отделение биология не се учи, някой по-интелигентен да му обясни какво значи амеба", заяви Зума пред клубния сайт на "смърфовете".

"И понеже той и Станимир Стоилов много се интересуват от терените, имам една молба към тях: Нека да помолят техния благодетел - г-н Цветан Василев, да дойде и да направи терена на стадион "Локомотив", за да може Ботев да побеждава тук", каза още Бонев.

Още по темата: общо новини по темата: 35
10.12.2013
10.12.2013
09.12.2013
09.12.2013
08.12.2013
08.12.2013
предишна страница [ 1/6 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+2
 
 
Погледни си само физиономията , бе нещастник ! Егати злобата !... Не говори повече срещу великия БОТЕВ ! Не пипайте Ботев ! БОТЕВ Е ИКОНА ЗА ВСИЧКИ ! Засрамете се и се извинете на всички !!!
+2
 
 
Е , как пък никой от ЖСК не си призна , че терена преди мача е наводнен умишлено с ясната цел - да не се играе футбол !... Даже и насън не може да биете отбора на Ботев от гр . Пловдив - любимеца на пловдивчани !!!!!
+2
 
 
ЗОЛУМА Е ВИНОВЕН ЗА ВСИЧКО ! ЗОЛУМА ВЪН !!! Дебела свиня спри да да броиш чужди пари и направи нещо полезно най - сетне ! Не се занимавай повече с Ботев , защото си смешен и жалък ! Опомни се докато е време , защото никой няма да те запомни с добро ... Ти , свиньо си виновен за враждата между двата клуба - най - вече ти ... Това ще ти тежи на съвестта винаги ! На Мангова / Мангустова поляна футбол отново няма ... Хей мангали и говедари , оправете си терена , защото вече прошка нема ! Ще останете без лиценз ...
+2
 
 
иначе кривия е прав, че в задния двор на аграрния университет е най-нормално да има селяни правещи цигански номера като наводняват терена срещу по-техничен и класен отбор от тях
+2
 
 
Зулуме, откажи се от заплатата си за 2 години и ще имате по-добър терен от този на пловдивския отбор, но забравих, че ти не си такъв човек :):):)
на 09.12.2013 г.
+3
 
 
Злобния комуняга Зума , на който БКП разреши да гледа прасета преди 1989 ,пак е вперил поглед в чуждото канче ... Може би не цоца достатъчно от Коко , та все в чуждия двор е вперил поглед, и свинските му лиги капят по злобната сипаничава дърта зурла... Няма по-злобно човече от Зулума ! Гледал съм го на живо през 80-те като футболист /току що се беше прибрал от партийния гурбет в Гърция/ - добър футболист беше. Но не съм предполагал че е такава долна и злобна душица. Животът му е пълен с омраза към БОТЕВ - него не го интересува нищо друго освен да прави кал на Ботев , и разбира се да цоца от благодетелите на Доку /Илиевци , Назифоглу, Топалова ,Тасевци , Коко Диневци ...няма значение от кого/ . Паразит . Срам за града ни ,дръжте си го тоя тулуп на джамията. Той е достоен символ на циганския клуб ,завинаги един от вас, мангали...
+2
 
 
Зулум ,не ти прави чест на тази възраст ,да обиждаш и наслагваш омраза. Ако Кривия е амеба от шията нагоре , то ти целият си амеба . Има поговорка -,,Убий простака , с мълчание,, . Но твоята злоба към ,,Ботев,, е толкова голяма , че си готов да се осереш , само и само да наплюеш отбора на Пловдив . Ако имаше поне малко мозък , само с едно изречение , щеше да затапиш Кривия , без да го обиждаш . Просто трябваше да кажеш ,че теренът си е ваш и че имате право , да го поливате , колкото си искате.
+3
 
 
Колкото до мача пълен леш по тъп мач не бях гледал ,прочетох около 50 коментара как да не ревем от терена и как нашия до преди няколко години бил еди къв си.... ми вие до преди няколко години имахте по 1500-2000 циганина на мач виждал съм ги с очите си ,та вие имахте цигански оркестър пак съм го виждал с очите си ,та вас преди жоро илиев никой освен зума и ние в Пловдив не знаеше за вас бе!Нямаше топ хулигани нямаше напоебани и т.н. айде да не си говорим за миналото а да гледаме настоящето .2013 та година е какъв е този терен,тва горно съхране ли е какво е?Иначе не съм съгласен с оплакванията от наша страна за мен трябваше да бием задължително този безумно слаб отбор но тва е друга тема
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Лудогорец реши всичко, чака на финал победителя от Ботев - ЦСКА-София
Локомотив взе дербито с Ботев! "Канарчетата" с червен картон, Пепи Андреев с два гола
Ген. Нонка Матова: Запишете се! Всяко ваше участие в спорт е здраве и добра емоция
Ботев "намигна" на Етър след трите победи и им честити празника
Томаш и Керкез отсвириха дербито Локо - Ботев в Трета лига
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: