ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
МВР Пловдив: Несъобразена скорост при силен снеговалеж е причината за вчерашната трагедия!
Автор: Мария Морунова 13:05 / 11.12.2013Коментари (53)20967
© Блиц
Досъдебно производство е образувано във връзка с тежката катастрофа, при която загинаха четирима младежи. Това каза пред репортер на Plovdiv24.bg началникът на КАТ Пътна полиция в Пловдив Радослав Начев.

"Колегите от РУП Асеновград работя по случая, тъй като на тяхна територия е станала катастрофата", заяви още Начев.

Той каза също, че е разпоредено на всички районни управления, на чиито територии минават републикански и общински пътища, да направят оглед на трасетата. Ще се проверява наличието на пътни знаци, маркировка, необходимите предпазни огради и мантинели.

"Ако се констатират нередности, трябва да бъдат отстранени", завърши началникът на КАТ Пловдив.

Според официалната позиция на ОД МВР Пловдив автомобилът на студентите се е движил с несъобразена скорост при силен снеговалеж. След това е излязъл вдясно от пътя и се обърнал по таван в коритото на река Чая. На място са починали трима 22-годишни пловдивчани - водачът, младеж и девойка, и 22-годишно момиче от Самоков.

По непотвърдена информация четиримата студенти, които загинаха в зловещата катастрофа на пътя за Бачково, са се удавили в река Чая.


Още по темата: общо новини по темата: 9
19.05.2014 »
20.12.2013 »
12.12.2013 »
11.12.2013 »
11.12.2013 »
11.12.2013 »
предишна страница [ 1/2 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+3
 
 
Трябва да се изчака крайната оценка на специалистите,защото след като гледах видеото на инцидента ,ако колата се е движела с несъобразена скорост би трябвало новата мантинела да е скъсана ,а не огъната,което ме навежда на мисълта че колата се е обърнала преди да достигне мантинелата ,а за старата ограда на моста е било въпрос на време да падне. Бог да ги приеме в обятията си.Сила и смирение за близки и роднини
+1
 
 
Хората са го казали от както светът на автомобилите съществува, съществува и определение НЕСЪОБРАЗЕНА СКОРОСТ! Толкова ли не се научихте бе майка му стара... Язък за правилата и всичкото говорене, кой знае родителите му колко са му натяквали да внимава по пътя преди да замине... Лека пръст на пътниците, виновника си е виновен, никой не носи чужда глава на раменете си, ама отнесе чужд товар в гроба... Май трябва да забранят и бмв-тата на шофъори под 10-15 години стаж, ако това е решението да спрем да гледаме по новините бмв с превишена скорост, бмв отнесе пешеходец и тн. За това имаме некадърни закони, защото сме некадърници, като спрем поне да си хвърляме боклука на земята а не в кошчето, и като се научим да не воюваме по пътищата, може да се сметнем за европейци, до тогава булгаристан.
-1
 
 
Спрете да коментирате без да познавате собственика на Бмв-то. 1во колата не е М5,а е 530d, М е само външен тунинг демек брони,мрони,лайсни и т.н..2ро момчето изобщо не е селски гъзар, не е дори и гъзар,дори не се и прави и не се е правил никога на гъзар и т'ва го казвам щото го познавам лично. Много свeстен човек никога не е изтъквал с к'вото и да било и винаги е бил добър спрямо другите хора. За това не коментирайте и не обвинявайте изцяло шофьора..и че колата била М5.... Да почиват в мир!!!!! :(
+7
 
 
коментари, коментари..... след такава трагедия са излишни...нека почиват в мир....... а ние...... кога ли ще спрем да се мислим за безсмъртни.....
+5
 
 
Тежко е за всички в такъв момент, бъдете по умерени в коментарите моля Ви.
-3
 
 
Какъв траурен ден ? по хубаво самоубийствен ден .... това ще продължава да се случва всеки ден , до като се правят разни селяни на гъзари, или продължават да се раздават книжки като сладолед .... за това че не правете толкова големи трагедии !!! по хубаво такива да мрат от колкото невинни жертви като нас !!!
+1
 
 
Че пътя не е бил изчистен добре и пътната обстановка не е била добра е ясно на всички - спора е излишен. За мантинели - не съм запознат има ли няма ли. Друг е въпроса защо родителите все купуват стари БМВ-та на синчетата си. Аз не мога да го проумея кой нормален човек ще си купи кола с задно предаване?! Реално при по-сурова зима не може да я ползваш камо ли по планинските пътища - има завой с обратен наклон, лед, а почистването става трудно. Такава е обстановката в България и ние трябва да се СЪОБРАЗИМ С НЕЯ. Задно предаване, на сняг, на планински път - НИКОГА! Това е моето мнение. Иначе по новините дадоха и някой тяхен близък е казал че гумите били на 1 месец нови... Гадна Трагедия за 4 семейства. Умната на всички!
на 11.12.2013 г.
+4
 
 
Всеки,който има деца може да си представи скръбта на почернените родители,много е страшно да надживееш децата си,дано намерят сили да се преборят с тази болка,едва ли са очаквали такава Коледа!Моите съболезнования на близките!
+5
 
 
Хорааа, спрете се, беее, момчето си е отишло вече, имайте малко милост... Ако беше оживяло момчето, представям си какви коментари щяха да са... И него го няма, и спътниците му, сега остава единствено мъката на горките родители и близките... Сигурно 99% от нас, които коментираме, не познаваме тези хора, нека замълчим вместо да плюем. За съжаление се е случило непоправимото... Господ да е на помощ на всички скърбящи близки, най-вече на милите родители на тези младежи... Бог да ги прости и 4-мата :(
+9
 
 
Шофьора рано или късно си го е чакало тази гибел,да си мислиш,че си велик и безсмъртен и,че винаги ще се разминаваш на косъм е най-голямата грешка в живота,всички сме били млади и глупави,ама пак чак толкова не сме пропадали.Жалко за трите невинни жертви,въпреки,че според мен са можели да вразумят камикадзето,аз лично никога не съм позволявал,няма и да позволя,някой да ме вози безразсъдно!!!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Облагородяват Градската градина
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Купа на България, сезон 2023/2024
Великден 2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: