ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Ботев се сбогува със стария "Христо Ботев" с 0:0 срещу Берое
Автор: Екип Plovdiv24.bg 15:50 / 12.12.2013Коментари (312)25677
Ботев не успя да преодолее кошмара си Берое в мач за историята.
Последният мач на стария "Христо Ботев" не се превърна в тържеството за привържениците на "канарчетата", предаде репортер на Plovdiv24.bg. Ботев направи скучно 0:0 срещу Берое в мач от 22-ия кръг на "А" група. Новото бижу на "канарчетата" ще бъде открито на 15 април 2015 година, а до тогава възпитаниците на Станимир Стоилов ще домакинстават на базата в Коматево.

За първи път от повече от два месеца като титуляр за "жълто-черните" започна Мариян Огнянов, а на скамейката за негова сметка бе оставен Томаш Иршак. Станимир Стоилов очаквано остави звездата Тодор Неделев резерва, който се появи пък в игра през втората част на мястото на Вандер Виейра.

Двата отбора изнесоха скучно първо полувреме, за сметка на това обаче вдигнаха оборотите след почивката.

Ботев успя да създаде първото опасно положение за гол едва в 67-ата минута, когато Йордан Христов центрира простреляно към Ромарио Кортзорг, чийто удар бе спасен от Иван Караджов.

"Канарчетата" продължиха да натискат и четвърт час преди края принудиха старазагорци да сбъркат. Огнянов и Неделев се възползваха от това и направиха отлична комбинация, но ударът на първия бе спасен от Караджов. 

До края на срещата Ботев наложи своя финален натиск, но играчите в "зелено" успяха да устискат нулевото реми и продължиха доброто си представяне срещу пловдивчани в последните срещи.

Така след грешната стъпка Ботев сдаде 3-ото място на градския си съперник Локомотив, който има актив от 41 точки, а "канарчетата" са с 39 пункта. Берое е 8-и с актив от 30 точки.  

Ботев - Берое 0:0

Ботев: 1. Адам Страховяк, 11. Йордан Христов, 5. Бобан Грънчаров, 83. Сивард Спрокел, 14. Веселин Минев, 7. Мариян Огнянов, 88. Георги Сърмов, 22. Ромарио Кортзорг (Иршак), 10. Вандер Виейра (Неделев), 17. Абел Анисе, 19. Иван Цветков (Педро)

Берое: 12. Иван Караджов, 17. Пламен Крумов, 5. Борислав Стойчев, 6. Иво Иванов, 28. Веселин Пенев, 27. Игор Джоман, 2. Здравко Илиев, 7. Георги Андонов (к), 29. Елио Мартинс, 88. Давид Каядо (Костадинов), 10. Венцислав Христов (Райнов)

Още по темата: общо новини по темата: 15
13.12.2013
13.12.2013
12.12.2013
12.12.2013
12.12.2013
12.12.2013
предишна страница [ 1/3 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-4
 
 
представям си какви ще са коментарите, след като не бием в понеделник черно море, защото е крайно време някои хора да ходят по земята и да видят, че реалните възможности са ни за първата седмица, а не тези които плюят по мъри, искам предложение от тях с аргументи за нов треньор
-1
 
 
И да сложете една плоча на Къната, на новата Камбурова поляна
+4
 
 
Винаги подкрепям отбора, но не съм доволен от играта този полусезон. Това не е моя Ботев, който пълнеше по 50 хиляди на стадиона, за да му гледат спектаклите. Нищо, че и тогава падахме. СКлонен съм да мисля, че момчетата се стараят, но толкова си могат. Може би и Мъри би искал да се докаже, но в мачове, които задължително трябва да вземем, се проваля. Не е въпросът в загубите. И Лудогорец губи, и Литекс, и чорбата, и говедата, и буферите. Въпросът е в липсата на усещане за постоянство. Само един посредствен отбор може да си позволи толкова криволичещи в резултатите си игри в рамките на 3-4 месеца. Хубаво, че бихме ЦСКА и Черно море, иначе изпадахме извън седмицата и Купата. Нещо трябва да се направи!
+1
 
 
На старата равен,на новата само загуби!!!
-2
 
 
Абе и аз го играх мача победа за ботев, мамицата ви мръсна , пак ме изпързаляхте боклуци такива! Човек да не заложи за ваша победа!?
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (2)
-2
 
 
....И ква стана, ся.....С многото пари БотеликЪ след смърфовете...!!!??? Жълти МИСИРИ - МИРИЗЛИВИ....!!! Айде на селооооо....
-3
 
 
Нещастници, насрахте ми тотото....БотеликЪ - Берое 1....Избяга ми и изгубих 7:3 лева...!!! Пак вятър....дъжд от ЛАЙНА ли имаше...????
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Оперираха успешно Георги Николов! Известен мениджър с голяма помощ за нападателя на Ботев
Строителите на стадион "Христо Ботев": Все по-близо до финала!
Попето е възстановен, повежда Ботев срещу ЦСКА-София
Пловдивското дерби се отдалечава… засега
Победи с 6:2 и 4:1 за Стамен Белчев в срещите с Ботев
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: