ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Помогнете! Пловдивско семейство попадна в голяма беда!
Автор: Екип Plovdiv24.bg 08:38 / 13.12.2013Коментари (29)24325
© Plovdiv24.bg
С молба за помощ се обърна към редакцията на Plovdiv24.bg наша читателка, попаднала в безизходица. Ето за какво става дума:

Здравейте, обръщам се към вас и към вашите читатели с молба за помощ. Наближават празници, а аз и семейството ми сме в пълна безизходица. Съпругът ми, който е на 41 години, беше шофьор на тежкотоварен автомобил, но преди близо 2 месеца - на 28 октомври 2013 г. претърпя тежък инцидент - получи преден миокарден инфаркт по време на път във Видин. 

Сега в момента не може да работи, защото се възстановява след операция за слагане на стенд, като февруари пак ще постъпва в болница за поставяне на още стендове. Тъй като имаме близнаци, които са 2 клас, аз досега не работех, за да мога да ги гледам /нямаме баби и дядовци/. Сега отчаяно си търся работа, но на този етап безуспешно. От инцидента насам живеем с болничните, които му плащат - 280 лв. С тях трябва да си плащаме битовите сметки, да се храним и да купуваме лекарствата за съпруга ми. 

Наближава Коледа, а ние не можем нито да сложим нещо на масата /от 2 месеца се храним с леща, фасул и ориз, като ги редуваме/, нито да купим подаръци на децата, дори и скромни.

Обръщам се към вас, ако някой може да ми помогне с каквото и да е - храна, играчки за децата или нещо друго, бих ви била много благодарна. 

Ако някой има възможност, може да ни помогне и финансово.
Банковата ни сметка е: 

IBAN - BG08 RZBB 9155 1000 4576 37
BIC - RZBBBGSF

МОЛЯ ВИ, ПОМОГНЕТЕ НИ!!!! БЛАГОДАРЯ ВИ ПРЕДВАРИТЕЛНО!!! ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ НА ВАС И ВСИЧКИ ВАШИ ЧИТАТЕЛИ!
P.S. Прикачвам епикризите на съпруга ми.

Plovdiv24.bg очаква семейството да се свърже с редакцията на сайта и да остави телефон за обратна връзка!


Още по темата: общо новини по темата: 3
04.12.2017 »
02.01.2014 »
13.12.2013 »






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Преди малко разбрах, че децата имат остра нужда от: "За едното му момче - Стоян - боти №36 и яке зимно -размер 12. За другото дете - Георги-боти №34 и зимно яке -размер 10 За да им е топло на тези дечица , а и на вас,когато помогнете." - това е цитат от друго място и до колкото разбрах парите за якета ще бъдат изпратени утре, така че остават 2 чифта боти.
0
 
 
А КАК ДА СЕ СВАРЙЕМ С ТЕЗИ ХОРА ОСТАВЕТЕ КООРДИНАТИ
-2
 
 
Извенете за негативното отношение,но защо мъж на 41 г,с близначета на 8,с диабет на инсулин си позволяжа да не се храни и да не слага инсулин / чети ж епикризата/ и допуска кръвната му захар да стигне 44,след като управлява товарен автомобил и е единствения,който издържа семейството си
+3
 
 
Някой ако има излишни неща за даряване или реши, че иска да помогне с каквото може, но няма време да се ангажира - аз поемам инициативата да дойда, да взема нещата и да ги доставя на хората! Аз основно ще дарявам дрехи и играчки за децата както и храна! Ако някой иска да направи добро нека ми пише на лично или се обади на 0899420838 - Надя! Дечицата са близначета, момчета 2-ри клас. От работата събираме и пари, за да купим подаръци за Коледа, за дечицата.
+4
 
 
някой ако сподели адрес и телефон ще се помогне на хората категорично - помагайте че не се знае 1 ден на всеки по отделно какво ще предложи живота - дано мъжа и по-скоро се оправи и си стъпи на крака че тия дечица имат нужда от бъдеще- дрехи учебници храна играчки и др.
+4
 
 
Адрес, телефон, някакво доказателство, че това наистина са хората в нужда. Наистина напоследък сме супер недоверчиви към всякакви такива, но "Страх лозе пази". Ще очакваме да видим дали историята е истинска и съм сигурна, че ако е много хора ще се включат, за да помогнат.
ВСЕ ОЩЕ МЕЧТАЯ!
+6
 
 
МОГА И ИСКАМ ДА ПОМОГНА,НО БИХ ЖЕЛАЛ ДА БЪДА УБЕДЕН И ДА ВИДЯ С ОЧИТЕ СИ ТЕЗИ ХОРА И ДЕЧИЦАТА ИМ!!!НЕ СЪМ БОГАТАШ,НО РАБОТЯ ЯКО И АЗ И ЖЕНА МИ,СПРАВЯМЕ СЕ БЛАГОДАРЯ НА ГОСПОД!КАК ДА ВИ НАМЕРИМ???ЩЕ ПОМОГНЕМ С ПАРИ,ХРАНА,ДРЕХИ...ИГРАЧКИТЕ ВЪВ ВАШЕТО ПОЛОЖЕНИЕ МИСЛЯ,ЧЕ СА ЛУКС!!!
+6
 
 
Моля ви дайте си телефон и задължително адрес в Пловдив, иначе как да ви изпратим нещо
"A man who does not think for himself does not think at all". Oscar Wilde
на 13.12.2013 г.
+9
 
 
В днешно време това си е буржоазен лукс - да си стоиш вкъщи до втори клас децата да гледаш. И в западна европа не си го позволяват вече. С хорските помощи няма да се оправите, търси си работа, работа има, само да не си капризна. За мъжа ти стискам палци, щото ми е набор горе-долу, много плашещо, действително.
+9
 
 
Много е лошо да се случи нещо такова на който и да е от нас-хора сме!Но имам един въпрос-не сте ли събрали някой лев за черни дни-всеки има такива и трябва да ги предвижда.А децата вече са ученици,дори и като са на детска градина мисля,че е можело да работите-повечето българки са спо две деца и работят.Надявам се да има добри хора с възможност и в този труден момент да помогнат,но ако рабитихте и двамата и поне малко спестявахте щеше да е по-лесно.ПОне аз си се трепя по цял ден и се разкъсвам,че не ми остава много време за децата,но трябва да се работи и спестява,за да оцелееш в тази страна.Пожелавам ви подобряване на съпруга ви и да си намерите хубава работа!!!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Ботев в Първа лига, сезон 2023/2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Български национален отбор по футбол
Лято 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: