ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Ботев отстрани от отбора национал
Автор: Екип Plovdiv24.bg 11:52 / 13.12.2013Коментари (274)25412
© Plovdiv24.bg
Защитникът Бобан Грънчаров е отстранен от представителния отбор на Ботев (Пловдив) с решение на спортно-техническия директор на клуба Александър Александров.

Причината е непристойно поведение на футболиста спрямо спортния директор и уронване престижа на клуба след мача с Берое, заявиха от клуба.

Още по темата: общо новини по темата: 15
13.12.2013
12.12.2013
12.12.2013
12.12.2013
12.12.2013
12.12.2013
предишна страница [ 1/3 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+3
 
 
БЛАГОДАРИМ ТИ КРИВА МОТИКО, ПРОДЪЛЖАВАЙ Има още за гонене
+4
 
 
Айде бееее глави, дайте най-накрая шанс на Коцето. Ако ви е бил много мек с футболистите, сложете Стоичков спортно технически директор и дупката е запълнена. Доброто и лошото ченге винаги работи. Толкова много ли искаме???
Защо нямате тема за избора на генерален секретар на ООН?
на 14.12.2013 г.
+6
 
 
да беше го удушил бре Бобане. като небихме марулите,ти ли си виновен?
-3
 
 
Н е защитавам нито Кривия нито Бобан не може един играч когато му е насран гъза да скача да се бие със спортно техническия директор.Друг е обаче въпроса какъв е спортно тех. директор и защо играчите няма респект и уважение към него и още защо и кой под чие давление назначи кривия на този пост във Ботев човек без елементарна култура и възпитание,отявлен интригант заради когото сега гледаме как Курдов вкарва голове за Славия а ние търсим,,качествен централен нападател"а взимаме само пинчери по 1,60м. сякаш неможе да има нападател по висок от негова милост Кривие.От одавна се знае,че във отбора има напрежение но сега май вече стана ясно кой е виновен незабавно кривата говежда мърша да изчезва а за Бобан ако другото което се говори под сурдинка е вярно и се потвърди не знам дали ще си намери място във България да се скрие точно от тези фенове който много обича.
на 14.12.2013 г.
+2
 
 
ДОЛУ РЪЦЕТЕ ОТ БОБАН!!!
Нищо не пишете - днес в Пловдив, в спортната зала има волейболен мач за суперкупата на България.
на 14.12.2013 г.
+8
 
 
Браво Бобане, браво за емоционално ти обръщение към нас! Ние сме с теб!!! Ти показа, че си великан, истински обичащ любимият ни БОТЕВ! А Кривия да си ходи, заедно с шурея си. И Мъри също.. той и без това не можа да скъса емоционално с говедата! А, ръководството - отново е неадекватно. Как някой не излезе да каже 2 думи за скандала! Срамота! Ей, хора - скъсате ли връзката между нас и вас - това е най-големият ви грях! Не се изживявайте на полубогове, защото ви се виждат насраните задници!
+3
 
 
Дано Черно Море ни удари и говедата да се махат! Те не милеят за любимия ни отбор!!
+4
 
 
Не съм защитник на Бобан, но да го изкарат по-черен от дявола след като вече са го изгонили и не може да се защити, не ми се струва много джентълменско. Ако действително е играл симулативно, защото "продавал мачове" ми звучи прекалено нагласено и бомбастично, да си понесе последствията, но аз бих се запитал дали го е правил за пари или просто се е нервил от начина на работа в отбора и от необоснованото протектиране на определени протежета за сметка на други по-добри футболисти. За мен слабото представяне срещу посредстените отборчета дойде от неумение да вкарваме и от прекалено оголване, вследствие на изсипване на всички в полето на чуждия отбор заради нервност от нереализираните чисти положения. Не Бобан ни провали срещу Левски, Локо София, Берое, Любимец и Пирин. Добре, Сашо - какъвто и да е - не може да му се отрече, че изведе отбора от Б група, но не може с кръчмарски методи да ръководиш клуб, който се бори за призови места в А група и има претенции за високо реноме. Какъв беше смисълът от всичките лапешки заяжданици с буферите - вместо да се обиждат със Зума, нашите да бяха били, щеше да е по-смислено от оправданията за терени и атмосферни условия.
+3
 
 
И аз смятам, че мълчанието на ръководството оставя поле за съмнения към всеки и към всичко. Това нанася непоправими щети на отбора. Нека се въздържаме от предположения за продадени мачове. Тези подхвърлени догадки обслужват само тези, които искат да намерят оправдание за облика на отбора в момента. Мисля, че Алекс - Кривия получи отличен шанс от съдбата и заради безспорната му роля при влизането в А група. Но го пропиля. Смениха се треньори и все така отбора "боксува". Последните му изяви - обвинение към съдията /мача с ЦСКА/, който се престраши да даде дузпа за нас в такъв дерби мач и "селската" му проява на Лаута /при неотправен точен удар от отбора за 90 мин./ показват, че този човек ще търси вината винаги в другите и това не закъсня - упреци към Бобан, а може би и към други които се осмеляват да изказват мнение. Смятам, че спортния директор трябва да е с безспорен авторитет в отбора и да създава респект с публичните си изяви. За Алекс-Кривия това е непостижимо. Това определено натоварва и без друго колебливия Мъри Стоилов. Ако има рокади, този път не трябва да е само треньорския екип.
+3
 
 
Изборът е само един - кривият и мъри вън . Връщане на Феро и Коцето Видолов от раз , отборът тръгва в същият час.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Ботев каза кога пуска билетите за реванша с ЦСКА-София
Легенда на Ботев с 353 мача празнува днес
Георги Николов стиска палци за Ботев в Барселона
Дубълът на Ботев обърна Сливен в Трета лига
Балтанов благодари на "жълто-черните" фенове
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: