ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Ето координатите на пловдивското семейство, изпаднало в безизходица
Автор: Екип Plovdiv24.bg 13:47 / 13.12.2013Коментари (54)11633
© Plovdiv24.bg
Във връзка с молбата за помощ, с която се обърна към редакцията на Plovdiv24.bg наша читателка, тя се свърза с нашата редакция и предостави адрес и телефон за онези от нас, които искат да помогнат с каквото могат. Ето и точните координати освен банковата сметка: Пловдивж.к. "Тракия", блок 70, вход Е, етаж 3, Георги Драгийски. Телефон: 0894 383 797. С нас вече се свърза фирма-производител на храни, която изяви желание да окаже съдействие. Вярваме, че и други ще се включат в инициативата. Зовът за помощ гласи:

Здравейте, обръщам се към вас и към вашите читатели с молба за помощ. Наближават празници, а аз и семейството ми сме в пълна безизходица. Съпругът ми, който е на 41 години, беше шофьор на тежкотоварен автомобил, но преди близо 2 месеца - на 28 октомври 2013 г. претърпя тежък инцидент - получи преден миокарден инфаркт по време на път във Видин.

Сега в момента не може да работи, защото се възстановява след операция за слагане на стенд, като февруари пак ще постъпва в болница за поставяне на още стендове. Тъй като имаме близнаци, които са 2 клас, аз досега не работех, за да мога да ги гледам /нямаме баби и дядовци/. Сега отчаяно си търся работа, но на този етап безуспешно. От инцидента насам живеем с болничните, които му плащат - 280 лв. С тях трябва да си плащаме битовите сметки, да се храним и да купуваме лекарствата за съпруга ми.

Наближава Коледа, а ние не можем нито да сложим нещо на масата /от 2 месеца се храним с леща, фасул и ориз, като ги редуваме/, нито да купим подаръци на децата, дори и скромни.

Обръщам се към вас, ако някой може да ми помогне с каквото и да е - храна, играчки за децата или нещо друго, бих ви била много благодарна.

Ако някой има възможност, може да ни помогне и финансово.
Банковата ни сметка е:


IBAN - BG08 RZBB 9155 1000 4576 37
BIC - RZBBBGSF


МОЛЯ ВИ, ПОМОГНЕТЕ НИ!!!! БЛАГОДАРЯ ВИ ПРЕДВАРИТЕЛНО!!! ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ НА ВАС И ВСИЧКИ ВАШИ ЧИТАТЕЛИ!
P.S. Прикачвам епикризите на съпруга ми.



Още по темата: общо новини по темата: 3
04.12.2017 »
02.01.2014 »
13.12.2013 »






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Искам и от свое име да благодаря на всички добри хора, които се обадиха и дойдоха до вкъщи и направиха така, че да посрещнем достойно и спокойно празниците, на всички които подариха усмивки на лицата на децата ми! Благодаря ви от все сърце! Когато знам, че не съм сама в тези трудни за нас времена, съм много по-спокойна да посрещна утрешните дни и да приема предстоящите предизвикателства на живота. Бог да ви благослови!!!
+1
 
 
Родек, АМАН от глупаци и хейтъри като теб. Не можеш да пишеш правилно, а си тръгнал да говориш за другите. Като не искаш да помогнеш, никой не те кара на сила. Има добри хора, който биха направили едно добро дело без да чакат възмездие. Какви хора сме, ако не се подкрепяме и не си помагаме взаимно? Живееш в някакъв свой свят с някакви твой убеждения и си се превърнал в женомразец... ОК, но не всички са на твоето мнение! Престани да досаждаш, разбрахме още с първия пост какво е твоето мнение по темата. Не е нужно да седиш 24 часа пред компютъра и на всеки нов пост да натякваш твоето мнение. Госпожо, пожелавам бързо оздравяване на съпруга ви!
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
-5
 
 
я сега вместо да говорите запрятайте ръкавите и бачкайте.всички акъл давате.а вие самите нямате.агнешка главо агнес как разбра че си умна?а?тест ли мина някъв?покажи резултатите ако не те е срам.вие сте масата и говедата.един наведе глава и всички са навеждате.затуй е такова дереджето.някой казал и тва е*а*ти наивната работа.
+3
 
 
Преди малко разбрах, че децата имат остра нужда от: "За едното му момче - Стоян - боти №36 и яке зимно -размер 12. За другото дете - Георги-боти №34 и зимно яке -размер 10 За да им е топло на тези дечица , а и на вас,когато помогнете." - това е цитат от друго място и до колкото разбрах парите за якета ще бъдат изпратени утре, така че остават 2 чифта боти.
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
+4
 
 
Господин Родек, аз съм жената написала горната молба за помощ. Не знам какъв ви е личният проблем, но не ме познавате и нямате право да ме обиждате така, нито да пишете неща, които не отговарят на истината. Първо да уточня, че цял живот съм работила. Безработна съм от лятото тази година. Трябваше да започна работа от ноември месец, но поради злощастното събитие, се наложи да откажа, тъй като трябваше да съм близо до съпруга си и да се грижа за него. Сега той вече може да се обслужва сам и затова си търся работа отново. Имам си квалификация и се надявам скоро да си намеря подходяща. Колкото до парите, които му харча най-безогледно, трябва да ви кажа че имахме събрани малко пари, но всичко отиде по престоя му от болница в болница и транспортирането му от Враца до Пловдив /за ваша информация само за линейката ни взеха по 2,50 лв на километър, отиване и връщане, което общо е близо 800 км, мисля че сам можете да сметнете сумата/. Съжалявам, че сте толкова озлобен към жените, но това че тези от вашето обкръжение са такива, не значи, че всички сме еднакви. Пожелавам ви приятно прекарване на празниците и да си намерите човек на който можете да разчитате, защото в тежки моменти като нашия, никой не заслужава да е сам!
-7
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Бум на коклюш в България
Убиха Мартин Божанов - Нотариуса в София
Конфликт Израел-Газа
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: