ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Ботев с група от 20 футболисти във Варна
Автор: Екип Plovdiv24.bg 15:23 / 15.12.2013Коментари (50)8967
©
Всички 20 футболисти попаднаха в разширения състав гостуването на Ботев на Черно море. "Канарчетата" заминаха за Варна рано сутринта в неделя, като край морето те ще проведат последната си тренировка преди срещата. Извън групата останаха само изигралият последния си мач с жълто-черния екип Тодор Неделев и отстраненият от представителния отбор Бобан Грънчаров.

В деня на мача във Варна Станимир Стоилов ще трябва да реши кои двама играчи ще отпаднат от тимовия лист за срещата. С леки травми за морето отпътуваха Веселин Минев и Ромарио Кортзорг, като участието на двамата в последния за годината двубой е под въпрос.

Групата на Ботев:

Адам Стаховяк, Росен Андонов, Филип Филипов, Йордан Христов, Елведин Джинич, Сивард Спрокел, Веселин Минев, Артур Енрике, Костадин Дяков, Борис Галчев, Томаш Иршак, Георги Сърмов, Мариян Огнянов, Станислав Костов, Валери Домовчийски, Абел Анисе, Ромарио Кортзорг, Луис Педро, Вандер Виейра, Иван Цветков

Още по темата: общо новини по темата: 9
16.12.2013
16.12.2013
16.12.2013
16.12.2013
16.12.2013
16.12.2013
предишна страница [ 1/2 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Прочетох десетина коментара, и спрях! Не подхожда на уважаващ себе си човек, да чете такава помия, да поглъща отрова в такива количества. Навремето имаше един вестник, наричаше се Шок! Не подхожда на един ботевист да изпада на нивото на читателите на този вестник. Секретарката била любовница на президента, но също и на Бобан, и на други. Дали някой зложелател не си играе с огъня. Цитират се имена, уронва се престижа на отговорни лица, човешкото им достойнство! Всеки знае, че писането във форума не е анонимно. Иваниванов 1912, който със сигурност не е нито Иван, нито Иванов, нито 1912, понеже си сложил ботевистки ник, и счита, че това му осигурява безопасност, като унижава президента, секретарката, Бобан, и кой ли още не! Ако се наложи да представя доказателства за отправените клевети в публичното пространство!!!
+2
 
 
Крив напусни! Ти милееш за Ботев колкото баджанака ти Серж Йофу милееше за Левски.
+2
 
 
Поседен шанс за ръководството да измият срамът , от слабите игри и загубени точки от аутсайдери . Всичко или нищо в този мач , дано Мъри го е осъзнал и избере атакуваща схема на игра.
+2
 
 
Поискаха от нас феновете да проявим търпение към футбулисти,треньори,ръководство и прочие---!Само ,че изброените също трябва да проявяват качествата нужни за клуб като Ботев..!-Такива липсват--!Нещо повече на всички ,като че ли им липсват качества върху които да надграждат,дори се вижда и напълното им изчерпване..!В резултат на това незакъсняха и скандалите---!Сигурен съм ,че "банкера" едва ли по този начин управлява активите си!???-Бързи адекватни и по професионални действия са нужни или ще продължаваме да ставаме за смях.!Или ще провим голям отбор или на новия стадион пак ще се дереме и накрая ще почнем да се караме и по между си...!
+4
 
 
И аз си мисля,че има голяма вероятност треньора и Кривия да си тръгнат,та не знам защо излишно се дразним и обиждаме.Все пак собственика взима решенията.Според мен беше прав да изчака до паузата,в противен случай можеше да се повтори грешката с Феро.И тогава бяхме разделени на 2 групи,за и против Феро.Няма печаливши от подобни спорове.
+1
 
 
Нищо чудно и да се окаже вярно, че Адам ще ходи от зимата във Висла. Май ще се почва за кой ли път отново от нулата. Ама този път без Кривия и правия.
+2
 
 
0:1 ... Не питайте от къде знам ... И на мене не ми се вярва ,но ... утре ще видим! Успех все пак и дано източника е окаже прав! А кой ще си ходи и кой не .... човека който плаща той поръчва музиката. Направи базата ... да направи и стадиона пък после ще му мислим. Все пак не е дал милиони за трансфери така,че ... колкото толкова. Все пак заставам твърдо зад Бобан!!
Колкото повече опознавам хората ,толкова повече заобичвам животните. ♥ !
на 15.12.2013 г.
+8
 
 
другата седмица Цв.Василев има среща с ръководството на клуба и вероятно след нова година мърльо и кривия да бъдат освободени.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
КПБП: Чака ни лято с много емоции и отговорности
Ботев започва селекцията за Лига Европа с френски защитник
Ботев вдига бюджета за Европа
Основен играч на Ботев с повиквателна за националния отбор
Заслужено! Ботев отпразнува луксозно спечелената купа
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: