ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Мъри: Нормално е да загубиш след като не вкараш
Автор: Екип Plovdiv24.bg 16:12 / 16.12.2013Коментари (75)6913
© Bulphoto
"Нормално е да загубиш след като не реализираш положенията си. Друг е въпроса, че допуснахме елементарна грешка в защита при гола", отсече старши-треньорът на Ботев Станимир Стоилов след загубата на "канарчетата" във Варна.

"Иначе се борихме, макар че бе трудно да си подаваме на този терен. Имаше пропуски, но желание и амбиция не липсваха", каза още наставникът.

"Имах среща със собственика преди месец и половина. Каквото е трябвало, сме си го казали. Повече не искам да коментирам", завърши Стоилов.

 

Още по темата: общо новини по темата: 9
16.12.2013
16.12.2013
16.12.2013
16.12.2013
16.12.2013
16.12.2013
предишна страница [ 1/2 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+5
 
 
Да, нормално е отбор да загуби, ние не сме загубени и това да не го знаем! Не е нормално нито един път да не признаеш вината си, не е нормално да се оправдаваш само с терените, не е нормално да не налагаш нито един юноша , а да се кълнеш, че ще развиваш школа, не е нормално да проявяваш селски инат и да налагаш само любимци, не е нормално да гониш и наказваш най- добрите си футболисти да не играят, не е нормално да вземеш отбора трети, и да го направиш 7 - това можехме да направим и с юношите старша възраст и малко съдийска подкрепа, не е нормално вече цяла година да си треньор в Ботев, а да анализараш и да говориш непрестанно за Левски. Нормално е , най- нормалното нещо е да си кажем с тебе СБОГОМ! СБОГОМ ЗАВИНАГИ, МЪРИ!
+2
 
 
Мъриньо, как очакваш Педро Йовов да вкара - та на вратата има вратар, той дори на празна врата вкарва 50/50! С отбор без нападатели - най-много 0:0 и нищо повече от хубави заплатки и много комисионни от трансфери на свои хора в отбора.
+7
 
 
Мъри ти беше приет от най-взискателната публика в България.Приехте ме ви като част от отбора.Забирай си Кривия и не ни се оправдавайте с терени,невкарвания,и тем подобни,за да не ви го вкараме ние.Не искаме оправдания а резултати,а като гледам липсата на такива ви прави нежелани.Единия се дуе все едно е шеф на правителственият Лесни,а другия ,все едно Насераско ще му осигури титлата.Ние не сме мегаломани като кравари,шопари и мангали.Искаме красива игра и добри резултати.
+7
 
 
Наглец долен,ТИ и глупавия Сашо сте срам за нашия отбор!При тези условия и нашата подкрепа трябваше да сме първи в класирането,а най лошото е че развалихте това което Феро ви остави-добрата атмосфера в отбора!Всяко нещо има начало и край,а това е вашия край!
+6
 
 
Най нормалното е ти кривото говедо да си тръгвате веднага.
+9
 
 
Нормално е, да си подадеш оставката- нагъл тип!
+7
 
 
Тъпо и нагло говедо си Стоилов,със Сашо-топ идиота на годината да ви няма!Сбогом говеда!!!!!
+3
 
 
За всички които все още не са разбрали , пояснявам че Лошо куче е жена ми с бивш ник Бобтейл . Обръщайте се към нея с истинското и име Бобтейлка , а пък аз ще продължа с опитите да я забременя през анала !!!
+3
 
 
Лошо куче, ..... син да ти се роди и зет да ти доведе. И да знаеш, че клетвите ми хващат. Късметлия си.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Гол в последната минута спаси дубъла на Ботев от загуба в Съединение
Добра новина за Ботев! Най-опасният играч на ЦСКА пропуска реванша за Купата
Душан Керкез след мача със Славия: Всички говорят за ЦСКА!
Преди мача на сезона: Ботев загуби от Славия на "Колежа"
Много специален мач за капитана на Ботев днес
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: