ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Освободиха Галчев от Ботев, завтъща се в ЦСКА
Автор: Екип Plovdiv24.bg 14:00 / 22.12.2013Коментари (89)19033
© Plovdiv24.bg
Футболистът на Ботев Борис Галчев се завръща в ЦСКА. Халфът е свободен от "канарчетата" и е свободен да си търси нов отбор. Галчев вече водил разговори с ЦСКА.

Наред с нелепите червени картони, които си изкара в квалификационните двубои за Лига Европа, а след това и в градското дерби срещу Локомотив, полузащитникът постепенно загуби титулярното си място от Георги Сърмов.
Още по темата: общо новини по темата: 284
04.03.2014
04.03.2014
24.02.2014
20.02.2014
19.02.2014
19.02.2014
предишна страница [ 1/48 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+3
 
 
Боби Галчев на го даваме. Както и Бобан. По-добре кривия да си ходи. Няма да разваля отбора да маха основни играчи.
+3
 
 
Едно голямо ,Благодаря, на г-н Василев за това което прави в Ботев и за спорта въобще.Но жалко ,че не разбира от футбол и се е доверил на Мъри, или просто неустойката му е тлъста за да го уволни! Съгласен съм Ботев се подкрепя- отбора и да пада ще пеем и в Б сме пяли и във В имахме най много публика от колкото в цялата А взета задно! Пловдив е жълто черен !Ботев е с най- вярната и многобройна публика-факт. И точно защото подкрепяме отбора не можем да оставим един некадърник да го съсипва и да ставаме за смях !Той го съсипа вече. Галчев продавал ,Бобан - симулант,Вандер едвам остана и Мъри го превърна в посредствен играч ,Иршак резерва?!.Терените са зле,на кривия съдията му е виновен.Как не поеха вината върху себе си като носят отговотрност пред най -футболния град,най-добрата публика и най -щедрия собственик?! Айде стига!Ботев се подкрепя и точно за това Мъри трябва да си ходи,а не да се пеят песни за него и да се скандира името му.Нищо лично просто е некадърен не става-слаб треньор.От всякъде го изгониха -успехи с Левски ама със Сираков зад гърба. Точно защото Ботев се подкрепя Мъри трябва да си отива защото вреди. Не му е виновен Галчев.В най- важния ни мач за годината и с най- сериозния съперник Щутгарт-Галчев беше най-добрия-изнесе мача на плещите си.Вандер?!Как игераеше при феро и сега как играе правилен футбол.Бобан- е там нямам думи вече.Иршак какво е виновен като специалистите го сравняват с компютър не знам ама Сърмов е предпочитан:)Айде Мъри стига вече:) Точно защото Ботев се подкрепя отбора и да пада футбулистите винаги ще имат моите аплодисменти и подкрепа но такова треньорско ръководство което вече доказа че не става не! Весела коледа на всички канари-така или иначе ни чака светло бъдеще07
на 23.12.2013 г.
+2
 
 
Ако го освобождават поради съмнения за черно тото ... добре. Но ако е заради спортно-технически качества - поредната глупост на тандема говеда... И наистина , какво правим тогава с Домо , Сърмов , Педро ? Отборът става все по-посредствен - Неделев го няма , Бобан изгонен , Галчев натирен ... ужас.
+7
 
 
А Сърмата,Домо и Педро какво правят в Ботев?
0
 
 
Абсолютно съм съгласен , че освен биткаджия Галчев е посредствен футболист. С тези габарити на ръгбист , освен да джазка топка и противници за интелигентен футбол не става .
+2
 
 
в ма4овете ни за уефа бе наи добрия , особено с германците
-8
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (2)
+9
 
 
Как можахте бе ,говеда мамка ви мръсна ,как можахте да прогоните един от най - качествените играчи на Ботев - некадърници и безхаберници ,изруди тоя Мърлю да си взима уефкарчетата и холандчетата и да си заминава от Пловдив.Пълен игнор на говедата в Ботев.
+6
 
 
Вашият банкер нищо не разбира от футбол. Хубаво е все пак, че дава пари и ви строи стадион. Но това не означава автоматично, че ще ви направи шампиони. С Лудогорец и Литекс не се сравнявайте. Там собствениците си гледат изкъсо отборите. Там парите не са харчат случайно и "на юруш". Ако са верни и слуховете, че Левски и ЦСКА са финансирани от кръгове близки до вашия банкер, тогава въобще не си правете устата да ставате шампиони. Цветан Василев сам си каза в едно интервю, че е фен на ЦСКА от младежките си години. Всичко според мен е политика и търговия с влияние. Дано поне покрай това намажете и със стадион. Айде успех и на двата пловдивски отбора!
+3
 
 
аз спрях да се ядосвам успокоите се нека да се построи и стадиона тогава ще тьрсим класиране в троиката за сега ще се примирим до 10 место има някакьв замисьл за отбора ни но дали е за добро или за лошо не знам това го знаят които са в рьководството според мен е по важно да се построи Колежа и базата в Коматево да запоцне да бьлва млади таланти които да изместят припелците с шоколадова боя споко жсицко по реда си Весели празници и да носим Ботев в душите си
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Платек изненада, договорът на Керкез не е сигурен! Решението ще бъде взето следващия месец
Ботев отпусна 1900 билета за феновете на ЦСКА-София
Феновете на Ботев питат Платек за селекцията и нов договор на Керкез
Локо (София) пусна билетите за Ботев, призова феновете за подкрепа
Ботев насочва поглед към "Коматево"
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: