ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Легенда на Ботев съди клуба
Автор: Екип Plovdiv24.bg 11:54 / 27.12.2013Коментари (56)13779
© Plovdiv24.bg
Големият вратар на "Ботев" от 80-те и 90-те години Димитър Вичев е завел гражданско дело в Пловдивския районен съд срещу клуба. Размерът на иска е 12 000 лв. за дължими 12 заплати по договора му, който изтича на 30 юни 2014 година.

Вичев твърди, че контрактът реално не е бил прекратен през лятото на 2013-а, когато бе освободен от детско-юношеската школа заради липса на съответния треньорски лиценз заедно с бащата на Тодор Неделев - Любчо, и другия треньор на вратарите на подрастващите - Лилчо Арсов.


Източник: в. "Труд"






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
е*ати комплексираните селяци сте....Селянина от село,можеш да извадиш....но селското у него-НИКОГА!!!Човека си търси правата-кво лошо има в това?Значи лИгенда ви е Кривия?Така ли?Даже бИнИфисТ му направихте.....Жалкари!.....с 20санта х....й,и 2грама мозък!!!::
-1
 
 
ЧЕСТИТ НОВ СПОНСОР , който и ще грейне на фланелките ни - ВИВАКОМ . Всички мангали с договори към този оператор , да закриват номерата си и да теглят кредит , за плащане на неустойките.
-7
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (5)
+4
 
 
Защо се бави селекцията ? Досега поне двама , трябваше да са подписали договори. Така постъпваме и некоректно , към тези които ще освободим . Дяката-машината , Костов и другите резерви са под напрежение , дали ще бъдат изгонени , а ако научат лошата вест преди подготовката, няма да имат шанс да си намерят отбор за новият сезон.
+1
 
 
Кой гламасар ги пуска тези теми? Няма други новини за отбора и сега дайте да коментираме отношенията на Вичката с клуба, за кеф на всичките ни доброжелатели.Нямам коментар, защото уважавам цялото това поколение наши момчета , а ако направя коментар , ще ги обидя.Ей Канари , я по спокойно - темата е тъпа, банална, лична и трудово-правна , ако щете.Коледа е, не върви да се обиждаме един друг. Ние Канарите сме много , за разлика от другите . Затова сме различни , от различни поколения , характер, култура и т.н., затова търсете това което ни обединява - доброто за клуба.За жълто-черните сърцата ни туптят в едно и това е важното ! Весели празници и си отпуснете душите вече - нищо лошо не е станало. С бог напред , чакат ни хубави мигове!
Нищо не пишете - днес в Пловдив, в спортната зала има волейболен мач за суперкупата на България.
на 27.12.2013 г.
+4
 
 
"Нямаме никакви легенди" - от "Ботев-отборът на град Пловдив". Как може да си такъв простак, бе? Кой си ти бе, мишко форумна, та да казваш имаме или нямаме легенди! Ти бил ли си на мач през 80-те години, че да знаеш какъв Ботев имахме, малоумнико?! Ти не си ботевист бе, сополко напушен, ти имаш една фланелка на гърба и нямаш един лев в джоба, безработнико, а си взел генерални изводи да правиш за Ботев! Да не си стъпал на стадиона, псевдофенче! Майка ви мръсна и боклуци, дето никъде не ви искат и не може да се пласирате в живота, се насадихте на трибуната на БОТЕВ! Че, изводи и съвети дават?! Васил Пенев - и той същият! Дрисльовци малоумни!
-3
 
 
Давай, Вичка, осъди тези жълти неблагодарници! Когато ти пазеше вратата на Тракия, отборът играеше добре и печелеше срещу еврограндове! А сега някакви си алкохолици не ти дават честно заработените малко пари като треньор, а те тънат в разкош от крадените от всички нас пари в турската банка!? Срам и позор за името на Христо Ботев!? Говеда са застанали начело на отбора и взимат по 43 000 лв месечно, а на теб не ти дават заработените за цяла година на 40 пъти по-ниска заплата! Вичка, ти ако станеш старши треньор, ще класираш отбора по-нагоре от прехваления Каун! Вичка, ти , заедно с Пейчев, бяхте супер вратарите на АФД Тракия! Нямат право така да се гаврят с тебе!
+4
 
 
Вичев в последни дни много се изложи. При положение че е нямал необходимия лиценз, той неможе да практикува тази професия. Все едно лекар, без диплома по медецина. Явно си мисли че му се полага място, но не е така. Много бих се радвал ако той, Бенкса, Зехтински и прочее изкарат нужните дипломи, кандидатстват и се върнат на работа в клуба. Те са велики футболисти и уважението ни ще го имат завинаги, но ако искат да стават треньори, ще трябва да се потрудят и да си го заслужат.
+4
 
 
Това са си отношения,между клуба и служител!Не е редно да се бъркаме и да взимаме страна,особенно след като не се знае кой крив,кой прав.Има си съд за тази цел.Всеки има право да иска своете,това не означава,че не обича клуба!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Трети път за десет години: Ботев срещу Лудогорец във финала за Купата
Голеада в "Коматево"! Дубълът на Ботев спечели мач с 8 гола
"Канарчетата" не харесват това! Ивелин Попов под въпрос за финала
Ботев пусна билетите за следващото домакинство
Елитен пловдивски рефер свири на Ботев II, пратиха Карагарен на "Лаута"
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: