ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Агро
Борисов: Никой освен ГЕРБ не може да се противопостави на грозната коалиция
Автор: Екип Plovdiv24.bg 17:31 / 03.01.2014Коментари (34)3398
©
Тези, които се втурнаха да коментират, че се оттеглям, да не бързат да се радват, това е написал лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов в профила си във фейсбук.

"Искрено се забавлявам последните няколко дни. От едно мое изказване, че годината е празна и че чисто човешки съм се уморил и имам нужда да си почина, анализаторите, които обслужват политически интереси, се втурнаха да коментират, че се оттеглям. Виждам колко много ги е страх политическите ми опоненти, но ще им кажа да не бързат да се радват. Аз си починах много добре около празниците, изпратих една година трудна за мен и в здравословен план, но вече се чувствам страхотно, в прекрасна форма съм", пише Борисов във фейсбук.

"Искам на всички тези анализатори, които се упражняват по проекта на Изпълнителната комисия на ГЕРБ, зам.-председатели и дори по моето оттегляне, да им кажа, че дълбоко не са познали, дълбоко грешат. Този път предложенията и решенията ще дойдат лично от мен, носейки цялата отговорност за партията, никой друг освен мен не е запознат с тези планове, за да се правят подобни анализи", пише Борисов във фейсбук.

"Най-бързият начин някой да се провали в ГЕРБ и да не бъде издигнат, е като почне да се саморекламира в медиите. Напълно съм наясно, че партията трябва да бъде отворена не само за нови и успели хора, но и за доказали се и лоялни членове, които са работили добре и са натрупали опит", пише Борисов.

"Новата Изпълнителна комисия ще бъде много добра сплав между проверени партийни дейци, допринесли за десет поредни победи на ГЕРБ на избори срещу БСП, ДПС и "Атака" и нови, заслужили доверието на партията и обществото хора. Само заради хората, които се интересуват от истината, ще кажа, че нито едно име не е обсъждано между мен и когото и да е било в партията или пък "запознати". Всичко, написано по въпроса, е груба спекулация. С това е видно, че никой освен ГЕРБ не може да се противопостави на грозната коалиция - БСП, ДПС и "Атака" и техните новосформиращи се патерици", пише Борисов във фейсбук.

Източник: Агенция "Фокус"








Зареждане! Моля, изчакайте ...
-1
 
 
ии сега даси фани хора сис пари зада му протестират
-1
 
 
ии боико ее си6тиъа боклук затова тои ее по голема мафиъа от коалицъата тои каквое направил за дирйавата ни6то освен да краде ии сега
-2
 
 
Преди да дойде на власт всеки ден по 2 пъти обещаваше " аз, станишев така ще го... , аз доган иначе..." и какво направи- даде властта без бой на единия, а на другия му килна феса и го изпратиха с овации...Да не говорим за това, че сам си ритна стола, държейки до последно онова недоразумение дянкoff.
Aнонимен
на 04.01.2014 г.
-2
 
 
Наистина има изгорени уреди благодарение на тъпите ЕРП-та !
Aнонимен
на 04.01.2014 г.
-2
 
 
Той да каже защо докара тук "ЧЕЗ ",ЕВН " и "Енерго -Про ",защото хората постоянно се оплакват токови удари и изгорени уреди !
-2
 
 
толкова ги плувахте 4е крадат 4е това 4е онова...ако е така защо не ги натикахте в затвора за тези 3 години.....
-1
 
 
Е Бойко цялата власт беше в ръцете ти.За да дойдеш при предния мандат на власт бяха виновни от тройката ламя. За да дойдат сегашните на власт си беше ти виновен. "Само правите седни да седна". Никои не мисли за народеца , нали сте всички от БКП и ДС. Стига си ревал, ами направи нещо в ползу роду , а не в ползу джобу.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Май 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Парламентарни избори 2024
Спартак (Пд) в Трета лига, сезон 2023/2024
Катастрофи в България
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: