ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Край на сагата! Ботев освободи Бобан Грънчаров
Автор: Екип Plovdiv24.bg 11:57 / 09.01.2014Коментари (125)16059
© Plovdiv24.bg
Македонецът и "канарчетата" се разделят по взаимно съгласие
Ботев (Пловдив) освободи трети футболист през зимната пауза. След Борис Галчев и Костадин Дяков, договорът си с клуба по взаимно съгласие прекрати и Бобан Грънчаров, информира клубния сайт на "жълто-черните". Централният защитник бе отстранен от представителния тим след двубоя срещу Берое на 12 декември, а близо месец по-късно, на 9 януари, той официално се раздели с Ботев.

С жълто-черния екип националът на Македония записа 55 официални мача, като в нито един от тях той не е влизал на смяна или заменян. За сезон и половина Бобан Грънчаров успя да отбележи 4 гола - 3 за първенство и 1 в европейските клубни турнири. Бранителят записа на сметката си и 2 червени картона.

Още по темата: общо новини по темата: 284
04.03.2014
04.03.2014
24.02.2014
20.02.2014
19.02.2014
19.02.2014
предишна страница [ 1/48 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-1
 
 
От всички освободени единствения твърд титуляр е Бобан.За какво унищожаване на отбора говорите? Прави се милионна селекция с която лично е ангажиран Ц.В. Нали всички това искахме! Стига негативизъм,нека поне да видим кои идват и как ще се впишат!
+3
 
 
Нека не се лъжем - една нова защита не може да се сработи в рамките на една зимна подготовка. Явно целта не е надграждане на отбора, а харченето на парички.
+7
 
 
искам да попитам къде са великите ни тартори, божовци, челсита, бакали, хлебари, пчели, оси, и други артисти провъзгласили се за такива, и трупащи дивиденти за сметка на любимия ни отбор, защо сега са толкова тихи, и дума не обелват за случващото се, като се има в предвид в каква светлина сме ги виждали, колко парички им дадоха да си траят, и много ли са доволни от последните събития, тартори били, дрисльовци заради тях много хора не стъпват на стадиона, с какво право те диктуват кой какво ще прави по време на мач, ей сега се видяха какви тартори са 2 месеца мълчане и гъзомиене
+5
 
 
Защо най-накрая , не кажат каква е истината за раздора?
+1
 
 
някой от тарикатите тука знае ли кога започва тренировката утре
0
 
 
Я кажете какъв е рекорда на Ботев за изиграни мачове в Европа и при кой треньор е той ??
+1
 
 
Въпреки,че 100% случващото се минава през Василев,топката е в ръцете на Мъри и Кривия!Докато първия сезон имаха някакво извинение за селекцията от свободни агенти,сега отговорноста за отбора е изцяло на техните рамене!Имат си ултиматум,да си го преследват.За мен година в която изградихме най-модерната база,строи се стядион,а школата е на 100%,няма как да е нулева!!!Като почне шампионата ще има достатъчно време да се караме,сега на сляпо е напълно излишно!Представете си,че почнем да мачкаме наред!Какви ще са критиките тогава и ще си върне ли някой думите!
+3
 
 
Ако след всичко случило се, Бобан отиде в Левски, вече ще съм на 100% убеден, че срещу Ботев има заговор и, че хора от щаба умишлено сриват и източват отбора! Досега изцепките можеха да се обяснят с простотията и първосигналността на Кривия. Но отиването на Бобан в Левски или ЦСКА ще е знак за тъмна завера срещу жълто-черния клуб, който плаща милиони за недоказали се румънци, и не взема една стотинка за първокласни играчи като Бобан и Галчев. Пред фактите - и боговете мълчат!
ВСЕ ОЩЕ МЕЧТАЯ!
+4
 
 
ВАШИТЕ РЕШЕНИЯ СА ВАША ОТГОВОРНОСТ!ХАРЕСВАХ БОБАН ЗАРАДИ ВСИЧКО,КОЕТО ДАВАШЕ ОТ СЕБЕ СИ!ПОДМЯТАНИЯТА ЗА ТОТО-МОТО И ЛОТО МИ СЕ СТРУВА,ЧЕ СКРИВАТ ДОСТА ПО-СЕРИОЗНИЯТ ПРОБЛЕМ:"ОНИЯ ДВАМАТА"!ПОДОБНИ ТИПОВЕ ИМАТ НЕВЕРОЯТНАТА СПОСОБНОСТ ДА МАКСИМИЗИРАТ МАЛКИТЕ ПРОПУСКИ НА НЯКОГО,ЗА ДА МИНИМИЗИРАТ ОГРОМНИТЕ СВОИ!!!ПИЛЦИТЕ СА ПРЕБРОЕНИ,НА ПРОЛЕТ ЩЕ БРОИМ МИШКИТЕ!ПОЖЕЛАВАМ СИ ПОБЕДИ...
+9
 
 
Ботев ще стане голям отбор, това го знаят всички, (даже и нашите недоброжелатели) със този собственик, със тези инвестиции, Ботев е обречен да стане голям отбор. Не позволявайте на разни дребни, временни недоразумения като прави и криви да ви развалят настроението. Правете си густото и хич да не ви пука.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Националите се завърнаха в Ботев, обявиха дали Секулич и Мертенс ще играят
Феновете на Ботев обявиха събраните средства за глобата на Попето
Двама от Ботев титуляри за Литва при две загуби
Черно море идва в Пловдив със свито сърце! "Моряците" мачкат във Варна, но какво се случва при гостуванията?
Лудогорец към Неделев: Не се предавай!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: