ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Общество
Криминални
Институции
Бизнес
Отчаян мъж се самозапали пред ТЕЛК
Автор: Екип Plovdiv24.bg 16:58 / 13.01.2014Коментари (7)3814
© Plovdiv24.bg
60-годишен мъж от Панагюрище се е самозапалил пред сградата на ТЕЛК в Пазарджик. Животът му е вън от опасност. Инцидентът е станал в ранния следобед.

Тодор Атанасов се е самозапил, след като е разбрал, че отново не може да получи удостоверение за продължаване на решението на ТЕЛК, въпреки че пред декември миналата година се е явил на комисия в Пловдив. Предишното му решение е изтекло през юни и мъжът оттогава е без доходи.

"Той е пристъпил към крайната мярка от отчаяние, затова не е направил самозапалването зрелищно. Мъжът е влязъл в тоалетната, полял се е със спирт и е щракнал запалката,", коментира говорителят на пазарджишката полиция Мирослав Стоянов.

За късмет в този момент са се появили хора, които бързо са реагирали. Тодор Атанасов е с изгаряния в областта на лицето и шията, но без сериозни поражения, съобщиха от пазарджишката многопрофилната болница. Очаква се официалната позиция по случая и от ТЕЛК.

Източник: радио "Пловдив"








Зареждане! Моля, изчакайте ...
+6
 
 
Оставете бежанците. Те са най-малкото. Снощи гледах предаване по БНТ или някоя друга телевизия за спешната помощ в София. Това, което видях, а и това, което знам от мой познат, който работеше в Бърза помощ, ме кара да се запитам следното - как може първо на цяла София /давам за пример, защото снощи разбрах точния брой/ да има 15 екипа. Също така как може тези хора да взимат по 600-700лв. месечно? Да няма пари за повече лекари, да няма пари за поне двойни заплати на тези лекари, които работят като луди и рискуват собствения си живот, поради стреса на който са подложени. В същото време, онези 240 хрантутници да си гласуват през месец-два повишаване на заплатите, субсидиите и т.н. и т.н. Може да вървят милиони за всички депутати и партии, без значение парламентарно ли са представени или не, но за хората, които спасяват животи да няма? Не заради Орешарски или Борисов, не заради Станишев и Местан. Заради отношението на всички тях към нашия живот, трябва да ги изринем от Парламента. Ако ще да се бутне целия. Това не може да продължава. Ще ходят на почивки, ще се возят на лимузини за хиляди евро, защото много са им заслужили крадливите задници, а обикновените хора да умират. Не се ли спре това сега, ни чака нещо много, много лошо. Ако ще през 6 месеца да има избори, ако ще каквото ще, но това не може да продължи така. Всички много се плюят и си вадят кирливите ризи, но когато става дума за заплати, субсидии, командировъчни и т.н. НАРОДНИ ПАРИ за тях, веднага стават много сплотени и гласуват абсолютно единодушно...
0
 
 
Получите ли сметките за ток ... целенасочено икономисвам,спирам всичко,отделно има 5 % ли колко намаление на цената и имам повече консумация от мин.година ноември,който беше по хладен !!
+10
 
 
Нещастници за 100лв. побъркват хората а на циганите им ръсят с лека ръка.Каква е тази простотия с подновяването на телк????Като ти отрежат крака дали ще порасне пак а????БОКЛУЦИ ПОБЪРКАХТЕ ХОРАТА-СКАПАНИ БЕЗДАРНИ ЧИНОВНИЦИ
+6
 
 
До къде ни докарахте де.ба и мишките ,а иначе пари за бежанци има .
+7
 
 
ТРЯБВАШЕ ДА ЗАПАЛИ ОНЕЗИ КЪРЛЕЖИ ВЪТРЕ
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Регионални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: