ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Жена пострада на пешеходна пътека в Пловдив, след като автобус се натресе в спряла пред него кола!
Автор: Екип Plovdiv24.bg 14:25 / 24.01.2014Коментари (38)15753
© Plovdiv24.bg
Мястото на инцидента
Днес около 13:30 ч. на улица "Брезовско шосе" на пешеходната пътека преди бензиностанция "Лукойл" стана поредната катастрофа - този път с ранена пешеходка, научи Plovdiv24.bg от свой читател. Ето какво споделя той:

На въпросната пътека има маркировка и оказващ я пътен знак, но това явно не е достатъчно за повечето шофьори, които отказват да спират, когато преминават пешеходци. При инцидента днес жената, която пострада, беше стигнала до средата на пешеходната пътека и шофьорът на лекия автомобил беше спрял, но зад него междуградският автобус караше със скорост, която не е подходяща за хлъзгавата настилка и не можа да спре. 

Удари спрелия лек автомобил, който блъсна жената. Линейката пристигна за кратко време и откара жената. Задръстването беше и все още е огромно, тъй като е заето едното цяло пътно платно. Изпращам Ви прикачена снимка от мястото на инцидента. Молбата ми е, ако е възможно, да отнесете въпроса до компетентни служби и да бъде поставен пешеходен светофар. Надявам се, че чрез Вас би могъл да се реши преминаването през този проблемен участък.

Plovdiv24.bg ще отнесе въпроса към отговорните институции с питане възможно ли е на това място да бъде поставен светофар!







Зареждане! Моля, изчакайте ...
-1
 
 
моето мнение е да се направи подлез е наъ безопасното
+1
 
 
Предлагам първо всички от ОБЩИНСКИЯ СЪВЕТ да взимат по 600 лв,а не да си вдигат заплатите,че им бели малко и бели много изморени че работят а ние останалите където работим какво да кажем.Второ на всички пешеходни пътеки да се направят легнали полицаи за да не можеш да караш със висока скорост и последно тези от градския транспорт да спират както е по закон на 30см от тротоара и да изчакват когато правят маневри
+4
 
 
Там живея и мисля че трябва да се постави нормален светофар. Сутрин към 8 -8:30 няма излизане с автомобила. Иначе към търговиите ги наблъскаха през 50 м.
+8
 
 
Не пешеходен сфетофар ами както е вав всочки други даржави .... стапне ли пешеходец на пешеходна патека колите спират а в бг карат като ненпрмални няма никаква колегялност по патя И 90 процента от шофиорите не спазват каквито И да било правила .... то това незнам как ще се промени понейе сме рязединена нация И таим доста злоба един кам друг !
+6
 
 
светофар не е достатъчен..... нека се направят и повдигнати пешеходни пътеки.....и не само на определени места, а из целия град.....явно шофьорите се интересуват повече за колите си отколкото за пешеходците..... нека не намалят преди повдигнати пешеходни пък нека после плащат ремонти по колата..... да видим няма ли да се научат, че на пешеходна пътека се спира без значение дали дете, възрастен и т.н. чакат....
+5
 
 
Ами да - като в дивия запад сме, така ще е.....докато има хора който не уважават законите и за собствените си грешки се оправдават с това че няма светофар, че хлъзгаво и така нататък...
+7
 
 
Уроди мръсни, снощи и мен така щяха да претрепят. Изглежда няма сила , която да вразуми тези олигофрени зад волана. Какво трябва да се случи, че да спирате навреме на пешеходните пътеки?! Аз го правя, въпреки че е на 90% ( пак заради същите идиоти, които ще ме разнищят ако спра рязко пред пътека).
+5
 
 
Крайно време е да се постави пешеходен светофар
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Ботев в Първа лига, сезон 2023/2024
България и Войната в Украйна
Дублиращ отбор на ПФК Локомотив
Задържаха журналиста Димитър Стоянов
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: