ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Отвратително! Роми-онанисти дебнат жени и деца в "Тракия", полицията безсилна!
Автор: Екип Plovdiv24.bg 06:30 / 25.01.2014Коментари (108)32719
Галерията не е подходяща за лица под 18 години
На неприятна случка постоянно стават свидетели читатели на Plovdiv24.bg, които живеят в "Тракия". Ето за какво става дума. Публикуваме сигнала без никаква редакторска намеса:

Здравейте, в жилищен район "Тракия", в горичката зад 44-и блок, често можете да бъдете изненадани от роми-онанисти. Причакват децата от намиращото се училище "Черноризец Храбър" и беззащитни жени. Ако минувачът се окаже мъж - се преструват, че събират дърва.

Поредният случай е от вчера: сигнализирахме в полицията и заснехме няколко неособено естетични кадъра, които Ви предоставяме. 

След първия ни сигнал полицията много бързо пристигна на мястото. След проверка на документи отпратиха онаниста да си ходи. Но след по-малко от десетина минути той пак се върна на същото място и продължи да плаши минаващи момичета. Отново се обадихме в полицията, откъдето ни казаха, че онанистът бил освидетелстван като психично болен и не подлежи на наказателна отговорност, но все пак щели да изпратят отново полицаи.

След като полицаите дойдоха за втори път, онанистът успя да им избяга и захвърли колелото си. 

Оказва се, че освидетелстван ром-онанист на практика е недосегаем. Дори полицията да си свърши работата, файда от това няма! Оставям коментарите на Вас.








Зареждане! Моля, изчакайте ...
+2
 
 
Полицията като не може хващаме се една групичка и където се види циганин чупят му се краиниците и всичко ще се оправи
+3
 
 
Бесете ги по дърветата за назидание.
0
 
 
В Асеновград също има такива роми, които пречакват жени и деца и пред тях онанират. Обикновено стоят около плажа, зад новия пазар, също така има и тенис корт. Аз всяка събота и неделя минавам през там около обяд. Разхождам кучето и, когато ме видят че идвам се скриват зад един храст, но така че да се виждат и си сваля гащите..... Отвратително! Така е от години. Не знам защо никой не взима отношение по този проблем!!!!
+2
 
 
Защото са само роми... И аз съм на 34, но като дете съм ги виждала по Лаута и Тракия към мебелната къща на асеновградско бившия Менделеев. Направо е страшно
-3
 
 
Тук става въпрос за ексхибиционизъм, а не за онанизъм. Почти всеки мъж е онанист.
-4
 
 
По форумите всицки сте тарикати.сагласен сам че не хубаво това но нима само ромите го правят.не мога да разбера засто като направи ром несто веднага става новина.поогледаъте се около вас колко измет има .слепи ли сте
+1
 
 
ами след като органите на реда са безсилни да направят каквото и да е било аз ако видя такъв човек ще му отрежа всички необходими атрибути с които извършва този вид дейност...
+4
 
 
Еххх само да ми падне тоя смотльо,само на освидетелстван ще ми стане!Едно време тия идиоти бяха по рейсовете и е парк Лаута!Но едно да знаете,много са страхливи и само да им се озъбиш и бягат!А до органите на реда,там коментар.....нямам!
ВСЕ ОЩЕ МЕЧТАЯ!
+6
 
 
МОРЕ КАТО ГО ПОДПУКАМ...ЩЕ ГО ИЗЛЕКУВАМ ОТ ЖИВОТА!ДЕБА И МАНГАЛИТЕ ДЕБА!И КВО ЩЕ МИ ГО СНИМАТЕ ВЕ ХОРА БИЙТЕ ГО ВЕ,БИЙТЕ ГО!ТЕ ЛУДИТЕ САМО ОТ КЮТЕК РАЗБИРАТ!ЛУД БИЛ А БЯГА ОТ КУКИТЕ...И НА "БУНАРДЖИКА" ИМАШЕ ТАКИВА СВОЛАЧИ И ГЕЙОВЕ,НЕМОЖЕХА ДА СЕ СПРАВЯТ С ТЯХ,ЕЛАТЕ СЕГА ДА ВИДИТЕ!ТРИМА ДУШИ ОПРАВИХМЕ РАБОТАТА!БАВНО,МЕТОДИЧНО И ЯКО "ДРАНЬЕ"!ЩЕ СЕ ОБАЖДАМ,ЩЕ ЧАКАМ...НЯМА НУЖДА БОЙ,МЛАТЕНЕ И В ТЕСНИ ДУПКИ КРАКАТА ИМ ЗАВИРАТЕ!!!ВСЕ ЕДНО СА СЕ ПОДХЛЪЗНАЛИ!ЛУДИТЕ НЕМОГАТ ДА ДАВАТ ПОКАЗАНИЯ В ПОЛИЦИЯТ!ВЯРВАЙТЕ МИ!ДЕЙСТВАЙТЕ!
+7
 
 
Един здрав пердах от няколко мъже от блока и няма повече да дойде В тая държава трябва всеки сам да се оправя както намери за добре без да чака гръб от контролни органи
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Първа лига, сезон 2023/2024
Реформи в БДЖ
Проектът Модър - Царевец
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: