ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Полицаи гонят кон с двуколка по пловдивски булеварди
Автор: Екип Plovdiv24.bg 08:57 / 25.01.2014Коментари (19)5733
© Plovdiv24.bg
Снимка Архив
Пътни полицаи преследваха необичаен нарушител по пловдивските булеварди вчера. Двуколка без ездач създаде напрежение в движението в продължение на 40 минути.

Началникът на КАТ Радослав Начев разказа, че екшънът започнал, след като собственикът на коня го изпуснал и двуколката потеглила с около 40 километра в час без водач по булевардите "България", "Васил Априлов", "Цар Борис Трети". Три екипа пътни полицаи преследвали двуколката като успели да я спрат на улица Гладстон, препречвайки пътя на коня.

Ударен е автомобил на моста на Васил Априлов. На собственика на двуколката е съставен акт и е наложена максималната глоба от 50 лева, каза още Радослав Начев.

Източник: Радио "Пловдив"








Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
И аз се чудих да се смея ли или да плача, когато родителите ми ми се обадиха да ми кажат, че кон ги е блъснал и от всички ППС-та точно на тях е налетял, при положение, че колата била паркирана и то на тротоара, за да не пречи, докато чакали! :) Задното стъкло го няма, както и единия стоп + ударена и ожулена задна врата. Само след 2 обаждания и 20 мин полицаите дошли. А мангото се пенил, че коня бил непослушен и щял да го трепе. Казали му, че той е за трепане, защото не може да се грижи за коня и се оправдал, че не може да плати глобите и щетите, а на предложението да даде коня, за да бъде продаден и да се изплатят повредите, циганина се извъртял! ;)
+6
 
 
Първо - за така създадената пътна обстановка от въпросния кон, на собственика му трябва да се наложи глоба, която да е далеч по-голяма от 50 лева. Второ - няма как да си ги вземете тия 50 лева от мургавия стопанин. Решението е просто - не плащаш глобите - лежиш по ден за всеки 5 лева или 10 лева. Да видите колко бързо ще се съберат пари, че и простотиите ще спрат
+3
 
 
аз тези мангали на двуколките ги виждам тази година вече 2 или 3пъти, идват някъде откъм Брезовско Шосе и по Адата си ходят към махалата. последният път не издържах и ги напсувах понеже се състезаваха и то точно покрай училище Вапцаров, след него детска градина, ще вземат да утрепат някое дете... единият реши да спре ама като изкарах бухалката от колата и нещо си промени мнението, и 40метра по-надолу най-необозпокоявани си минаха покрай патрулка....
+8
 
 
Конят просто е искал да избяга от кошмарния си живот :) И каква е тази максимална глоба 50лв??? Да не са забравили една нула накрая? А щетите по пострадалия автомобил кой ще ги поеме?
+5
 
 
здравейте не се впрягайте за глобята на циганина че е малка ако ще да е 5лв 500лв 5000лв той няма да плати и 1 стотинка така че споко циганин и глоби ако и Българин ще намерят начин да му вземат глобата но на манго няма кяк защото манго живее на наш гръб какво да коментираме като си знаем как стоят нешата
+7
 
 
2014 ГОДИНА КОНЕ ПО УЛИЦИТЕ АПАК НА4АЛНИКА НА КАТ 4АК ИЗЯВЛЕНИЯ ДАВА СМЯХ ИЛИ ПЛА4
+7
 
 
Крайно време е ВСИЧКИ пътни превозни средства, не само моторните да отговарят на ЗДП! И преглед и винетка и гражданска!
+5
 
 
Е колко да е максималната глоба?! Доживотен затвор?? Българинът трябва да разбере, че превантивната функция на наказанието идва не от неговата тежест, а от неизбежността му! Но, нали разбирате, че ако това се случи поне с 60% от престъпленията, ще станат три неща: 1. Ще заживеем изведнъж в бяла държава; 2. Затворите ще се напълнят с властимащи и мутри и 3. хазната ще се препълни само за три години.
+8
 
 
Станах свидетел на тази трагикомична гледка...просто се чудя да се смея ли или да плача...
+15
 
 
Аз съм потресена от една случка която преживях в началото на януари по тази тема. Прибирахме се от почивка с моя приятел и влизаме в града от околовръсното по бул. България. Стигаме до надлеза до стадион "Марица" и светофара ни хвана на червено. От лявата улица мисля, че се казва "Делянка", една каруца прави десен завой и се озовава от дясната ни страна в насрещното като ни засече и пътя. Всички надуха клаксони и спряха, а наглия мангал само ни тегли по една майна и си продължи в най-дясна лента в насрешното към английската гимназия без да му мигне окото. Потресена съм при положение, че са забранени в града и че си караше в насрешното. Имаме и клип, когато го свалим от трафик камерата ще се постарая да го изпратя на сайта.Докато не почнат солидни глоби за всички такива безмозъчни създания ще продължават да ни правят на маймуни в собствената ни държава!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Ботев в Първа лига, сезон 2023/2024
Природни стихии
Катастрофи в България
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: