ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Хамза поиска номер 9 и отсече: Тук съм за Купата и Лига Европа!
Автор: Екип Plovdiv24.bg 12:03 / 29.01.2014Коментари (134)15555
Тунизийският централен нападател Юнес Хамза бе представен официално като играч на Ботев днес от 11:30 часа в пресцентъра на базата на клуба в "Коматево". Това предаде репортер на Plovdiv24.bg.

"Искам да благодаря на Петролул. Радвам се, че имах възможността да бъда част от този отбор. Благодаря, както на клуба, така и на феновете, че ми дадоха възможност да приема това ново предизвикателство", бяха първите думи на голмайсторът.

"Искам да помогна на Ботев да спечели Купата и да се класира за Лига Европа", каза още Хамза по време на представянето си, заявявайки, че предпочита фланелката с номер 9, защото тя винаги му е носила късмет.

"Имах възможността да се запозная с феновете, впечатлен съм. Те подкрепят отбора навсякъде. Запознат съм с историята на този клуб и мисля, че има какво да дам от себе си за него", сподели Хамза.

"Радостни сме, че официално финализирахме сделката с Юнес Хамза. Договорът му с Ботев е за 3 години", коментира спортния директор на "канарчетата" Александър Александров.

"На този етап селекцията е приключила. Сега единствената цел е да се подготвим, както искаме, да играем резултатен футбол, да побеждаваме, така, както искат и феновете, и собственикът", допълни Александров.

Още по темата: общо новини по темата: 284
04.03.2014
04.03.2014
24.02.2014
20.02.2014
19.02.2014
19.02.2014
предишна страница [ 1/48 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+3
 
 
Половината от парите дадени за Тошко отидоха за класни попълнения.Пожелавам по-бърза адаптация и разкриване на пълните възможности на всеки нов футболист.Да се раздават докрай на двубоите и контузиите да ги заобикалят.Докарахме до лудост етническите квартали,но Пловдив няма нужда от тях.Бесите са бесни и какво от това като са елемнтарни и лесни.Румънското първенство е с няколко класи над родният шампионат, участват в ШЛ, а ние взимаме футболисти от вторият в класирането и от един румънски гранд.Респект.
+6
 
 
Според мен трансферът на Хамза, както и на останалите четирима от румънския шампионат, е без преувеличение, надвишаващ моите мечти. Днес е излязла класация за отделните първенства. Румънският шампионат е на десето място, пред Украинското първенство, Шотландското, Швейцарското, Холандското, Португалското, Турското, Гръцкото, Чехското, и т.н. Или в зимния прозорец ние привлякохме пет топ футболиста, от два от топ отборите, от шампионат от топ 10!!! Работата, свършена от Мъри, целият треньорски щаб, ръководството, е перфектна! Искам да изкажа моята благодарност за всеотдайността на всички! Очакванията ми са, че с тези нови пет футболисти, при сработване на отбора, при добри тактически указания от страна на щаба, ще имаме шансове за завоюване на купата, и дори може да се намесим в борбата за разпределение на медалите!
+7
 
 
искам да попитам защо се плюете ами не говорите за футбол.....пример дали Хамза ,ще се представи добре ,дали тази година ,ще построят Бесика и.т.н(ЛИЧНО АЗ ПЪТУВАМ ПОНЕ МЕСЕЧНО ЕДИН ПЪТ В РУМЪНИЯ..МОГА ДА ВИ КАЖА,ЧЕ РУМЪНЦИТЕ СА ПОЩУРЕЛИ ЗА ХАМЗА И КУРТЕАН БИЛИ МНОГО ЗА НАШЕТО ПЪРВЕНСТВО
+10
 
 
Докато буферите са тук,а не на стадиона,ще има да чакат за трибуна!За момента тя е ненужна,а и на сегашната по време на мач,и се чете надписа!То така става,гледа се бе хора,изчислява се!Ние ходим на дербита по 10-15 000 фена,дори на 250км.Следователно се строи стадион за 18 000 души.А на вас какво да ви строят,по-скоро може да се събори още една и да си има по-голям паркинг.
0
 
 
Локомотивци, горе главите, надежди има! Щом Караибрахим е от ДПС, при една изборна победа на ГЕРБ, бизнесът му може да се свие. И това ще се отрази на инвестициите в Ботев. От това печелите само вие!
+11
 
 
Циганите ще се гръмнат от завист!Хахаха,густооооо!:))
Колкото повече опознавам хората ,толкова повече заобичвам животните. ♥ !
на 29.01.2014 г.
-14
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (2)
+17
 
 
Мале колко пяна са нахвърляли черно-белите миризляци. Направо густо ми става :)
-23
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (5)
Колкото повече опознавам хората ,толкова повече заобичвам животните. ♥ !
на 29.01.2014 г.
-15
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Халф на Ботев: Завръщам се с бавни стъпки, благодарности към феновете!
Билетите вече се продават! Ще има ли "жълто-черна" инвазия в София?
Юноша на Ботев с контузия, връща се в игра следващия месец
Бултрасите се надъхват: Тръпката се покачва, напрежението расте!
"Битката за Тракия" в зонален финал при ветераните
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: