ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Не могат да махнат дюнерите от Малката главна
Автор: Мария Морунова 13:57 / 29.01.2014Коментари (40)15426
© Plovdiv24.bg
По т. нар. Малка главна от районната администрация на "Централен" няма да дават разрешения за ползване на общинска собственост за поставянето на маси на открито и преместваеми съоръжения. Това каза пред журналисти кметът на "Централен" Райна Петрова, предаде репортер на Plovdiv24.bg.

"За съжаление около бившите Хали има дюнери, които са частна собственост и ние не можем да ги затворим", поясни Петрова.

Тя подчерта, че администрацията й прави всичко възможно в района на Главната да няма подобни съоръжения, но все пак има и разпоредби, които не могат да се прескочат.

Нашият сайт преди време ви информира за твърдото намерение на Общинския инспекторат да се справи с омазването и зацапването на новата насти
АНКЕТА:
Трябва ли да се махнат дюнерите от Главната?

Да
Не
Нямам мнение

лка на Главната улица на местата, където се продават дюнери. Множество актове за замърсяване на новите плочки с остатъци от храна бяха съставили на собствениците на тези заведения през миналата година от служителите на местното ФБР, всеки от тях на стойност 500 лв.

"При повторно нарушение, санкцията скача", категоричен бе тогава шефът на Инспектората Владо Илиев.





Още по темата: общо новини по темата: 323
11.10.2023 »
06.10.2023 »
04.09.2023 »
22.08.2023 »
13.08.2023 »
08.07.2023 »
предишна страница [ 1/54 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+3
 
 
Мръсотията не е от дюнерите, а от хората, които ги консумират, което показва възпитанието и манталитета им. Ако не са дюнери, ще са банички и понички и мръсотията пак ще я има. Най-нормалното нещо е да има бързи закуски по главната, иначе какво ще ядат хората, или управляващите искат да се ходи в техните заведения?
-4
 
 
Чалга културата на българина върви ръка за ръка с консумацията на тази отвратителна турско-арабско-циганска, нездравословна , прасешка храна...дюнер...
-1
 
 
И при предишните собственици,когато имаше маси,пак беше мръсно.Бизнеса с дюнерите е такъв-мазен.Някой ще хвърли нарочно,друг ще изпусне без да иска. Ако обаче даден бизнес замърсява е редно да се затвори,независимо колко са вкусни,евтини или необходими дюнерите.Нищо лично към никой( на мен ми са вкусни дюнерите). И само в добавка ще кажа,че навсякъде в развитите страни,за да отвориш нов обект се изисква разрешение от Общината.
+5
 
 
Не може всеки да определя какви магазини или заведения ще има по главната улица! Това се диктува от клиентелата. Има клиенти,има дюнери.Няма клиенти,няма дюнери. Никой няма да плаща луди наеми,ако няма работа.Не цапат служителите на въпросните дюнери,а самите клиенти,тъй като нямат маси и хората консумират прави. Там трябва да се почиства от самата община. Ако има обособено място с маси за сервиране,тогава вече инспекторите могат да изискват и проверяват за хигиена и поддръжка около павилионите. Сега как ги глобяват,след като не ползват общински терен, то по тая логика трябва да ги няма и баничарниците,хот-доците,царевиците,пуканките,пони
чките и изобщо всеки,който продава храна и клиентелата му има шанс да нацапа улицата! А иначе,че някъде хигиената е нулева и не отговарят на елементарни изисквания,там си има други органи,които да следят.А пък и народа да вземе да си отваря очите и да не гледа само цената,а да мисли от къде си пазарува и какво слага в търбуха си!
+5
 
 
От всякъде мирише на дюнери да ги махат от главната! А около дюнерджийниците е все едно си на някое сметище!
+4
 
 
Точно тези правят много хубави дюнери и ми се струва че са доста чисти. Даже хората са поставили кошче отпред, за да не се цапа. Така че вместо да обвиняват дюнерджиите, общината да сложи няколко големи кошчета наоколо и да изпраща от време на време общинска охрана да глобява тези които си хвърлят боклука по земята.
+9
 
 
Какво са виновни собствениците на дюнерите за да ги глобяват.Прасетата които цапат трябва да бъдат глобявани според мен.Все едно да глобяват паркове и градини да речем,че кучетата на разни балъци осират всичко.
+19
 
 
Долу ръцете от частния бизнес, гадове ! Как така ще затваряте и глобявате за щяло и нещяло ? Глоба трябва да има за физическото лице, което е причинило замърсяването ! Действате като комунистите "има човек има проблем, няма човек няма проблем" Как може да има такива малоумни изказвания от хора, които сме избрали да ръководят града ни"Множество актове за замърсяване на новите плочки с остатъци от храна бяха съставили на собствениците на тези заведения през миналата година от служителите на местното ФБР, всеки от тях на стойност 500 лв. Read more: https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Ne-mogat-da-mahnat-dyunerite-ot-Malkata-glavna-476163#ixzz2rnRpMs7N нали се сещате, че нито една стотинка не е влезнала в общината от тези глоби, защото не са глобили който трябва и в адм. съд акта пада веднага, но сме царе на кухите приказки и действия и тези хора получават заплата за това, че нищо не могат да направят както трябва !
+5
 
 
Ако спрем да купуваме дюнери от там те сами ще се махнат.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Купа на България, сезон 2023/2024
Първа лига, сезон 2023/2024
Детско-юношески футбол
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: