ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Изгониха Росен Андонов от Ботев
Автор: Екип Plovdiv24.bg 13:02 / 01.02.2014Коментари (26)12002
©
Вторият вратар на Ботев Росен Андонов е отстранен от отбора заради системна проява на непрофесионализъм. 20-годишният страж ще напусне лагера в Кипър в неделя (02.02) и ще се присъедини към състава на Раковски, където ще продължи своята подготовка.

На мястото на Андонов към отбора в Агия Напа ще се присъедини 16-годишният вратар от клубната школа Стамен Бояджиев, който в последните месеци неизменно тренираше с представителния тим на Ботев.

Източник: botevplovdiv.bg







Зареждане! Моля, изчакайте ...
-1
 
 
Много комплексирани и злобни коментари! Това момче е на 20 години!Така ли подкрепяте младите ни надежди ?Така ли ще възраждаме нашата школа?За какъв опит, чадъри и дадени шансове говорите ?Много е лесно да оплюеш и унищожиш някого(ние българите сме пословични с това)Ако за пушене и алкохол се гонеха футболисти ,то тогава отборите ще останат без 90% от играчите си!Ако това се прави след мач и умерено не пречи ,всички го правят!Това момче тепърва си изгражда характера и определено не е осъзнавал добре къде се намира и как трябва да се държи!Според мен добрият треньор трябва на първо място да е добър психолог и да намери начин да влезне в душата на този младеж ,а не да се нахвърля към млад футболист и да оправдава собствената си некадърност и пореден неуспех с него !!!Този път се оправда с грешката на най-младия(днес е имало много силен вятър,затова не сме победили!!!) а утре какво ще бъде? Треньор и фенове ,които не стоят зад футболистите си и не ги подкрепят в трудните моменти не са достойни да се наричат ботевисти ! Извинявам се.....Мъри не е ботевист - той е $$$ интересчия !Кривака Александров ,отново показва колко е прост и некадърен ! Той е човека с чадър в клуба !Не може да се опитва да моделира всички както си поиска ! От както е в отбора има интриги и подмолни действия !Боже освободи моят любим отбор от тези некадърници !!!
+3
 
 
Росен се лансира от Белия. Не знам по каква причина, но бяха пренебрегнати по надеждни юноши за сметка на Росен. Нищо лошо не искам да кажа за момчето, и му желая успех,където и да го изпрати съдбата. Трябва да знае, че нощния живот и неспазването на режим за един спортист е пагубно. Колкото до Раковски, този сезон ми се случи да гледам 3 мача на отбора. И в трите мача спасението им беше Илия Николов, иначе резултатите щяха да са разгромни при тази защита на отбора. Изкара невероятни положения. Мисля че Николов спокойно може да е втори вратар на Ботев.
+2
 
 
На мен преди години не ми се отвори този шанс просто защото нямах пари за връзки :) и в същото време нямаше кой да ме предложи понеже играта в клуба беше доста различна от сега ;)
+2
 
 
май няма да е лошо да помислим за някой по-опитен втори вратар, за всеки случай. Въпреки че не знам дали в момента има такъв вратар, който е без отбор.
+7
 
 
Трябва да си голям глупак за да пропуснеш такъв шанс явно си е мислил че вечно ще взима кинти за търкане на пейката благодарение на връзките които има това лапе незнае какъв шанс пропусна в живота си малко са отборите като нашия в бг а аз не го виждам в нито един от водищите
Veni, vidi, vici--Botev forever. Не е нужно да работиш в аптека, за да бъдеш заобиколен от капути!
на 01.02.2014 г.
+1
 
 
Никой не трябва да се вини ,кой каквото прави за него си е !така са преценили може да е за добро .
на 01.02.2014 г.
+6
 
 
Едно време попитах не е ли рисковано да играем без резервен вратар и да си призная тогава не знаех името на резервния ни вратар а той беше Росен Андонов. Тогава ми казаха неговото име а също и че си имаме резервен вратар.Аз попитах и къв е тоя че ще рискуваме с него и ми се скараха че не съм гледал юношите и затова по добре да не говоря а Росен бил супер и щял да се бори яко за титулярното място. Сега това не го казвам за да се покажа разбирач а и няма как да се правя на такъв понеже наистина не гледам юношите а и тогава повярвах че момчето е добро,нито пък сега се радвам че се оказа дръвник,защото щеше да е отлично да излезе национал от него. Питам се обаче айде аз не познавам юношите ама старши треньора и той ли не ги знае? Ами ако Адам се бе контузил за дълго? Ами сега пак ли ще играем с един вратар? И забележете пак задавам същия лаишки въпрос,защото не зная нищо за този Стамен Бояджиев понеже не следя юношите и сефте го чувам и ме е шубе да играем мачовете за купата с Левски с 16 годишен вратар ако недай боже стане фал с титулярят!
ВСЕ ОЩЕ МЕЧТАЯ!
+11
 
 
КОЙТО НЕ ЗНАЕ ДА ЦЕЛУВА РЪКА ЩЕ ЦЕЛУВА г*з!НА 20 АЗ БЯХ В КАЗАРМАТА НА 24 СТРОЯХ КЪЩА НА "БУНАРДЖИКА" НА 25 СТАНАХ БАЩА!ЖАЛКО,ЧЕ ПИЛЕТО МУ СИ ИЗПЯ ПЕСЕНТА И НИКОЙ НЕ Я ЧУ!
+4
 
 
Роска, още преди да тръгнеш за втория лагер в Кипър ти беше обърнато особено внимание на отношението ти към съотборниците. Не може да се изживяваш все едно си Мануел Нойер, трябва по-сериозно отношение, Белия мухльо ти е, като баща и те връща пет пъти в отбора, но сега няма връщане. Сам си си виновен брат, на никой не трябва да се сърдиш, а и няма смисъл. Отиваш в Раковски и всеки един момент може и да те върнат, но вече ще си под мониторинг и ще гледат на теб, като на черна овца, така че всичко зависи от теб.
+13
 
 
Над това момче има чадър още откакто Киров го доведе от Спартак и последствията от това са видни за всички. Ако не седеше Белия зад гърба му до сега да е изхвърчал 10 пъти, а отгоре на това и нямаше да се гони Христо Иванов за да му се отвори място да седи на скамейката и да лапа премии след всеки мач...
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Дубълът на Ботев пак спря Спартак! Саяна излезе на върха в Трета лига
Бой в Хебър! Любо Пенев изгони двама
Прекрасно! Деца от Ботев (Враца) поздравиха Георги Николов
Дубълът на Ботев на пътя на Спартак към Втора лига
Георги Дерменджиев преди финала с Ботев: Искаме дубъл!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: