ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Kоко Динев прави Нефтохимик сателит на Локо?
Автор: Екип Plovdiv24.bg 10:55 / 02.02.2014Коментари (22)5636
© Plovdiv24.bg
Настоящият собственик на Локомотив (Пловдив) Константин Динев е изявил желание да закупи Нефтохимик. Това обаче няма да се случи веднага, а след края на шампионата от родната "А" група, твърди бургаски сайт. Дотогава Николай Филипов се е ангажирал да влага минимални средства в клуба, колкото да не се стигне до напускане на първенството.

Коко Динев е наясно, че почти на 100% ще поеме бургазлии от "Б" група. Преди подновяването на надпреварата в първия ни ешелон Нефтохимик се е закотвил на предпоследното място с актив от едва 12 т. Спасителният пояс към настоящия момент се намира на 13 пункта от "шейховете" - при столичния Локомотив.

Амбициите на бизнесмена обаче са да възроди славния някога тим и още догодина "зелените" да се завърнат при майсторите. За бюджет все още е твърде рано да се готови, но е сигурно, че ще се направи качествена и сравнително скъпа селекция.

Първата му стъпка обаче ще бъде да изчисти всички стари задължения, за да започне начисто. Дълговете на "нафтата" към края на 2013 г. възлизат на 220 хил. лв.

Не е ясно дали Динев ще прекрати финансирането на Локо, но е по-вероятно да направи "шейховете" сателит на "черно-белите".

Още по темата: общо новини по темата: 2
06.02.2014
03.02.2014






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Цивилизовани и европейски граждани на България и на Пловдив - град древен и вечен! Не обръщайте внимание на гнусните руско-турски попълзновения срещу древния ни античен римски град! Мръсните изроди с жълти фланелки, турски сърца и руски пари няма да се спрат да унищожават отборът и сърцето на Пловдив - "Локомотив"! Но ние сме по-силни и ще ги прекършим! В момента в България се разиграва борба на живот и смърт между руско-турските неевропеййски и европейските демократични и цивилизовани интереси! От всеки от вас зависи на коя страна ще застанете! Обещават ви стадиони да ви строят - това е само една малка троха от откраднатото от бащите, майките, бабите и дядовците ви! Руско-турската мафия пред нищо няма да се спре, само и само да разруши България! Внимавайте на коя страна заставате! Бъдещето на децата ви няма да ви го прости!
-1
 
 
Жълтите мутреси на Голямата чурба, си отговарят напълно на името Малката чурба, отбор с цигански манталитет : "Където властта - там и ние!" Спонсорираните от турската мафия медии почнаха да пишат срещу отбора на Пловдив - Локомотив, ама ще го духат и скоро нещата в България ще се преобърнат!
-1
 
 
Това са шопски инсинуации! Уплашиха се от Локо и почнаха да пишат небивалици! Коко, ние сме с теб, да го духат чурбари и говеда!
+6
 
 
Мине , немине малко време и пак измислици ! Виждате ли , ако продължавате да търсите сметка от коко , той ще ви остави ! Абе вие съвсем за балъци ни взехте . Какво ще прави коко с нефтохимик в Б група ? Те Българската А група ги пускат от време на време в китайските заложни къщи , а пък Б групата въобще е няма в тиражите ! Айде стига измислици .
zashto plashtame zdravni osigurovki kato ne ni obrashtat nikakvo vnimanie vav bolnicite i predi malko se naloji da otida na chastna klinika da platq 150 leva i da me obslujat kachestveno kakto e redno i vav darjavnite bolnici dnes rabrah zashto ponqkoga h
на 02.02.2014 г.
-2
 
 
усещам че кокуту ще затрие локуту
Колкото повече опознавам хората ,толкова повече заобичвам животните. ♥ !
на 02.02.2014 г.
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Всичко което е далеко от морето е провинция! (Хемингуей)
на 02.02.2014 г.
+6
 
 
А какво стана със оня полуфабрикат-собственика на ИталСпорт-нали щеше той да купува Нефтохимик!?)
-1
 
 
Да изчисти задълженията на отбора ни и да се маха!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Фенове на Локо организират благотворителен футболен турнир
Томаш с много важно изказване относно бъдещата селекция на Локо
Огромно признание в Китай за бивша звезда на Локо
Тежък удар за Локомотив Пловдив
БФС сменя формата, Ботев и Локо с отбори във Втора лига
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: