ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Шведи забъркаха Локомотив в скандал
Автор: Екип Plovdiv24.bg 13:46 / 04.02.2014Коментари (131)11548
© ifkgoteborg.se
Шведското издание "Спортбладет" съобщи, че резултатът от контролата между Гьотеборг и Локомотив (Пловдив) (4:0) най-вероятно е бил манипулиран. Според информацията букмейкъри са спрели да приемат залози в 34-ата минута, което е само три минути, след като "смърфовете" получават втория гол във вратата си. Както е известно, "черно-белите" допуснаха още два гола през втората част, а мачът не завърши заради сбиване между треньорите на двата тима.

От компанията "bet365" коментират, че са усетили съмнително увеличение на залозите за определен краен резултат от двубоя. Няколко минути след това във форума на шведската медия читатели споделят, че и други букмейкърски компании са извадили срещата от тиражите си. "Нордикбет" и "Унибет" обаче не са усетили нищо съмнително и продължили да приемат залози.

Дори самите играчи на Гьотеборг са изразили съмнения за поведението на колегите си от българския отбор по време на мача. Това е било коментирано от резервите на шведския тим.

"Доста говорихме за това на пейката. Имаше период от пет минути, в които ни позволиха да създадем доста положения. Съперникът просто ни подаряваше топката", заяви Маркус Сандберг.

"Мачът май беше манипулиран. Ако е така, българите трябваше да се прикриват по-умело. На моменти беше прекалено очевидно", коментира вратарят Джон Алвбоге на профила си в "Туитър".

"Нещо ми намирисваше. Или съперниците бяха прекалено уморени и не се стараеха, или има нещо друго. При много ситуации в мача езикът на тялото на играчите на Локомотив показваше: "Не ми пука за играта". При защитниците и вратаря имаше някакво старание, но тимът не опитваше особено мотивирано да минава центъра", допълва Алвбоге пред "Спортбладет".

Още по темата: общо новини по темата: 209
06.03.2014
28.02.2014
27.02.2014
26.02.2014
25.02.2014
25.02.2014
предишна страница [ 1/35 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Защо нямате тема за избора на генерален секретар на ООН?
на 05.02.2014 г.
0
 
 
УЕФА е известена вече, нищо чудно да арестуват целия отбор още в Испания..
+1
 
 
Роостер прав си донякъде,но по твоята логика и съдията е въвлечен,футболистите на Гьотеборг също,защото мача се прекратява заради шамара на Станков,но кога си виждал да се прекратява контрола или мач заради шамар на треньор?!Десетки са примерите когато главния показва червен картон на треньора и той напуска,или гони и двамата треньори,в случая това е контрола и съдията решава дали да прекрати мача,футболистите на двата отбора дори се поздравяват...значи има нещо гнило в тази ситуация т.е. замесени са много лица...каквото и да е станало-получило се е много грозно...грозно,защото дори и в контрола трябва да даваш всичко от себе си,за да не губиш!!!Добре,че новите хора в школата помагат на децата,феновете също като участват в различни инициативи,а мъжкия състав...ами многоточие....
+1
 
 
На цяла Европа сте ясни ве, черно-бяла сган, ама УЕФА да се самосезира и вън от всички турнири, боклуци анадолски !!!
+6
 
 
Една задачка за по-наблюдателните - някой разпознава ли от 2,58 мин нататък във видеото онзи индивид с черното яке долу на тъча, отляво на Станков, дето постоянно говори по телефона. Не спря да говори през цялото време, по едно време се спря само уж да ги разтървава. Мачът се прекратява веднага, след което онзи си продължи разговора най-невъзмутимо. Някой май, получава инструкциийки по телефона ;) Май-май !
+5
 
 
Дааам, нека да си кажа и аз как виждам нещата. Каква би могла да бъде причината за прекратяването на този мач! Ако мачът е нареден за 3:0, само че нещата се объркват по кофти стечения на обстоятелствата, защото шведите вкарват 4-ти гол. Тогава кво правим? Еми прекратяваме мача, за да не изгорят залозите ;) И малките деца знаят, че коеф. за прекъснат мач е 1, т.е. връщаш си заложената сума;) Просто разсъждавам, а вие как мислите ;)
Защо нямате тема за избора на генерален секретар на ООН?
на 04.02.2014 г.
+8
 
 
Артисти! Но на всичко идва края!
+9
 
 
Кой ли блокира форума на официалния сайт на отбора ? Тия хора ( коко и компания ) си мислят , че могат да манипулират вечно черно бялата общност ! Да ама НЕ ! Ние не сме малоумници и разбираме много добре за какво става въпрос . Жалко е един селяк да дойде в Пловдив и да храни себе си и "планетките" с парите които печели с името на Локомотив .
+6
 
 
Тото трупата е ясна!Още преди турнирите не беше тайна,че отиват да изкарат някой лев с уредени мачове!Заблудените мангуси още вярват,че няма такива неща!Хаха
-3
 
 
Браво Сашо трябваше да му набиеш чумберите на този циганин
-12
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (3)
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
ПФК Локомотив с призив към феновете за дербито срещу Лудогорец
Дубълът на Локо се мести на стадион "Пловдив"
9 победи и 6 равенства! Няма друг наш отбор, който да играе толкова успешно срещу Лудогорец
"Черно-бял" тандем! Гонзо взе шампион с Локо в БФС
Трансферът му се оказа несполучлив, Локо няма да купува правата на белорусин
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: