ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Ботев падна от руснаци с 1:2, Хамза с първи гол
Автор: Екип Plovdiv24.bg 16:49 / 05.02.2014Коментари (233)16910
©
Отборът на Ботев загуби втората си контрола от лагера в Кипър. "Канарчетата" паднаха с 1:2 от втородивизионния руски Енисей в приятелска среща, играна в Паралимни. Така възпитаниците на Станимир Стоилов продължават да са без победа от началото но втория си подготвителен лагер, след като в първата среща завършиха наравно 0:0 с полския Заглембе (Любин). 

И в днешната среща Мъри започна в схема 4-4-2. На вратата започна Адам Стаховяк, двойката централни защитници оформиха Сивард Спрокел и Алесандру Бенга, като крайни бранители действаха Йордан Христов и Артур Енрике. Карето в средата на терена бе съставено от Мариян Огнянов, Абел Анисе, Алесандру Куртеан и Вандер Виейра, а в атака си партнираха Иван Цветков и Юнес Хамза.

Проверката заради травми пропуснаха Георги Сърмов и Феребори Доре, като първият е през угрозата да пропусне и подновяването на шампионата в "А" група. Предварителните прогнози сочат, че Сърмов ще бъде извън игра за 3 седмици.

"Жълто-черните" стартираха на ниво срещата и владееха инициативата, но след грешка в центъра на терена руския тим откри резултата. Галаш беше изведен отляво по атаката на Енисей и с удар покрай излезлия да го пресреща Стаховяк откри резултата.

Пловдивчани бяха близо до възстановяването на резултата в 30-ата минута, когато след чудесен рейд на Вандер Виейра пред наказателното поле завърши с опасен диагонален удар на бразилеца, който вратаря Полотник изби с мъка в ъглов удар.

Въпреки, че Ботев диктуваше ритъма на игра втородивизионния тим достигна до втори гол без дори и да създаде голово положение. Това се случи в 36-ата минута, когато Адам Стаховяк не отигра добре върната му от отбраната топка, Иванов се възползва от грешката и удвои преднината на Енисей.

През втората част "канарчетата" опитаха всичко възможно по силите си, за да пропукат сгъстената защита на Енисей, но играчите на руския тим бяха безгрешни в днешната контрола и не позволиха това да се случи.

Все пак пловдивчани получиха прекрасна възможност да се върнат в мача в 66-ата минута, след като съдията показа бялата точка за нарушение на играч в "бяло" в наказателното поле срещу Анисе. Зад топката застана Вандер Виейра, но Плотников усети ъгъла и спаси удара на бразилеца.

В края на мача Ботев успя да достигне до почетно попадение. В даденото 6 минутно продължение, главният рефер посочи бялата точка в полза на "канарите". Хамза бе точен за крайното 1:2. Това е първи гол на тунизиеца с "жълто-черния" екип.

Следващата проверка на Ботев в Агия Напа е на 8 февруари, събота, срещу чешкия Дукла. 

Ботен - Енисей 1:2
0:1 Галаиш (16)
0:2 Иванов (36)
1:2 Хамза (90)

Ботев: Стаховяк, Христов, Бенга, Спрокел, Артур (Минев), Огнянов, Анисе, Куртеан, Виейра (Педро), Цветков (Кортзорг), Хамза

Още по темата: общо новини по темата: 284
04.03.2014
04.03.2014
24.02.2014
20.02.2014
19.02.2014
19.02.2014
предишна страница [ 1/48 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-3
 
 
Контролите нямат значение. Важното е сега отборите да се стиковат? Ще видим какви са резултати от подготовката съвсем скоро - Ботев имат два мача с Левски и с Лудогорец Локо също имат трудни мачове - с Любимец, Черноморец, Пирин, Добруджа...Тогава ще се види каква е селекцията и подготовката!
-1
 
 
пак само разбирачи и кандидат треньори, правят се трагедии от контролни срещи, това го няма никъде наистина
0
 
 
Минава ли ви през ума че някои сега се запознават,Мъри пробва варианти и резултатите са без значение.Същите капацитети прокламират че временното класиране е най-скъпото място в първата осмица.Три кръга преди края,на първият дял.Циганите получават нощни полюции.Вашите тотоизневери,какви са.Едно говедо,голям специалист пък търси дефанзивен полузащитник и дава съвети.Пробват се варианти,теленце.Как да го разбереш кухорого.
на 06.02.2014 г.
0
 
 
Мъри вън а форума на Ботев да бъде закрит там всички са на заплата при Кривия и Мъри.
+3
 
 
Минавам набързо само да попитам черно-белите селчовци .... Победа над Пловдивския любимец КОГА ? М ? :))
-5
 
 
Когато Локото падна от шведския гранд Гьотеборг с 4 гола, няколко превъзбудени кюнлии, наричащи себе си ботевисти, веднага съзряха нещо супер странно в това, че отбор който е играл три мача за 4 дни и излиза с резервите, е загубил катастрофално. Ще помоля същите "специалисти" да коментират следните факти: срещу супер скъпата и вероятно добра селекция на ботев излиза 12-ят във Втора Руска Лига. Още по интересно е, че сутринта отборът на Енисей е играл със сръбския "гранд" Чукарички и е загубил с 5:2. След обед, от 15 ч е следващит им мач, който изненадващо печелят, и в който след продължение от 7 мин пада заветният трети гол. Мирише здраво, нали!
+9
 
 
Стига сте се джавкали, утре всички на улицата.
-10
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (2)
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Националите се завърнаха в Ботев, обявиха дали Секулич и Мертенс ще играят
Феновете на Ботев обявиха събраните средства за глобата на Попето
Двама от Ботев титуляри за Литва при две загуби
Черно море идва в Пловдив със свито сърце! "Моряците" мачкат във Варна, но какво се случва при гостуванията?
Лудогорец към Неделев: Не се предавай!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: