ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Поредна катастрофа на невралгично кръстовище в Пловдив
Автор: Екип Plovdiv24.bg 14:08 / 10.02.2014Коментари (17)13772
© Plovdiv24.bg
Три коли катастрофираха на кръстовището на булевардите "Източен" и "Княгиня Мария Луиза" днес около 12,30 часа, научи Plovdiv24.bg. Няма пострадали при пътнотранспортното произшествие, а единствено материални щети, уточниха от пловдивската полиция за читателите ни.

В автомелето са участвали "Нисан", "Фолксваген" и "Форд", като причините за инцидента са в процес на изясняване.

Припомняме, че на това невралгично пловдивско кръстовище през последните десетина месеца се случиха няколко пътнотранспортни произшествия. Едната от тях стана факт в началото на април, другата след още две седмици. През годините тук са ставали и още десетки подобни произшествия, част от които можете да си припомните ТУКТУК и ТУК.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Няма КОНТРОЛ!Къде са пътните милиционери,пардон,*полицаи*?Къде са камерите?Стига са се оправдавали с липса на пари! Всеки ден на спирката на ул.Гладстон пред кино *Космос* е ПАРКИРАН един цървул - ето му номера за сведение на по-горните РВ9764РА,толкова ли няма КОЙ да го санкционира са това?Какво се чака - да стане поредната катастрофа и тогава да се вземат мерки? Същото е и със паркирането пред дюнерджийницата на Четвъртък пазара!
+2
 
 
Преди седмица и мен ме блъснаха там. Светна жълто и спрях, а келеша зад мен реши че трябва да мине и тряс! Добре че имам теглич....:)
+7
 
 
Не само на това кръстовище, но и на много други трябва да се въведе 3 или 4-степенен светофар, за да се даде възможност за нормален ляв завой, защото иначе сегашното двустепенно регулиране принуждава почти всички, които правят ляв завой, да минават на червено, тъй като отсрещните автомобили, движещи се направо, не проявяват никаква колегиалност и масово навлизат в кръстовището даже и докато стане червено, и така принуждават завиващите автомобили да навлизат опасно.
+3
 
 
Няма спор, че сме слаби шофьори, но аз не съм видял по-слабо и некадърно управление на движението в града ни! Няма, бре народе!
+2
 
 
много е нормално, особено за завиващите :))) Все пак това е България, няма нормални неща!
+8
 
 
оправете секциите на светофарите по тези кръстовища и няма да ги има тези проблеми какво е това струпване на автомобили по средата на кръстовището който има зелена вълна да се движи а не както е при нас стой и чака и тръгва чак на червено какъв е смисъла тогава като имам зелена вълна пред мен
+6
 
 
През годините тук са ставали и още десетки подобни произшествия, част от които можете да си припомните ТУК, ТУК и ТУК. - само 5 ? учудвам се
+16
 
 
Не са виновни кръстовищата, не са виновни зимата или слабите "други" водачи - виновни сме ние, ВСИЧКИ!!! Надценяваме се! В колона паркирани автомобили по посока на движението, три пъти миналата година удрят колата ми! Тази година веднъж! Не е лош късмет! Голям късмет е за пишлигарите, че дете не се е поготвяло да пресече в центъра на града!!! Оставете, че аз съм назад с 2000 лв.! Какво щеше да стане, ако между трите ударени коли пред нас имаше дете, подготвящо се да пресича! Няма пешеходна пътека и време за реакция! Винаги имайте едно на ум, пред спрял автобус, паркирана кола - излиа дете! На нашия булевард не мислите, виждам ви! Мисля скоро да хвърлям надуваема кукла за да пробвам съобразената ви скорост! Предварително се извинявам за причинените ви материални щети, в следствие на завишените ви критерии като водачи! Вашата скорост трябва да е СЪОБРАЗЕНА с пътните условия, ПРЕВИШЕНА е съвсем друго! НЕСЪОБРАЗЕНАТА скорост прави трагедии, не ПРЕВИШЕНАТА!!!
ВСЕ ОЩЕ МЕЧТАЯ!
+19
 
 
ЩЕ ПОДКРЕПЯ КОЛЕГИТЕ ПО-ДОЛУ!НАИСТИНА КРЪСТОВИЩЕТО СИ Е АБСОЛЮТНО НОРМАЛНО И ДОБРЕ РЕГУЛИРАНО-"КРЪСТОСВАЧИТЕ" СА ПРОБЛЕМА!МОЯТА БАБКА СВЕТЛА И ПАМЕТ...КАЗВАШЕ:"ТОДОРЕЕЕ,НЕ БЪРЗАЙ МОЕТО МОМЧЕ,НЕ БЪРЗАЙ,ГРОБИЩАТА СА ПЪЛНИ С БЪРЗАЦИ!"БЪДЕТЕ ЗДРАВИ И НЕ БЪРЗАЙТЕ--В КЪЩИ ВИ ОЧАКВАТ!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Акция на ДАНС и КПКОНПИ, обискираха дома и офиса на шефа на Митниците
Облагородяват Градската градина
Бюджет 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: