ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Станков: Какво като са ни вкарали 3 гола за 2 минути
Автор: Екип Plovdiv24.bg 08:51 / 12.02.2014Коментари (54)7498
© Plovdiv24.bg
Наставникът на Локомотив Александър Станков не вижда нищо смущаващо, че отборът му е допуснал 3 гола за 2 минути в последната си контрола в Испания - загубата с 1:3 от Анжи. Подобни развои се срещали и в големите европейски първенства, а Станков даде за пример дербито Ливърпул - Арсенал (5:1).

"Свършихме отлична работа на лагера в Испания. Продължи малко повече, но така се получи по-добре, защото разбрах, че времето в България не е било подходящо. Загубите не ни тежат. Не разбирам какво ни коментират. Явно някои ни завиждат, че провеждаме подготовката си на такова хубаво място", заяви на аерогара "София" Сашо Станков.

"Относно инцидента на мача с Гьотеборг - бях провокиран и не издържах. Колкото до коментарите на вратаря на Гьотеборг, че сме играли симулативно - не му е работа да прави такива коментари. Факт е, че допускаме грешки в защита. Напусна ни един от добрите ни защитници. Защо ме питате за Гьотеборг? По-интересно е как сме играли със Стяуа, Гуанджоу. Нормално е да загубиш от Динамо (Букурещ), след като си изиграл 11 мача, правиш някакви експерименти. Какво като сме допуснали 3 гола за 2 минути? На Ливърпул - Арсенал също станахме свидетели на много голове", каза още Станков при завръщането на отбора от лагера в Испания.

Още по темата: общо новини по темата: 209
06.03.2014
28.02.2014
27.02.2014
26.02.2014
25.02.2014
25.02.2014
предишна страница [ 1/35 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+4
 
 
Правилно, Александре, може и 5 гола да ви шибнат за 2 минути, стига да се налага ;)
-3
 
 
Саше! На тази снимка изглеждаш като едно типично пиянде от кварталните кръчми. Поне преди да седнеш пред обективите, малко се поогледай в огледалото, че приличаш на по- голям циганин от Караибрахима дори. Колкото до изказването ти, то съвсем не ме учудва. Толкова ти е акъла в главата и затова говориш така. Както и да е. Наистина ни напуснаха двамата ни централни защитници и титулярният ни десен бек, но това не може да е оправдание за бездушието, което цари в отбора ти. Вие отидохте на Палма де Майорка и Марбея на екскурзия, а не на подготовка, затова и резултатите са такива. Само един роден глупак като теб може да говори такива неща..."Какво като са ни вкарали 3 гола за 2 минути?" Ама на теб знам че не ти пука за Локомотив. На теб акъла ти е на Армията. Отборът ти го биеха като боксов чувал а ти ми говориш тука че сте провели много ползотворна подготовка! Е! Как искаш тогава хората да не те наричат ГЛУПАК. И не само че си глупак, но от теб и чеп за каца не става, камо ли треньор на Локомотив Пловдив.
+2
 
 
завиждали ви,бухахахахахаха,вас кой ви брои бе тъпир:)))))
+5
 
 
Ни може един твеньор да говори така, казъм. За кашмер ставаш на хората, хептен пък на нас локомотивците. Ай съ научи, пък тогава чиляк да хортувай. Голямо мнение като за софиянец, ама повече сюртук хвърляш,отколкото резултати. Щото хем така-хем онака. Коко ли през теб говори или ти се злагаш? Влизай в правия път Станков иначе ще навържем каруците от маалата около стадиона и ще си ходиш пеш до вас. Локуту не е за кепазе отбор, ша знайш. Саде бабаите сме на мачовете. Айди ЛОКУУ! Саде юруш!
+2
 
 
Сашо знаеш кой съм и ти го казвам тук ако видя трибуна не ми пука но ако не видя аз и много други на масата ще ни е тъжно че е нямало смисъл от смеха който правим!!!
+4
 
 
Сашо не така -Настройваш феновете против себеси.Разбира се ,че е недопустима за две минути два гола и четери разгрома.Защо бяхте в Испания за боксова круша или да играете футбол дори с много силни и богати тимове.Ако целта е била разходна да осъществихте я.САМО ЛОКО ПД
+7
 
 
Хи хи хи ,браво Саше все така да ги учиш.
+5
 
 
Какво толкова наистина? Нито им е за първи път нито ще им е за последен. Те са свикнали, така че ...
-11
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (5)
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Локомотив взе дербито с Ботев! "Канарчетата" с червен картон, Пепи Андреев с два гола
Томаш и Керкез отсвириха дербито Локо - Ботев в Трета лига
Кадри от дрон: Вижте как върви изграждането на козирката на Трибуна Спортклуб
Фенклубът на Локо преди дербито с Ботев: Нека подкрепим момчетата! Пловдив е черно-бял!
Локо се включи в благотворителна кампания! Урни и турнир на "Лаута" в помощ на млад пловдивчанин
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: