ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Пловдивчанин: Мъж и жена тормозят всичко живо на Главната! Инспекторатът: Имат разрешително!
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:25 / 12.02.2014Коментари (63)25588
© Plovdiv24.bg
Читател на Plovdiv24.bg се обърна за пореден път към нашия сайт, а причината отново е просенето на пари по Главната. Ето какво писмо получихме на редакционната поща:

Здравейте! Преди време аз лично ви писах за трима или четирима души (много нагли!!), които просят пари за дете. Тогава вие публикувахте молбата ми в сайта и г-н Владо Илиев обеща да вземе мерки. Наистина имаше ефект, за което много му благодаря както и на вас, но тези хора продължават да излизат. 

От известно време отново излизат на групи от по двама нахални типове: мъж и жена. Мъжът е висок с обеца на едната вежда и руса жена на около 40 години. Продължават да спират всеки, който мине, назависимо какво прави - говори по телефон, с жена си, разкарва се с децата си или просто се разхожда. От няколко дни са точно срещу витрината за сладолед на "Алфредо", недалеч от "Тракийски катми". 

Сега.... много се извинявам, ама ако всеки път трябва да пиша, вие да търсите отговорните хора и след това да има ефект, това означава всяка седмица. Моля да предприемете и да уведомите, който трябва - дали пак Владо Илиев или други и евентуално "Общинска полиция" да се намеси, защото това вече не само е нахалство но и подигравка с хората.

Отново репортер на сайта се свърза с шефа на Общинския инспекторат Владо Илиев. Той обясни, че всеки ден има екипи на инспектората по Главната, които контролират просията. В случаите, когато тя се извършва нерегламентирано, съответните хора се санкционират. В случая обаче става дума за хора, част от Фондация, които са си извадили разрешително и имат право да събират средства по Главната.


Още по темата: общо новини по темата: 34
08.04.2022 »
24.08.2021 »
23.08.2021 »
09.02.2021 »
03.10.2020 »
02.07.2019 »
предишна страница [ 1/6 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
АЗ СЪМ РАБОТЕЛА В ПОДОБНА ФОНДАЦИЯ, НАИСТИНА 50 ПРОЦЕНТА ОТИВАТ ЗА ДОМА, ДРУГИТЕ 25 ЗА ФИРМАТА И ПОЛЕДНИТЕ 25 ЗА ПРОДАВАЩИТЕ КАРТИЧКИ,ТАКА ГИ УЧАТ ДА БЪДАТ НАХАЛНИ,АЗ НЕМОЖАХ И НАПУСНАХ НА 4-ТИЯ ДЕН,ТОГАВА БЯХ НА 18,СЕГА НЕ БИХ РАБОТЕЛА ТОВА ИЗОБЩО.ВСИЧКО СИ Е ЗАКОННО,АКО ПРОДАВАЩИТЕ НЕ ПРОДАДАТ НИЩО,ОСТАВАТ БЕЗ ИЗКАРАНИ ПАРИ И ЗАТОВА СА НАХАЛНИ, НЕ ВЯРВАМ ДА ИЗКАРВАТ ПОВЕЧЕ ОТ 10 ЛВ НА ДЕН НА ЧОНЕК, А ТОВА ДОСТАТЪЧНО ЛИ Е ДА СИ ПОКРИЯТ НУЖДИТЕ?!? 260 ЛВ НА МЕСЕЦ?НАХАЛНИ СА ЗАЩОТО НЯМАТ ЦИГАРИ И СА ГЛАДНИ,КАТО НЕ СА НАМЕРИЛИ ДРУГА РАБОТА,КАКВО?ДА УМРАТ ОТ ГЛАД ИЛИ ДА КРАДАТ? ИНАЧЕ ЛОШОТО Е ЧЕ СА НЕТАКТИЧНИ ДА СПИРАТ ВСЕКИ ДАЖЕ И ДА Е ЗАЕТ,ГЛУПАВО Е ДАЩОТО СЪС СИГУРТОСТ НЯМА ДА ПОЛУЧАТ НИЩО,А ЗА ОСТАНАЛИТЕ КАКВО ЛОШО?АКО ИМА НЯКОЙ ВЪЗМОЖНОСТ ДА ПОМОГНЕ НА ТОВА ДЕТЕ,АЗ ЛИЧНО НИНАГИ КОГАТО ИМАМ ДАВАМ И БЕЗ ДА ПРОСЯТ,ПРЕДИМНО НА ХОРА КОИТО НЯМАТ ДОМ И СПЯТ НА УЛИЦАТА.АКО НЕ СМЕ НИЕ,КОЙ ДА ИМ ПОМОГНЕ,НЕ САМО ОТ СТУД,НО И ОТ ГЛАД ДА УМРАТ?!?!?
-1
 
 
Разбирам,че всеки трябва да си вади хляба по някакъв начин,но като се наемат платени драскачи,да се явят първо на езикова култура и правопис
-1
 
 
Това не бива да се допуска.Не стигат музикантите,но и тези,човек не мойе спокоино да си варви!Общинската полиця да си влезе в задалйенята!
-3
 
 
Едно дете с добро домашно възпитание,на което не му липсват първите седем знае разликата между благотворителност и просия.Не знам как да кажа на всички изказали се колко нищожни подобия на хора са.Ако от такива като вас зависи съдбата на нуждаещите се в тази страна можем да възкресим Хитлер,а не Паисий-О,неразумний 'УРОДЕ"
-2
 
 
Престанете с хейтърските си изказвания! Колко от вас отделят от свободното си време за да го посветят на кауза различна от "Аз съм най-важен на света"! Замислете се, че тези хора най-вероятно използват годишната си отпуска за да се посветят на една благородна идея и не защото им се кисне по улиците и им се слушат язвителните забележки на хората, а защото нашата скъпа държава не си е на мястото! Спрете се поне веднъж при тях и ги изслушайте и чак тогава пишете и лейте злобни коментари!
+2
 
 
По принцип гейовете са нагляри, и ако имате тренирано око (пък и да нямате) ще забележите, че "МЪЖЪТ" с обичката е такъв...нагла мека китка. Преди, ловното им място беше пред чешмичката на Калигула,но явно вече и там не ги искат
+5
 
 
Хич не ми дреме, че ще ме кълне някой от тях! Да не би да съм им длъжен? Да си гледат работата професионално просещите!!! А нашият общински съвет да излезе с официално определение за професионалното просене и според това определение да санкционират твърдо, безкомпромисно! Че господин Владо Илиев много се е изложил с разрешителното за Фондацията! И за тези разрешителни Общинският Съвет да излезе с официално становище, иначе ставаме за смях с тези разрешителни пред света. Двама просещи наркомани да се развяват по Главната с такова разрешително? Дали пък вече не сме в зоната на абсурда?
+5
 
 
Ами да ме прокълне и мене, че не съм му дал пари, пък да видим на кой крак стъпва по-добре.
+9
 
 
Какво означава "имат право да събират средства по главната"??? Безумие!
+4
 
 
Ако говорите за един леко изнежен тип, да, този ме проклинаше. :D
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Парламентарни избори 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Стрелба в Москва
Бомби в училищата
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: